Zuzka2 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Zapisuję sobie:-) Trzeba pisać w tytule "aktywny" lub "dla aktywnych".Teraz w modzie jest aktywny tryb życia i np.bieganie z psem-coraz więcej ludzi szuka takich właśnie psów.Kojarzę sporo psów bez ADHD,które znalazły DSy aktywne i "muszą" biegać razem z opiekunami:evil_lol: Pamiętam np.szaloną szczeniorkę mix husky od Ani102,która znalazła dom chyba w pierwszej dobie od ogłoszeń,choć charakter miała jak Łatek:evil_lol: Quote
Agata P Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [SIZE=4][FONT=comic sans ms]Zapraszam na bazarek dla połamanego AGATA Husky'owatego cudeńka [/FONT][/SIZE][URL="http://u.42.pl/2IIc"][COLOR=#ff0000][B][SIZE=6]KLIK[/SIZE][/B][/COLOR][/URL] Quote
Ania102 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Fima wykup mu ogłoszenia, prośby chyba nic nie dają. Ja raz wykupiłam dla niego, bez rezultatu niestety a nie mam pieniędzy. Quote
Recommended Posts