Kiłi Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jaki on jest fajny:loveu: :loveu: Ahhh młody Spotek mi się przypomniał:lol: Quote
anyk1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 :multi: hejka dawno fotek nie wstawialismy a wiec pora zacząć troszke nadrabiać "siedze i siedze mysle i mysle...." a to jest moje spojżenie ziewa mi sie :loveu: nic dodać nic ująć A tu Lady znalazlam zdjecie z ich ostatniej wizyty A tu Karmena trzyma mnie na kolankach a tu spie sobie z panem zobaczcie jaki sie robie mądry i poważny Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale on jest cudowny:razz: :loveu: :loveu: Taki pieszczoszek:loveu: Quote
anyk1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 dzisiaj bylismy z rana na spacerku i jakas pani nazwala mojego psa zabujca amstafem ja sie bardzo wscieklam i powiedzialam ze to pudel juz 2 raz tak zrobilam ale miala glupia mine :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hehehehe dobre mogę się odgapić??? mi sąsiedzi (niektórzy) w kółko powtarzają że mordercę do bloku sprowadziłam:evil_lol: Quote
anyk1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Kitka20 napisał(a):Hehehehe dobre mogę się odgapić??? mi sąsiedzi (niektórzy) w kółko powtarzają że mordercę do bloku sprowadziłam:evil_lol: oczywiscie jesli bedzie ktos jeszcze bardziej upier.... powiedz ze to york ktory jest na sterydach Quote
Kitka20 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hehehe ten pomysł już padł:diabloti: sąsiadka chcę zamienić plac zabaw na wybieg TYLKO dla yorków i ja powiedziałam, że ze swoją Tequilą też będe wchodzić a jak coś dogada to powiem że to wyłysiały york przerośnięty:evil_lol: Zapraszam do nas do galeri też Bokserki tfu wyrośniętej wyłysiałej yorki:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40276 Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 anyk1 napisał(a):dzisiaj bylismy z rana na spacerku i jakas pani nazwala mojego psa zabujca amstafem ja sie bardzo wscieklam i powiedzialam ze to pudel juz 2 raz tak zrobilam ale miala glupia mine :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A moi sąsiedzi kochają Medorka i nazywają go swoim ,,cielaczkiem" :loveu: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='mario_25_']Witam wszystkich dogomaniaków. Też zdarzają nam się takie sytuacje z naszą małą sunią Miką i ludzie również mylą ją z amstafem. Wkleiłbym jej fotki ale nie wiem jak więc podam link gdzie już są www.mika70.pupile.com http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 Załóż mu galeryjkę:cool3::cool3::cool3::p Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='mario_25_']wedle życzenia http://www.dogomania.pl/gallery/93/32/4082.html proszę o opinie o psiaku:) Śliczny psiak:loveu::loveu: Ale zrób tak: - główna strona DGM forum -dział ,,Foto blogi" i tam załóż nowy temat ("new thread") o swoim pieseczku;) pzdr:p Quote
Recommended Posts