sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 jak byl mlody to nikt na niego nie zwrocil uwagi a teraz jak jush ma swoje lata to nikt go nie chce bo za stary jest :( Quote
sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 i to jak :(:(:( ale moze sa gdzies ludzie ktorym nie bedzie przeszkadzac wiek Pluta... ciagle sie trzymam tej mysli i mam nadzieje ze Plutek tesh... Quote
Mysia_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sara, wiesz co powtarzam w takich smutnych momentach??? "Jesli Upek znalazł domek to każdy z tych psiaków ma szansę , że i jemu się uda" ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 heh to tesh se to powtarzac bede bo jak niekiedy tak patrze na Plutka i sobie mysle ze nikt go jeszcze nie pokochal i tyle siedzi w tym schronisku taki samotny i jak sobie jeszcze do tego Stiuarta przypomne to mi tak zal sciska serce ze malo brakuje zebym sie poplakala w takim momencie... :(:(:( Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ludzie pomyślcie jaka to tragedia mieszkać w takim, miejscu jak schronisko przez 8 lat:shake::placze: Przecież nikt z was by nie chciał...więc dajcie chociaż na starość zaznać szczęścia Plutuńkowi Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 nie pozwolcie mu umrzec w schronisku, w zimnych czterech scianach gdzie jedynymi towarzyszami sa psy, ktore nie zawsze sa nastawione pozytywnie do swoich "kumpli z boksu".. :(:(:(:( Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Plutuś szukaj domku..... Musi przecież gdzies być.... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 stanowczo za dlugo... kazda kolejna sekunda spedzona przez niego w schronisku coraz bardziej gasi plomyk nadzei na dom... Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 migiem na pierwsza Pluciaku!!! Quote
sara_rokitnica Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 migiem na pierwsza kochany!!! Quote
Toska Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ten śliczny Pluto już 7 lat mieszka w schronisku :-( inne pieski już dawno w nowych domach a on wciąż czeka ...... czy jest gdzieś czlowiek przeznaczony dla Pluto ? Quote
sara_rokitnica Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 mam taka nadzieje... i mam nadzieje ze nidlugo go odnajdzie i pokocha... Quote
Toska Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Plutusiu , szukamy ci domku , napewno go znajdziesz w końcu , ale to trwa strrrasznie długo :-( jesteś piękny , łagodny , wesoły i wciąż nikogo chętnego .....:shake: Quote
sara_rokitnica Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 w gore Plutek! moze wreszcie odnajdziesz wymarzony dom... Quote
Recommended Posts