Jump to content
Dogomania

Plutuś- średniej wielkości kundelek z Zabrza od 1999r w schronisku... MA DOMEK!!!! :)

Recommended Posts

Posted

Pluto (poz.516) trafił do schroniska 6 grudnia 1999r z interwencji w Zabrzu na ul. Gdańskiej... psiak prawdopodobnie nawet nie wie jak to jest mieć dom ;( średniego wzrostu, ma ok. 8-9 lat, strasznie cieszy się kiedy idzie na spacerek :) jest strasznie kochany, w ogóle nieagresywny :loveu: bardzo ładnie chodzi na smyczy (w ogóle nie ciągnie) i bardzo ale to bardzo potrzebuje domku i osoby która by go kochała i rozpieszczała :razz: jak na swój wiek jest bardzo żywy jak go zapinam na smycz gdy z nim wychodzę na spacerek to skacze i biega po ścieżce jak szalony ;) reaguje na imie :):):) a oto jego zdjątka:

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala, poprostu wejdż na "psy w potrzebie" potem na "znalezione / do adopcji), kliknij "nowy temat" i już :p Jak coś nie bedziesz wiedziała to pytaj, ale najlepiej na PW , żeby nie zaśmiecać wątków ;)

Posted

Witajcie !!!:loveu:
och , jak się cieszę , że mój Pluto nareszcie ma swój wątek na dogo :multi: :multi: :multi: -może to pomoże mu wreszcie znaleźć prawdziwy dom !!!
będę tu Plutka pilnowala , dobrze ?

Posted

Jestem :lol: dzięki "dobremu duszkowi", który skierował mnie do wątku pieseczka Pluta :lol: i wiecie co? Ja już kiedyś Pluta ogłaszałam :lol: Mam nawet jego opis. Z wątku "Ponad 6 lat...". Ale ogłoszę ponownie :lol: Może i pozostałe trzeba też ogłosić? :cool3:

Posted

Pluto :loveu: taki fajny psiak:lol: , grzeczny :lol: , spokojny:lol: , piękny :lol: -potrzebuje tylko swojego domu !!!!! kto go uszczęśliwi ? kto go przygarnie ?
on już tak dlugo czeka .....:-(