sara_rokitnica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pluto (poz.516) trafił do schroniska 6 grudnia 1999r z interwencji w Zabrzu na ul. Gdańskiej... psiak prawdopodobnie nawet nie wie jak to jest mieć dom ;( średniego wzrostu, ma ok. 8-9 lat, strasznie cieszy się kiedy idzie na spacerek :) jest strasznie kochany, w ogóle nieagresywny :loveu: bardzo ładnie chodzi na smyczy (w ogóle nie ciągnie) i bardzo ale to bardzo potrzebuje domku i osoby która by go kochała i rozpieszczała :razz: jak na swój wiek jest bardzo żywy jak go zapinam na smycz gdy z nim wychodzę na spacerek to skacze i biega po ścieżce jak szalony ;) reaguje na imie :):):) a oto jego zdjątka: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Plutuś w górę! :roll: Przecież Ty zasługujesz na dom... Ponad 7 lat w schronisku :placz: Sara, wstaw jego fotkę ze stronki schroniska ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 oki :):):) chcialam wkleic ale nie wiedzialam czy moge ale skoro tak to prosz: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Na dogo jest wirtualna opiekunka Plutusia, można zaprosić ją do wątku (nick: Toska) :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 wlasnie wyslalam jej wiadomosc z linkiem :):):):) mam nadzieje ze niedlugo tu zajrzy ;) :):):) Quote
Hala Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Słuchajcie..a ja jestem opiekunką wirtualną jednego psiaka z Obornik. Chcicłanbym mu poszukać domku. Jak założyć mu wątek? Mam jego kilka zdjeć, bo byłam raz go odwiedzić. Może by sie dało? http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/165/lp/32 Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Hala, poprostu wejdż na "psy w potrzebie" potem na "znalezione / do adopcji), kliknij "nowy temat" i już :p Jak coś nie bedziesz wiedziała to pytaj, ale najlepiej na PW , żeby nie zaśmiecać wątków ;) Quote
Toska Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witajcie !!!:loveu: och , jak się cieszę , że mój Pluto nareszcie ma swój wątek na dogo :multi: :multi: :multi: -może to pomoże mu wreszcie znaleźć prawdziwy dom !!! będę tu Plutka pilnowala , dobrze ? Quote
sara_rokitnica Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pilnuj pilnuj ;) Plutek po tylu latach w schronisku zasluguje na porzadny domek ;) moze ktos gdzies pooglasza psiaka ;)? Quote
Toska Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 pooglaszać ...hmm. ... tylko ja taka malo kumata internetowo jestem :oops: -wstyd się przyznać :oops: , oj wstyd......:oops: Quote
sara_rokitnica Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 hehe spoko ;) wcale nie wstyd ;) tesh nie za bardzo to wszystko kapuje ;) zanim doszlam do tego jak sie wkleja zdjecia i zaklada watki to troche minelo :D moze trafi tu ktos kto sie na tym wszystkim zna i pomoze...? Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 w górę Plutuś!!! :p Taki sliczny z Ciebie psiak, a juz tyle czekasz :-( Quote
sara_rokitnica Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 w gore Pluteńku... moze wreszcie znajdziesz domek i dobrych ludzi ktorzy Cie pokochaja... Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak znam życie jeśli tylko paros tu trafi to zaraz Plutuś będzie w kazdym możliwym miejscu:D:D:D Ale jak znajdę chwilkę tez go porozgłaszam:) Quote
sara_rokitnica Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 okej ;) dzieki :) to teraz miejmy nadzieje ze paros trafi tutaj w najblizszym czasie :):) ;) Quote
paros Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jestem :lol: dzięki "dobremu duszkowi", który skierował mnie do wątku pieseczka Pluta :lol: i wiecie co? Ja już kiedyś Pluta ogłaszałam :lol: Mam nawet jego opis. Z wątku "Ponad 6 lat...". Ale ogłoszę ponownie :lol: Może i pozostałe trzeba też ogłosić? :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 hehe czyzbym byla tym dobrym duszkiem? ;) dzieki Paros :):) jasne pozostalym tesh sie przydadza ogloszenia wiec jak bedziesz miec chwilke to pooglaszaj ;) Quote
Mysia_ Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Powolutku, powolutku, pozostałe może tez doczekaja się swoich własnych watków ;) Quote
sara_rokitnica Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Plutuś leć na pierwsza szukac domku :):) Quote
Toska Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pluto :loveu: taki fajny psiak:lol: , grzeczny :lol: , spokojny:lol: , piękny :lol: -potrzebuje tylko swojego domu !!!!! kto go uszczęśliwi ? kto go przygarnie ? on już tak dlugo czeka .....:-( Quote
Recommended Posts