dzidzia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Z psim aniołem to piękny tytuł i myślę, że bardzo trafny. Ja będę jeszcze nad dziadkami pracować. Cały czas liczę, że jeszcze może się uda, nie chcę jednak już niczego obiecywać. Quote
Kostek Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Liwiusia od dzisiaj mieszka na stegnach,asiuniup wielkie dzieki za transport malej Quote
dzidzia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Rewelacja :) aż mi łzy ze szczęścia popłynęły strasznie się cieszę Czy osoba, która zaadoptowała Liwię jest może z forum?? Jestem bardzo ciekawa jak maluszkowi się będzie wiodło. Kostek jakbyście kiedyś potrzebowali pomocy w transporcie, to bardzo chętnie Wam pomogę. Wyślę Ci namiary na priv Quote
Kostek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 dzidzia napisał(a):Rewelacja :) aż mi łzy ze szczęścia popłynęły strasznie się cieszę Czy osoba, która zaadoptowała Liwię jest może z forum?? Jestem bardzo ciekawa jak maluszkowi się będzie wiodło. Kostek jakbyście kiedyś potrzebowali pomocy w transporcie, to bardzo chętnie Wam pomogę. Wyślę Ci namiary na priv o transport bardzo chetnie bedziemy sie upominac:) Pani ktora zaadoptowala Liwie raczej z komputerem jest na bakier,t samotna osoba ktora raczej z sasiadami pod blokiem stoi na plotach,ale bardzo mila i widac ze zwierzaki maja u niej jak w raju,miala juz psiaki z palucha m.in;) Quote
Recommended Posts