Evas Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy jej nie byłoby lepiej w klatce? Gdyby miała ocieploną bardziej budę. Może czułaby się bezpieczniej? I możnaby jakoś o nią zadbać, podsunąć lepszą karmę. Jak myślicie, czy to byłoby dla Isi lepsze? Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Evas']Czy jej nie byłoby lepiej w klatce? Gdyby miała ocieploną bardziej budę. Może czułaby się bezpieczniej? I możnaby jakoś o nią zadbać, podsunąć lepszą karmę. Jak myślicie, czy to byłoby dla Isi lepsze?[/quote] [COLOR=Navy][B]pewnie było by lepsze tylko czy są na to warunki w schronisku?:-([/B][/COLOR] Quote
Evas Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wiem..ale może by się udało. Gdyby była osobno czy z jakimś jeszcze psem mogłabym jej coś wysłać. Quote
Evas Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Zmieniłam tytuł aukcji w allegro i dodałam link do filmiku, jest trochę więcej wejść. Quote
neverend Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='Evas']Zmieniłam tytuł aukcji w allegro i dodałam link do filmiku, jest trochę więcej wejść.[/quote] dzięki Evas... chociaż tyle zrobić na razie można... Quote
Evas Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jeszcze 2 dni aukcji, potem wystawię następną. Musi się udać w końcu. Quote
neverend Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Evas']Jeszcze 2 dni aukcji, potem wystawię następną. Musi się udać w końcu.[/quote] trzeba wierzyć,w to że zdążymy i się uda... Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [COLOR=Navy][B]ja też na dobranoc ! [/B][/COLOR] Quote
Evas Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Niech sie wreszcie ktoś odezwie w sprawie Isi, przecież to nie jest niemożliwe :( Quote
neverend Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 [quote name='Evas']Niech sie wreszcie ktoś odezwie w sprawie Isi, przecież to nie jest niemożliwe :([/quote] znieczulica...ten świat...:( Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [COLOR=Navy][B]a cioteczka Evas zmieniła avatar ;)[/B][/COLOR] Quote
Kanzaj Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]a cioteczka Evas zmieniła avatar ;)[/B][/COLOR][/quote] A wujek Mateusz to co kilka dni zmienia:lol: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Kanzaj']A wujek Mateusz to co kilka dni zmienia:lol:[/quote] [COLOR=Navy][B]hehehe, mam to zmieniam :diabloti::eviltong::p[/B][/COLOR] Quote
Kanzaj Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]hehehe, [/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]mam to zmieniam :diabloti::eviltong::p[/COLOR][/B][/quote] wujaszek to zdolny jest - potrafi takie avatarki zmieniać... nie to co ciemna cioteczka... Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Kanzaj']wujaszek to zdolny jest - potrafi takie avatarki zmieniać... nie to co ciemna cioteczka...[/quote] [COLOR=Navy][B] wszystkiego idzie sie nauczyć ;)[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts