Kanzaj Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='matusz5'] [B][COLOR=navy]wszystkiego idzie sie nauczyć ;)[/COLOR][/B][/quote] ale z wiekiem coraz trudniej:roll: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Kanzaj']ale z wiekiem coraz trudniej:roll:[/quote] [COLOR=Navy][B]ej tam ;) trzeba tylko chcieć:p Monika Cię podszkoli;) ona przecież fotograf[/B][/COLOR] Quote
Kanzaj Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]ej tam ;) trzeba tylko chcieć:p[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]Monika Cię podszkoli;) ona przecież fotograf[/COLOR][/B][/quote] ehm, wiesz jak jest - szewc bez butów chodzi... Quote
neverend Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Nauczy się ciotka nauczy...:) Quote
Matusz Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [COLOR=Navy][B]a tu tylko podnoszenie... tzw. spam[/B][/COLOR] Quote
neverend Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 nikt nie odwiedza dziewczynek...:( Quote
Evas Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Będę miała mniej dostępu do komputera..ale o psinach pamiętam. A na zmienionym avatarze jest psina, której już z nami nie ma, od marca. Żyje w naszych wspomnieniach. Quote
neverend Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Evas']Będę miała mniej dostępu do komputera..ale o psinach pamiętam. A na zmienionym avatarze jest psina, której już z nami nie ma, od marca. Żyje w naszych wspomnieniach.[/quote] będziesz duchem - to najważniejsze... <*> dla suni... Quote
Evas Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To jest takie przygnębiające, że nie ma żadnego odzewu, czas mija..:-( Quote
neverend Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Evas']To jest takie przygnębiające, że nie ma żadnego odzewu, czas mija..:-([/quote] to jest naprawdę dołujące... Quote
neverend Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 czas goni...a tu jeszcze piękna "pomoc"... proszę, poczytajcie... [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406[/URL] Quote
neverend Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Evas']Isia, Kala - czekają...ciągle, codziennie.[/quote] czekają,ale jedną szansę straciły...:shake: Quote
neverend Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Evas']Tak ciężko na sercu ...[/quote] inne psy też miały szansę...a teraz...? Quote
Evas Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Może jest nadzieja, że prawda wygra z insynuacjami. Quote
Evas Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Neverend..dopisz proszę w tytule wątku, na których stronach są zdjęcia Kali i Isi. Quote
Recommended Posts