AtaO Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Pani już jest, ale czym skończy się ta wizyta....okaże się Quote
AtaO Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Czekamy na najświeższe info od Klaudii... Edited April 2, 2012 by AtaO Quote
Avilia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 AtaO napisał(a):Czekamy na najświeższe info od Klaudii... A może być od Oli?:P Dzisiaj Funia pojechała do nowego domu;) Mamy nadzieję,że będzie grzeczna,bo na Pana nie reagowała zbytnim entuzjazmem. Klaudia będzie zaraz do Państwa dzwonić i pytać jak tam. Quote
rents Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) Funia na początku będzie na pewno wystraszona, ale z czasem będzie OK. U mnie w domu są dwa psiaki schroniskowe i oby dwa przez pierwsze kilkanaście dni omijały mnie szerokim łukiem. Tak się bały. Teraz ze mną śpią pod jedną kołdrą . . . . Edited April 2, 2012 by rents Quote
Avilia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 rents napisał(a):Funia na początku będzie na pewno wystraszona, ale z czasem na pewno będzie OK. Widać było,że Państwu bardzo zależało.Nawet jak kłapała ząbkami w ich stronę żeby ich postraszyć to ich nie przepłoszyło.Rokowania są dobre,bo Funia jak kogoś pozna to jest straszną przytulanką;) Z nami tak było.Na początku na nas nawet szczekała,a o podejściu nie było mowy,a potem żadnego problemu;) Także myślę,że będzie ok. Quote
Lobaria Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Może skrzywdził ją facet, dlatego Pana się boi. Mój Blunio do tej pory na facetów reaguje paniką, pewnie już zostnę samotna, aby go nie stresować... Quote
Klaudus__ Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Avilia napisał(a):A może być od Oli?:P Hahahahaha jaka zazdrość :D Nie,nie może być :P Kasuj posta! :P hehe Ja dodam,że Funiolek chciał capnąć Pana - ponad pół godziny zajęło Jej oswajanie się z nowym człowiekiem. Quote
Recommended Posts