madziasto4 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Trzeci pies?? NIe spodziewałam się :) Quote
karkakarka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Hej :) Co tak rzadko się pojawiasz??? A o osiągnęciach Holly już tu na forum słyszeliśmy :loveu: Gratki dla małej ślicznoty :multi: I napisz coś o nowym szczeniaku... jakiej ma być płci, z jakiej hodowli itp. [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise]Ps: A Holly nie była szczeniakiem wybitnie wystawowym?[/COLOR][/SIZE] Quote
Sara_i_Aris Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Spokojnie, niedługo to znaczy za minimum pół roku ;) Kilka hodowli mam już upatrzonych, ale najpierw musi dojść do takiego krycia, w którym i ojciec, i matka mi się podobają. Może też wyjść tak, że zostawimy sobie szczenię po Holly - wszystko zależy od tego, czy w ogóle będziemy chcieli ją rozmnażać. [B]Karka,[/B] Holly była od początku psem wystawowym i od małego do tego uczona. Trochę się rozpuściło psa z charRrakterkiem i wyszło, jak wyszło. Quote
tigrunia Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja myślę Sara, że powinnaś jeszcze rodziców namówić, żeby przemyśleli sprawę ze strzyżeniem Holly. Ona za pół roku - rok wymiatała by na ringu na moje :roll: Ma piękny włos więc dalej papilotować, hodować i w przyszłym sezonie będzie jak ta lala :loveu: Quote
karkakarka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Hej :) Wiem, że Holly od początku była wystawowa, tylko, że napisałaś "niedługo dołączy do nas kolejne maleństwo, tym razem "wybitnie wystawowe"" i zastanawiałam się, czy Holly była szczeniakiem wybitnie wystawowym czy nie :roll: I powtórzę się - ona jest CUDOWNA :loveu: Quote
*kleo* Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Trochę po fakcie, ale się pochwalę naszym sukcesem :loveu: [CENTER][SIZE=6]Nowy Dwór Maz.[/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]lokata II/12 i srebrny medal :sweetCyb:[/SIZE][/FONT][/quote] [/CENTER] Gratuluję serdecznie :multi: Co do strzyżenia i końca wystaw - nie wtrącam się, ale z tego co widzę to Holly bardzo dobrze szło ostatnio, mnie by chyba kusiła ciekawość, co by było dalej ;) Quote
Pegaza Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Sara gratulacje dla Holly:loveu: piekne sobie wakacje zafundowalas ladne fotki :loveu: co do psa nowego to przynajmniej napisz czy tej samej rasy czy innej..bo ciekawa jestem:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [CENTER][COLOR=Navy][I]Cześć Saro:)[/I] [I]Przepiękne zdjęcia z wakacji...pozazdrościć tylko.[/I] [I]Gratulacje dla Holly...zdolna dziewczynka aż szkoda pomyśleć że nie będzie już wystawiana.[/I] [I]Fajniusio że myślicie o kolejnym psiaczku...wesoła będzie gromadka:lol:[/I] [I]Pozdrawiamy[/I] [/COLOR][/CENTER] Quote
AmiX Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Gratulacje dla was!!! Holly jest śliczna :loveu::loveu::loveu: naprawdę szkoda jej nie pokazywać..... Quote
Magda Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No proszę. Się rozkręciliście na dobre z hodowlą :) Napisz coś o swoich planach z 3 psiakiem. I wpadaj częściej, bo w weekendy na pewno masz czas :eviltong: Quote
PositiveThought Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Saruś, ale super :loveu: Hollynka slicznota, w pełni zasługuje na te osiagnięcia. Nie kusi Cię, żeby sprobowac z inną rasą...? ;) Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Sara daj no mi jakiegoś banera bo dodałam sobie Twoją stronkę do linków ale jakoś tak bez banera głupio.. Widzę, że stronkę dwujęzyczną zrobiłaś - bardzo fajnie :loveu: Też chciałam ale jakoś się zabrać za to nie mogę :roll: Quote
Arabeska^^ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć Wam :loveu: Witamy się po długiej przerwie - ile tu się zmieniło! Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :**** Quote
Sara_i_Aris Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Witam po długiej przerwie. Nowa dogomania odstrasza, więc cieszę się, że już nie muszę tutaj więcej wchodzić (dlaczego zdjęcia są poucinane ?!?!) :diabloti: Chcę tylko Wam pokazać ogoloną Holly, bo na stronę raczej takiej jej nie umieszczę. Na stojąco nic nie pokażę, bo Holly ma za długie łapy i taka fryzurka jednak jej nie pasuje :diabloti: Mamy też już przydomek, pierwszy z listy, ale pochwalę się nim w odpowiednim czasie. [IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1569.jpg[/IMG] [IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1573.jpg[/IMG] [IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1576.jpg[/IMG] Quote
*kleo* Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cześć Sara :multi: Więc jednak Hollinka ogolona ;) Ja się nadal nie przemogłam i cały czas Grację w długim włosie i papilotach na głowie trzymam, i tak już chyba zostanie :eviltong: A przydomka nadal nie mamy :mad: Quote
karkakarka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hej Sara :) Szkoda, że już nie chcesz wchodzić na DGM. Holly ładnie wygląda obcięta, tzn jak leży nie jest tragicznie :) No i pochwal się tym przydomkiem ;) Quote
tigrunia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Ojej jaka szkoda, że włosków już ni ma .. :-( Ale za to jaka kolorowa się zrobiła [url]http://www.hdv.site11.com/IMG_1573.jpg:loveu:[/url] :evil_lol: Sara czemu na dogo nie chcesz już zaglądać? :mad: Quote
Borówka16 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Hej Sara. Szkoda ,że na dogo nie będziesz zaglądać :( A można wiedzieć czemu ? :( Quote
Recommended Posts