Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
Co tak rzadko się pojawiasz???
A o osiągnęciach Holly już tu na forum słyszeliśmy :loveu:
Gratki dla małej ślicznoty :multi:

I napisz coś o nowym szczeniaku... jakiej ma być płci, z jakiej hodowli itp.

[SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise]Ps: A Holly nie była szczeniakiem wybitnie wystawowym?[/COLOR][/SIZE]

Posted

Spokojnie, niedługo to znaczy za minimum pół roku ;)
Kilka hodowli mam już upatrzonych, ale najpierw musi dojść do takiego krycia, w którym i ojciec, i matka mi się podobają. Może też wyjść tak, że zostawimy sobie szczenię po Holly - wszystko zależy od tego, czy w ogóle będziemy chcieli ją rozmnażać.

[B]Karka,[/B] Holly była od początku psem wystawowym i od małego do tego uczona. Trochę się rozpuściło psa z charRrakterkiem i wyszło, jak wyszło.

Posted

Ja myślę Sara, że powinnaś jeszcze rodziców namówić, żeby przemyśleli sprawę ze strzyżeniem Holly. Ona za pół roku - rok wymiatała by na ringu na moje :roll: Ma piękny włos więc dalej papilotować, hodować i w przyszłym sezonie będzie jak ta lala :loveu:

Posted

Hej :)
Wiem, że Holly od początku była wystawowa, tylko, że napisałaś "niedługo dołączy do nas kolejne maleństwo, tym razem "wybitnie wystawowe"" i zastanawiałam się, czy Holly była szczeniakiem wybitnie wystawowym czy nie :roll:

I powtórzę się - ona jest CUDOWNA :loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Trochę po fakcie, ale się pochwalę naszym sukcesem :loveu:

[CENTER][SIZE=6]Nowy Dwór Maz.[/SIZE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]lokata II/12
i srebrny medal
:sweetCyb:[/SIZE][/FONT][/quote]
[/CENTER]

Gratuluję serdecznie :multi:

Co do strzyżenia i końca wystaw - nie wtrącam się, ale z tego co widzę to Holly bardzo dobrze szło ostatnio, mnie by chyba kusiła ciekawość, co by było dalej ;)

Posted

Sara gratulacje dla Holly:loveu:
piekne sobie wakacje zafundowalas ladne fotki :loveu:
co do psa nowego to przynajmniej napisz czy tej samej rasy czy innej..bo ciekawa jestem:eviltong:

Posted

[CENTER][COLOR=Navy][I]Cześć Saro:)[/I]
[I]Przepiękne zdjęcia z wakacji...pozazdrościć tylko.[/I]
[I]Gratulacje dla Holly...zdolna dziewczynka aż szkoda pomyśleć że nie będzie już wystawiana.[/I]
[I]Fajniusio że myślicie o kolejnym psiaczku...wesoła będzie gromadka:lol:[/I]
[I]Pozdrawiamy[/I]
[/COLOR][/CENTER]

• 5 weeks later...
Posted

No proszę. Się rozkręciliście na dobre z hodowlą :) Napisz coś o swoich planach z 3 psiakiem.

I wpadaj częściej, bo w weekendy na pewno masz czas :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Sara daj no mi jakiegoś banera bo dodałam sobie Twoją stronkę do linków ale jakoś tak bez banera głupio..

Widzę, że stronkę dwujęzyczną zrobiłaś - bardzo fajnie :loveu: Też chciałam ale jakoś się zabrać za to nie mogę :roll:

Posted

Cześć Wam :loveu:
Witamy się po długiej przerwie - ile tu się zmieniło!

Pozdrawiamy serdecznie i na razie lecimy dalej, bo tyyyle jeszcze jest zaległości do nadrobienia... :D
Miłych Mikołajek i wieluuu prezentów :D :****

• 2 weeks later...
Posted

Witam po długiej przerwie. Nowa dogomania odstrasza, więc cieszę się, że już nie muszę tutaj więcej wchodzić (dlaczego zdjęcia są poucinane ?!?!) :diabloti:

Chcę tylko Wam pokazać ogoloną Holly, bo na stronę raczej takiej jej nie umieszczę. Na stojąco nic nie pokażę, bo Holly ma za długie łapy i taka fryzurka jednak jej nie pasuje :diabloti:
Mamy też już przydomek, pierwszy z listy, ale pochwalę się nim w odpowiednim czasie.

[IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1569.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1573.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.hdv.site11.com/IMG_1576.jpg[/IMG]

Posted

Cześć Sara :multi:
Więc jednak Hollinka ogolona ;) Ja się nadal nie przemogłam i cały czas Grację w długim włosie i papilotach na głowie trzymam, i tak już chyba zostanie :eviltong: A przydomka nadal nie mamy :mad:

Posted

Ojej jaka szkoda, że włosków już ni ma .. :-( Ale za to jaka kolorowa się zrobiła [url]http://www.hdv.site11.com/IMG_1573.jpg:loveu:[/url] :evil_lol:
Sara czemu na dogo nie chcesz już zaglądać? :mad:

• 7 months later...