Zofija Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 nie wiem, co jest, ale nie jestem w stanie zmienić tytułu. Dzisiaj już nie próbuje bo mam ciśnienie podniesione;). Jak się jutro nie da to napiszę do moda Quote
anikout Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Fabuś nazywa się teraz Ramzes:) Nowa rodzina mówi o nim tak: Bardzo fajny piesek, bardzo wdzięczny , juz nimi w łóżku spał Ramzes nie lubi wychodzić na zewnątrz, ale Państwo z nim często wychodzą, aby go nauczyć czystości, bo zdarzyło się mu siusiu zrobić parę razy w domu. Bardzo ciepło i pozytywnie się o nim wyrażają, nie pozostaje nic innego jak życzyć psikowi przełamania lęków i polubienia spacerów Quote
Zofija Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 i tego ŻYCZYMY!!!! I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!! Quote
anikout Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 A to Ramzes w swoim domku: [img]http://img269.imageshack.us/img269/8194/20120331143308.jpg[/img] A tak napisała do mnie P. Lucyna: "Witam Pani Aniu. Ramzes juz bez problemu schodzi po schodach i na spacer, ma już paru kolegów w parku .Dzisiaj idziemy do weterynarza. Jest cudny a ja jestem bardzo szczęśliwa." Mądry chłopak:) jedyne co mu zostało do zrobienia, to nauka siusiu na zewnątrz:) Quote
jola_li Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Jest cudny, tylko ciągle jeszcze chudzina. Ale wreszcie na właściwym miejscu :-). Quote
Recommended Posts