Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

RUDY (nr 399)
Rudy to kolejny niechciany pies, który nie ma szczęścia w życiu. Jego szanse na dom przekreśla zbyt zwyczajny wygląd- ot kundel, nie jest w typie żadnej rasy, niczym się nie wyróżnia. Może jednym.... ma piękne, bursztynowe oczy które wiernie wpatrują się w człowieka, to jednak nigdy nie zatrzymało nikogo na dłużej. A Rudy tak bardzo kocha ludzi, tęskni za swoim domem, takim na zawsze. Każdy dzień zmniejsza jego szanse, nie jest już najmłodszy. Ma ok. 7 lat. Bardzo łagodny, polecany dla niedoświadczonych osób. Jeździ z nami na wszelkie festyny i jest tam grzeczny. Ślicznie prezentuje się w chusteczce "Szukam domu" a nikt nie zwraca na niego uwagi. Bardzo przyjacielski, łagodny, spokojny. Pilnie szuka domu,.. nie pozwól by zestarzał się w schronisku!

[SIZE=3] 501 258 303
[SIZE=3]505 216 181
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]
a
[email protected]

[SIZE=2]W azylu od 09.06.2005r. przybłąkał się do ludzi, nie potrafił tam jednak żyć zgodnie z kotem

zdjęcia:
183 , 184 , 185 , 164 , 93 , 97 , 54 , 57 , 17 , 16

filmik z Rudym:

YouTube - Rudy, wesoły, radosny super psiak szuka domu. Azyl pod Psim Aniołem

[SIZE=2]Zapraszam do "Rudego albumu" po więcej :lol: Rudy - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudy to wspaniały pies dlatego szuka super ludziów :) może na tych zdjęciach tego nie widać ale on troche przytył hihi jutro z Olciorem postaramy się o foty

Posted

Ola dobrze się spisała więc Rudas miał dziś sesje podczas spaceru na którym nieźle wariował :) ah gdybym ja mogła go adoptować to już dawno byłby u mnie w domu