zerojeden Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Urosła urosła ;) już nie jest takie piórko, ale i tak jest najmniejsza z moich prywatnych hehe A dokładnie tak jest ona myśli że jest wielka i jak pięknie stróżuje niczym ałabaj a jest tak mądra wszędzie wejdzie jak się drzwiami nie da to oknem...pach na kontener który stoi pod parapetem z niego na parapet i jak jest otwarte okno no to pach do środka :loveu: Quote
from_wonderland Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Ale śliczność :loveu: piękne są te zdjęcia, jak piesek już taki zadomowiony, jakby od zawsze mieszkał, tam gdzie jest. Quote
zerojeden Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Dziękuję ;) Ona mieszka z nami od swojego czwartego tygodnia więc prawie całe swoje życie :) Bardzo się cieszę że jej omal nie przejechałam bo tak rezolutnego szczeniaka to ja dawno nie widziałam i mam przyjemność dzielić z nią jeden dom :) Quote
from_wonderland Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Miała szczęścia, że to akurat Ty jej o mało nie przejechałaś :D niestety raczej niewiele osób by sie przejęło czymś czarnym i małym na poboczu. Quote
zerojeden Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Ah głupi Ci ludzie nawet nie wiedzą co tracą takie szczęście za darmo pod nogami...to lepsze niż wygrana w totka ;) Quote
Recommended Posts