Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zostały....część poszła dla Kubusia

• , a część została...tylko ojciec Lolki bardzo ciężko się rozchorował, nie wiem czy jeszcze zyje...a mieszkał z matką w puszczy, tam nie ma internetu i praktycznie zasięgu sieci komórkowych...nie mam z nią kontaktu od zeszłego roku, za to zanim pojechała do rodziców, dała mi nr swojej koleżanki, która miała ograniać finanse Leosia lecz nie jest zalogowana na Dogo
  • [quote name='inga.mm']dziewczyny, zajrzyjcie tu
    szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

po Leosiu zostały pieniądze.
    Zgłosiłam m.in. Vincenta.

Posted

sajlana napisał(a):
    zostały....część poszła dla Kubusia
  • , a część została...tylko ojciec Lolki bardzo ciężko się rozchorował, nie wiem czy jeszcze zyje...a mieszkał z matką w puszczy, tam nie ma internetu i praktycznie zasięgu sieci komórkowych...nie mam z nią kontaktu od zeszłego roku, za to zanim pojechała do rodziców, dała mi nr swojej koleżanki, która miała ograniać finanse Leosia lecz nie jest zalogowana na Dogo

• Rozmawiałam w sprawie podziału pozostałych po Leosiu środków. Poprosiłam o przeznaczenie części na Vinniego.
    Prosze założycielkę wątku o wpisanie sie na wątku Leosia, jesli pieniądze sa potrzebne.
    Konieczne jest też podanie syntetycznej informacji o stanie finansów, stanie zdrowia i statusie Vinniego (DT, DS, klinika?), bo z tutejszych zapisów, poza rozliczeniem Alli, tak na prawde nie wiem czy Vinni kwalifikuje sie do pomocy finasowej.

Posted

Mój bazarek też już się skończył, przelew poleciał, 50% dla Vinniego. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, jak dotrze wpłata: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225688-Różności-dla-Bigusia-i-Vinniego-wariant-2-FGZ-19-04?p=18948872

marzec 12 - 1825,23 zł
    02.04. - 628,00 zł - bazarek Alla Chrzanowska
    03.04. - 20,00 zł - Smyk
    04.04. - 50,00 zł - Kinga M.
    05.04. - 50,00 zł - Agata Z.
    11.04. - 100,00 zł -Urszula S.
    12.04. - 100,00 zł - Urszula S.
    12.04. - 200,00 zł - Tomasz P.
    12.04. - 251,00 zł - bazarek A. Ch.
    27.04. - 360,00 zł - bazarki Emdziołek
    27.04. - 145,00 zł - bazarek A. Ch.

Wydatki na dzień 10.04 (szacunkowe)