credita Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Kazanku dobrej nocy ,ciotka jutro do ciebie zaglądnie:loveu: Quote
credita Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Kazanku Ciotka niedobra ,nie zrobiła ci fotek:shake: kochany w tygodniu znowu Cie odwiedzę:loveu: Quote
credita Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 inne ciotki też się opuszczają ,podnieście chociaż Kazanka co:placz: Quote
credita Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Kazanku podnoszę Cię ,tylko tyle mogę zrobić:shake: Quote
credita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Kazanku ciotka cię odwiedzi wprzyszłym tygodniu trzymaj się kochany:loveu: Quote
Justyna_wolontariat Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nikogo zainteresowanego no:placz: Kazanek to super pies duży misiu o gołębim sercu, kazanek uwielbia dzieci panicznie boi sie męrzczyzn. wczoraj jak do niego podeszłam tak sie cieszył obskakł mnie i prawie cała twarz mi wylizał, super psinka. Quote
credita Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 kochany kazanek taki przymilas i nikt go nie chce:shake: Kazanku podnoszę:loveu: Quote
Lucy* Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Rany jakie śliczności :crazyeye: :crazyeye: i nikt mi jeszcze o tym nie powiedział :cool3: Dopiero moja Kochana Żabka :loveu: Wystawię go na jutro na allegro i zaraz zaczniemy mu szukać domu :) uaktywnie moje kaukaskie kontakty :razz: Kazanku :kciuki: :kciuki: Quote
Justyna_wolontariat Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 tylko prosze piszcie ze Kazan panicznie boi sie merzczyzn na ich widok ucieka za bude lub do budy, już tylu pracowników próbowało do niego podejść zaakceptował jedynie szymona po miesiacu obwąchiwania go, w stosunku do kobiet i dzieci to złoto nie pies. Czasem zachowuje sie jak szczeniaczek lubi tarzac sie na plecach miziać po brzuszku. Jeżeli ktoś go zaadoptuje poswiecajac mu troche czasu bedzie mial naprawde super psiaka. Quote
credita Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 kochany Kazanku niech Ci się poszczęści,tak mi Cię żal Quote
zaba14 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oj Kazanku jaki facet zrobil Ci taka krzywde? :-( Quote
credita Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 komu śliczny Kazanek komu???:razz: Quote
credita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 a ja myślałam że tu nowe wieści a tu nic:shake: Kazanku w górę! Quote
Justyna_wolontariat Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Kazanek juz w nowym domku dzis pojechał do katowic będzie miskzał w domu z ogrodem, ale wstep do domu bedzie miał spacerki z synem też:loveu: rodzina bardzo fajna pani sie w nim zakochała ale jej maż no coż kazan bała sie go uciekał ale dał sie przekonać że psiak nabierze zaufania, jeżeli wszytsko bedzie wporzadku Kazan bedzie miał koleżanke by sie nie nudzić:lol: Poprosiłam ich by za jakis czas napisali cos do schroniska jak sie psiak zaaklimatyzował wiec teraz tylko czekac na dobe wieśći Quote
credita Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 łezki mi popłynęły kazanku tak się cieszę:laola: Justynko to dla Ciebie:iloveyou: zmieniam z radością temat wątku:p Quote
Recommended Posts