Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rany jakie śliczności :crazyeye: :crazyeye: i nikt mi jeszcze o tym nie powiedział :cool3:

Dopiero moja Kochana Żabka :loveu:

Wystawię go na jutro na allegro i zaraz zaczniemy mu szukać domu :)
uaktywnie moje kaukaskie kontakty :razz:

Kazanku :kciuki: :kciuki:

Posted

tylko prosze piszcie ze Kazan panicznie boi sie merzczyzn na ich widok ucieka za bude lub do budy, już tylu pracowników próbowało do niego podejść zaakceptował jedynie szymona po miesiacu obwąchiwania go, w stosunku do kobiet i dzieci to złoto nie pies.

Czasem zachowuje sie jak szczeniaczek lubi tarzac sie na plecach miziać po brzuszku.

Jeżeli ktoś go zaadoptuje poswiecajac mu troche czasu bedzie mial naprawde super psiaka.

Posted

Kazanek juz w nowym domku dzis pojechał do katowic będzie miskzał w domu z ogrodem, ale wstep do domu bedzie miał spacerki z synem też:loveu: rodzina bardzo fajna pani sie w nim zakochała ale jej maż no coż kazan bała sie go uciekał ale dał sie przekonać że psiak nabierze zaufania, jeżeli wszytsko bedzie wporzadku Kazan bedzie miał koleżanke by sie nie nudzić:lol:

Poprosiłam ich by za jakis czas napisali cos do schroniska jak sie psiak zaaklimatyzował wiec teraz tylko czekac na dobe wieśći

• 2 weeks later...