Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][COLOR=Navy]No to my wyruszamy na dworzec :p My czyli Ja, Kara, Agata, Czips i Duke :eviltong::eviltong: Do zobaczenia ok 16 :p

Asia pie do zobaczenia w pociągu :)
[/COLOR][/B][/CENTER]

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że za godzinę wyjadę :roll:

Musiałam robić małe sprzątanko....Tora wczoraj się w czymś wytarzała. W całym samochodzie śmierdziało, obroża i smycz też :mad:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]zdjęcia są na galerii
Ja już wróciłam. Pagaj pojechała do domku. Było super. Relacje na foto bologach[/COLOR][/B]

Posted

Agga jak zrobisz juz fb ze zdjęciami ze zlotu to daj link:diabloti:
My tez wróciliśmy:roll:
Jeszcze na dworcu w Zawierciu Atosek chciał pożegnać{:shake:) Hadara,ale mu przeszkodziłam:diabloti:

ps.Już znalazłam..
dla nie wiedziących [url=http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6527011]Tutaj kliknij[/url]

Posted

My już w domu-rozpalowane i pralka juz pierzę pierwsza czesc rzeczy :) ,Figa padła i śpi-o dziwo grzeczna była w bagażniku,a małą(Fane) użarła pszczoła-musiałyśmy stawać na środku drogi u żądło wyciągać.Ciocia Mrowa pojechała z dożkami do pozania...

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Ojjjjjjjjj biedna fanka dała się takiemu wstręciuchowi użreć:mad:
Dobrze, że się meldujecie wszyscy:cool3: [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie!
Mrówa wielkie dzięki za to, że mogłam miziać do woli dożątka:loveu: [/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=darkorange]Ja w domku:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Od wczoraj oczywiście ale musiałam odespać noc na dworze:P[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Dajcie link do galerii[/COLOR][/B]

Posted

My w drodze do Krakowa stalismy na korytarzu bo pociag był zapchany. Hadar nawet na korytarzu spał. w Krakowie bylismy ok. 15:30, łazilismy po miescie, spotkalismy znajoma z charciego forum, Hadar sie tak zmaczył ze prawie zupełnie przespał droge z Krakowa do Budapesztu. Teraz tez spi

Posted

My dotarliśmy do domu około 22 30, podróż poznań-konin jakoś przeżyliśmy:evil_lol: Dziękuje wszystkim za wspaniałe 5 dni;)

ps. Olek masz w dziub że się nie pożegnałeś:mad: I jeszcze raz wielkie dzieki za smycz. :buzi: Kiedyś Ci ją może oddam:eviltong:

Posted

[B][COLOR=darkorange]Ja byłam w domu koło 14:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ale podróż była męcząca, samochodem dojechałam do zabrza ale nie tej dzielnicy co trzeba więc potem łaziłam szukając taksówki bo autobusem nie było szans jechać z 2 psami, 2 śpiworami, 2 namiotami i 2 walizkami:shake:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Ale się namęczyłam[/COLOR][/B]

Posted

a my tez dotarlismy do domu :D ok 1 w nocy ale dotarlismy
synek od razu okupuje kanape i jak pan na wlosciach nie rusza dupska a fana spi gdzie padnie;)
agga dozki nadal czekaja z glutami na ciebie:D
dzieki wszystkim za dorba zabae :) a teraz lece do galerii ogladac fotki :)

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Właśnie pokazywałam rodzince zdjęcia. Tłumaczyłam im, że mrówa wykupiła w sklepie cały papier toaletowy na gluty psiątek:eviltong: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Właśnie pokazywałam rodzince zdjęcia. Tłumaczyłam im, że mrówa wykupiła w sklepie cały papier toaletowy na gluty psiątek:eviltong: [/COLOR][/B][/quote]
Hahahaha:evil_lol::evil_lol:

Posted

A my jesteśmy baaardzo zdolne !!!! Dotarłyśmy 15.08 o godz. 12.00 i wszystkich okolicznych psiarzy nagabywałyśmy :evil_lol: wariatki jakie, czy co - dogo coooooo ????? W końcu dwie panie mieszkające w jednym z domków z Rotką Lenką i drugim Onkopodobnym psiakiem uwiązanym do ganka - po chwili skojarzyły i uświadomiły nas: "aaaa taaaak faktycznie... właśnie panie rano pojechały" :mad: Maaatkooo jakie z nas siroty :angryy: :angryy: :angryy:

PS przynajmniej po skałkach połaziłyśmy i mrówki nas prawie zeżarły ;)

Posted

Cholera, a ja ryczę ze złości, bo mnie rodzina wstawiła d... do wiatru:angryy: :placz: i nie zawieźli... Żeby choć kurde wcześniej powiedzieli, że nie, to bym się inaczej zorganizowała...:shake:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Witokret no dzięki zaplułam ze śmiechu cały monitor:p No nie powiem zdolniachy z was:lol: Przynajmniej nas ktoś tam kojarzył.:cool3: A czemu tak późno ???

ulvhedinn nam też bardzo przykro.[/COLOR][/B]

Posted

Przykro to mało powiedziane:placz: pół roku się szykowałam, w dodatku to miał być jedyny wakacyjny wypad- na nic inego mnie nie stać, żeby gdzieś z psami pojechać:shake: i wszystko szlag trafił...