rose Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [CENTER][B][COLOR=Navy]No to my wyruszamy na dworzec :p My czyli Ja, Kara, Agata, Czips i Duke :eviltong::eviltong: Do zobaczenia ok 16 :p Asia pie do zobaczenia w pociągu :) [/COLOR][/B][/CENTER] Quote
BORA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mam nadzieję, że za godzinę wyjadę :roll: Musiałam robić małe sprzątanko....Tora wczoraj się w czymś wytarzała. W całym samochodzie śmierdziało, obroża i smycz też :mad: Quote
BlackSheWolf Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 juz dzis wracaja ;p no chyba, ze sie zasiedza :D no to czekamy na relacje i fotki :D Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]zdjęcia są na galerii Ja już wróciłam. Pagaj pojechała do domku. Było super. Relacje na foto bologach[/COLOR][/B] Quote
Anecioreczek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Agga jak zrobisz juz fb ze zdjęciami ze zlotu to daj link:diabloti: My tez wróciliśmy:roll: Jeszcze na dworcu w Zawierciu Atosek chciał pożegnać{:shake:) Hadara,ale mu przeszkodziłam:diabloti: ps.Już znalazłam.. dla nie wiedziących [url=http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6527011]Tutaj kliknij[/url] Quote
CASIA&ttb Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 My już w domu-rozpalowane i pralka juz pierzę pierwsza czesc rzeczy :) ,Figa padła i śpi-o dziwo grzeczna była w bagażniku,a małą(Fane) użarła pszczoła-musiałyśmy stawać na środku drogi u żądło wyciągać.Ciocia Mrowa pojechała z dożkami do pozania... Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Ojjjjjjjjj biedna fanka dała się takiemu wstręciuchowi użreć:mad: Dobrze, że się meldujecie wszyscy:cool3: [/COLOR][/B] Quote
Asia & Ginger Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 My też już w domku. :multi: Podróż pociągiem była dłuuuga i męcząca, szczególnie dla psiaków, bo było strasznie gorąco i duszno. W domu Ginger mi padła i śpi jak zabita. :evil_lol: Quote
Agga Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie! Mrówa wielkie dzięki za to, że mogłam miziać do woli dożątka:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ja w domku:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Od wczoraj oczywiście ale musiałam odespać noc na dworze:P[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Dajcie link do galerii[/COLOR][/B] Quote
KaRa_ Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77122[/url] Quote
Bogarka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 My w drodze do Krakowa stalismy na korytarzu bo pociag był zapchany. Hadar nawet na korytarzu spał. w Krakowie bylismy ok. 15:30, łazilismy po miescie, spotkalismy znajoma z charciego forum, Hadar sie tak zmaczył ze prawie zupełnie przespał droge z Krakowa do Budapesztu. Teraz tez spi Quote
AgaCzips Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 My dotarliśmy do domu około 22 30, podróż poznań-konin jakoś przeżyliśmy:evil_lol: Dziękuje wszystkim za wspaniałe 5 dni;) ps. Olek masz w dziub że się nie pożegnałeś:mad: I jeszcze raz wielkie dzieki za smycz. :buzi: Kiedyś Ci ją może oddam:eviltong: Quote
Patikujek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [B][COLOR=darkorange]Ja byłam w domu koło 14:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ale podróż była męcząca, samochodem dojechałam do zabrza ale nie tej dzielnicy co trzeba więc potem łaziłam szukając taksówki bo autobusem nie było szans jechać z 2 psami, 2 śpiworami, 2 namiotami i 2 walizkami:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Ale się namęczyłam[/COLOR][/B] Quote
mrowa23 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 a my tez dotarlismy do domu :D ok 1 w nocy ale dotarlismy synek od razu okupuje kanape i jak pan na wlosciach nie rusza dupska a fana spi gdzie padnie;) agga dozki nadal czekaja z glutami na ciebie:D dzieki wszystkim za dorba zabae :) a teraz lece do galerii ogladac fotki :) Quote
Agga Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Właśnie pokazywałam rodzince zdjęcia. Tłumaczyłam im, że mrówa wykupiła w sklepie cały papier toaletowy na gluty psiątek:eviltong: [/COLOR][/B] Quote
goldenka245 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Właśnie pokazywałam rodzince zdjęcia. Tłumaczyłam im, że mrówa wykupiła w sklepie cały papier toaletowy na gluty psiątek:eviltong: [/COLOR][/B][/quote] Hahahaha:evil_lol::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 jak to wykupil;a? zaczela produkcje masowa pamietaj -masz doga miej i fabryke papieru toaletowego :D Quote
Witokret Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A my jesteśmy baaardzo zdolne !!!! Dotarłyśmy 15.08 o godz. 12.00 i wszystkich okolicznych psiarzy nagabywałyśmy :evil_lol: wariatki jakie, czy co - dogo coooooo ????? W końcu dwie panie mieszkające w jednym z domków z Rotką Lenką i drugim Onkopodobnym psiakiem uwiązanym do ganka - po chwili skojarzyły i uświadomiły nas: "aaaa taaaak faktycznie... właśnie panie rano pojechały" :mad: Maaatkooo jakie z nas siroty :angryy: :angryy: :angryy: PS przynajmniej po skałkach połaziłyśmy i mrówki nas prawie zeżarły ;) Quote
ulvhedinn Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Cholera, a ja ryczę ze złości, bo mnie rodzina wstawiła d... do wiatru:angryy: :placz: i nie zawieźli... Żeby choć kurde wcześniej powiedzieli, że nie, to bym się inaczej zorganizowała...:shake: Quote
Agga Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Witokret no dzięki zaplułam ze śmiechu cały monitor:p No nie powiem zdolniachy z was:lol: Przynajmniej nas ktoś tam kojarzył.:cool3: A czemu tak późno ??? ulvhedinn nam też bardzo przykro.[/COLOR][/B] Quote
ulvhedinn Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Przykro to mało powiedziane:placz: pół roku się szykowałam, w dodatku to miał być jedyny wakacyjny wypad- na nic inego mnie nie stać, żeby gdzieś z psami pojechać:shake: i wszystko szlag trafił... Quote
Recommended Posts