Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My tu dopiero się pakujemy;)
Psie rzeczy uszykowane czyli książeczka,jedzonko,miseczki no i pies zabezpieczony przed kleszczami;).
Baterie do aparatu ładują się ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnei nadal tylko psy zapakowane tzn mnusze przepakowac jeszcze wory karmy z jednego samochodu do drugiego:Dkara bo mi ni epowiedzialas na koniec i nie odpowiedzialas na pw :mad: ja biore twoje chociaz czesc pakunkow?:>bo ja dzis w nocy wyjezdzam to tak wieczorem musialabym je juz miec w bagazniku chyba ze chcesz pobudke o 2 w nocy:D

Posted

[quote name='mrowa23']u mnei nadal tylko psy zapakowane tzn mnusze przepakowac jeszcze wory karmy z jednego samochodu do drugiego:Dkara bo mi ni epowiedzialas na koniec i nie odpowiedzialas na pw :mad: ja biore twoje chociaz czesc pakunkow?:>bo ja dzis w nocy wyjezdzam to tak wieczorem musialabym je juz miec w bagazniku chyba ze chcesz pobudke o 2 w nocy:D[/quote]

A nie bedzie trzeba duzo bagażu nie będę miała wiec sobie poradze pociągu z tym plecakiem bo ciężki nie jest;)

Posted

A ja mam jeszcze pytanie do zlotowiczów z poprzednich lat. :cool3:
Jakie jest wyposażenie domku (chodzi mi o pościel, czajnik, kuchenkę, lodówkę, naczynia, sztućce, bo nie wiem co brać :shake:)?
I jakie są łóżka (jedno- czy dwuosobowe)?
Wiem, że to już było gdzieś napisane, ale nie chce mi się przeglądać tylu stron. :eviltong:

Posted

O której jutro będą osoby jadące pociągiem?
Jadę samochodem i nie wiem czy będę przed tymi osobami czy jednak później...Gdybym była wcześniej to mogę pomóc z transportem :cool3:

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Bora czy mogłabyś jadąc do Zawiercia zabrać Bogarkę?
Czekam na odp o której ona będzie w Zawierciu[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Bora czy mogłabyś jadąc do Zawiercia zabrać Bogarkę?
Czekam na odp o której ona będzie w Zawierciu[/COLOR][/B][/quote]
Już odpisałam na smsa ;)
Możesz pisać tutaj lub na pw :lol:

Posted

[quote name='asia_pie']A ja mam jeszcze pytanie do zlotowiczów z poprzednich lat. :cool3:
Jakie jest wyposażenie domku (chodzi mi o pościel, czajnik, kuchenkę, lodówkę, naczynia, sztućce, bo nie wiem co brać :shake:)?
I jakie są łóżka (jedno- czy dwuosobowe)?
Wiem, że to już było gdzieś napisane, ale nie chce mi się przeglądać tylu stron. :eviltong:[/quote]
Ponawiam pytanie. :cool3:

Posted

[quote name='Anecioreczek']My bedziemy przed 10 ;)[/QUOTE]

a my(ja i mrowa) będziemy jak nasz wesoły autobus z ponad 140kg psiego ciała doturla sie do Morska :evil_lol:-za około 2h mrowa i dogi wyruszają z pozania(a tam ulewa straszna)...

trzymac kciuki za NAS!!

Posted

[quote name='Anecioreczek']Nienawidze niespodzianek:shake:

:evil_lol:[/quote]

[CENTER][COLOR=Navy][B]ale ta niespodzianka fajna jest i to nie tylko od Komara, ale tez od Kary, Jureji no i odemnie :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]
[/CENTER]