Justyna_M Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Tosca, niespełna roczna, śliczna, wesoła suczka pilnie potrzebuje dobrego domu. Ma bardzo silny instynkt łowny, u obecnych właścicieli polowała na koty i kury (niestety skutecznie), przez co trafiła na łańcuch... Źle to znosi, jest smutna i przestraszona. Tosia jest uległa i przyjaźnie nastawiona do ludzi których zna i innych psów. Uwielbia leżeć na kolanach, chociaż jest na to już troszkę za duża.:-) Boi się obcych. Potrzebuje kochających i odpowiedzialnych właścicieli, którzy chcieli by z nią popracować i zapewnili dużo ruchu, domu KONIECZNIE bez innych zwierząt (poza psami). Jest średniej wielkości, waży ok. 20 kg. Ten cudowny piesek zasługuje na dom najlepszy z najlepszych, najchętniej z innym psem/psami, bo uwielbia ich towarzystwo. Jestem w stanie zapewnić transport (z okolic Koszalina) i opłacić sterylizację. Kontakt: [email protected] tel. 505 899 098 Bardzo Was proszę - pomóżcie mi nagłośnić sprawę, info musi trafić do jak największej liczby osób, wtedy może uda się znaleźć dom! Quote
Justyna_M Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Wydarzenie na fb: http://www.facebook.com/events/362679023754185/ udostępniajcie i rozsyłajcie proszę! Quote
BajUla Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Śliczna sunia, musisz fajne fotki porobić i zacząć ją ogłaszać na stronach, ogłoszenia możesz kupić na bazarku:lol:, szkoda psiaka Quote
wariusek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Piekna jest dziewczynka,ma takie madre oczka.Na pewno znajdzie prawdziwy dobry domek! Quote
Joanna K. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zaproszę znajomych tylko zmieńcie datę w wydarzeniu. ;) Udostepniam sunie na FB :) Quote
Justyna_M Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 data wydarzenia juz zmieniona :) jest juz na paru stronach, tutaj, strony kilku fundacji, alegratka, tablica.pl, podpowiedzcie mi gdzie jeszcze ja dodac, dzieki za odpowiedzi:-) Quote
katlis Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Justyna_M napisał(a):data wydarzenia juz zmieniona :) jest juz na paru stronach, tutaj, strony kilku fundacji, alegratka, tablica.pl, podpowiedzcie mi gdzie jeszcze ja dodac, dzieki za odpowiedzi:-) Justyna daj sobie spokój z reklamą zwierząt na stronie Pro Equo. Naprawdę dobrze radzę, to tylko strata czasu. Quote
Justyna_M Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Brunatna napisał(a):Ma taki inteligentny wzrok :) ;-) Prawda, że przenikliwe spojrzenie? Quote
Brunatna Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Justyna_M napisał(a):;-) Prawda, że przenikliwe spojrzenie? Prawda, prawda:) Quote
Justyna_M Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Jeszcze raz bardzo Was proszę o udostępnianie wydarzenia http://www.facebook.com/events/362679023754185/ Quote
Justyna_M Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Wczoraj udało nam się zabrać Tosię, na spacer nad morze. Była trochę przestraszona, ale moim zdaniem dobrze rokuje jeśli chodzi o socjalizację. Kiedy już się oswoiła z nowym miejscem, obwąchiwała wszystko z zaciekawieniem.:) O dziwo na przechodzących ludzi nie reagowała strachem, a ciekawością, co prawda na dystans, ale to już coś!:) Quote
Recommended Posts