Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tosca, niespełna roczna, śliczna, wesoła suczka pilnie potrzebuje dobrego domu. Ma bardzo silny instynkt łowny, u obecnych właścicieli polowała na koty i kury (niestety skutecznie), przez co trafiła na łańcuch... Źle to znosi, jest smutna i przestraszona. Tosia jest uległa i przyjaźnie nastawiona do ludzi których zna i innych psów. Uwielbia leżeć na kolanach, chociaż jest na to już troszkę za duża.:-) Boi się obcych. Potrzebuje kochających i odpowiedzialnych właścicieli, którzy chcieli by z nią popracować i zapewnili dużo ruchu, domu KONIECZNIE bez innych zwierząt (poza psami). Jest średniej wielkości, waży ok. 20 kg.

Ten cudowny piesek zasługuje na dom najlepszy z najlepszych, najchętniej z innym psem/psami, bo uwielbia ich towarzystwo.

Jestem w stanie zapewnić transport (z okolic Koszalina) i opłacić sterylizację.

Kontakt:
[email protected]
tel. 505 899 098

Bardzo Was proszę - pomóżcie mi nagłośnić sprawę, info musi trafić do jak największej liczby osób, wtedy może uda się znaleźć dom!

Posted

data wydarzenia juz zmieniona :)
jest juz na paru stronach, tutaj, strony kilku fundacji, alegratka, tablica.pl,
podpowiedzcie mi gdzie jeszcze ja dodac,
dzieki za odpowiedzi:-)

Posted

Justyna_M napisał(a):
data wydarzenia juz zmieniona :)
jest juz na paru stronach, tutaj, strony kilku fundacji, alegratka, tablica.pl,
podpowiedzcie mi gdzie jeszcze ja dodac,
dzieki za odpowiedzi:-)

Justyna daj sobie spokój z reklamą zwierząt na stronie Pro Equo. Naprawdę dobrze radzę, to tylko strata czasu.

Posted

Wczoraj udało nam się zabrać Tosię, na spacer nad morze. Była trochę przestraszona, ale moim zdaniem dobrze rokuje jeśli chodzi o socjalizację. Kiedy już się oswoiła z nowym miejscem, obwąchiwała wszystko z zaciekawieniem.:) O dziwo na przechodzących ludzi nie reagowała strachem, a ciekawością, co prawda na dystans, ale to już coś!:)