Jola i Czterołapy Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Poszukujemy właściciela suczki, DT lub DS! Dziś udało się złapać błąkającą się od 2 tygodni pod Wałbrzychem sunię. Według weta Lamia ma około roku, wygląda jak pomieszanie huskiego z wilczurem, ale ja się na tym nie znam. Z relacji okolicznych mieszkańców ktoś ją wyrzucił, ludzie dokarmiali. Lamia wzorowo jeździ samochodem, podróż spędziła leżąc na moich stopach. Podobno nie przepada za kotami, z jednymi psami się bawi inne oszczekuje. Reakcje bliżej będziemy sprawdzać później. Do ludzi łagodna, nadstawia się do głaskania, lubi pieszczoty, do dzieci podobno także. Dziś będzie odrobaczona, w piątek zaszczepiona a w przyszłym tygodniu sterylizacja. Jeszcze dziś pójdziemy do weta sprawdzić czy ma czip. Dziś równiż czeka nas kąpanie. Jak się nieco ogarnę będzie zawiadomione schronisko i straż miejska. Proszę o pomoc w ogłaszaniu, suka nie może u mnie dłużej zostać. Na wczoraj potrzebny DS/DT. Kontakt w ogłoszeniach na mnie: Gosia gg 8996861 tel. 728 315 361 [email protected] Sunia bezproblemowa. Nie boi się ulicy, jazdy samochodem, windy i odgłosów mieszkania. Dała się wykąpać ze stoickim spokojem, leży tylko na swoim kocyku, gania gołębie. W błyskawicznym tempie rozprawia się z psimi rarytasami. Nauczona czystości. Uwielbia się łasić, wtulać w człowieka. Już jesteśmy po pieszczotach do góry kołami. Obrazek Obrazek Obrazek To fotki zrobione jeszcze przed kąpielą: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Quote
sylwija Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 fajns :) wydaje sie byc malamucia. dawalas znac FAM? Quote
Jola i Czterołapy Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Dałam na malamuty i na husky, bo nie wiem gdzie psica bardziej pasuje ;) Quote
Recommended Posts