Fantowa Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Ale świetnie :D Samoróbki czy kupujesz? ;)[/QUOTE] Proszę Cię, ja mam 2 lewe ręce, w życiu bym takich przeszkód nie zrobiła :lol: Wszystko kupione :) Quote
Fantowa Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Świetny torek![/QUOTE] Dzięki, ale to dopiero początek, nieskromnie powiem :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Fantowa']Dzięki, ale to dopiero początek, nieskromnie powiem :evil_lol:[/QUOTE] No to tylko pozazdrościć :eviltong: Quote
Ty$ka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Łeee tam... myślałam, że masz talent hyhy :PP Quote
Asiaczek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A gdzie się kupuje takie przeszkody? Pytam z ciekawości... pzdr. Quote
Fantowa Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']No to tylko pozazdrościć :eviltong:[/QUOTE] ;) [quote name='Ty$ka']Łeee tam... myślałam, że masz talent hyhy :PP[/QUOTE] Nieee, do takich spraw to ja talentu niestety nie mam :lol: [quote name='Asiaczek']A gdzie się kupuje takie przeszkody? Pytam z ciekawości... pzdr.[/QUOTE] Moje akurat zamówiłam u stolarza(tylko slalom i rękaw nie), są różne strony, gdzie można kupić gotowe, pomalowane przeszkody :) Quote
Fantowa Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 [quote name='puchu']Gratuluję :) Zakładasz klub czy tak dla siebie?[/QUOTE] Dla siebie ;) Quote
Recommended Posts