BajUla Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 jolam napisał(a):Co nowego u Biszkopta ? DT zastanawia się nad DS, jutro ma dać odpowiedz:p...jest też zainteresowany domek, ale należy uszanować dt...pies to nie kilo bananów...czekamy do jutra;) Quote
jolam Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Tak myślalam :-) że DT się zakocha i Go nie odda. Super by było :-) Trzymam kciuki Quote
Joanna K. Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 BajUla napisał(a):DT zastanawia się nad DS, jutro ma dać odpowiedz:p...jest też zainteresowany domek, ale należy uszanować dt...pies to nie kilo bananów...czekamy do jutra;) Ula...dzisiaj mamy jutro ;) Quote
jolam Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 dzisiaj w sumie to mamy już pojutrze ;-) no i ..... ? Quote
BajUla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) No więc dziewczyny (chociaż uczono mnie, że od więc nie rozpoczyna się zdania:evil_lol:) oznajmiam, że Barry ZOSTAJE NA STAŁE U RAFAŁA!!!! Bardzo się cieszę, a moja radość jest tym większa (aż boję się głośno "pisać":p), że dzięki Barremu i odzewowi ludzi na ogłoszenia, dom znalazł wczoraj jeszcze jeden psiak (trzymajcie mocno kciuki, żeby mu się udało), Asia, padniesz trupem:evil_lol:, który........WCZORAJ ZE SCHRONU DO DOMU POSZEDŁ.....BOSS!!!!!!! Mam nadzieję, że wszystko ułoży się pomyślnie, Boss tydzień będzie mieszkał w bloku, a za t tydzień zamieszka wraz z Państwem w ich nowym domku z ogródkiem, i to nie prima aprilis, trzymajcie proszę kciuki za chłopaka....:thumbs:oby potrafił odnalezć się w "normalnym" świecie. Nie jest to tak, że ludzie nieodpowiedni, czy pochopna decyzja z ich strony, decyzja przemyślana, byłam z nimi w kontakcie od kilku dni....ale ja zawsze jestem ostrożna:p BOSS:p Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited April 1, 2012 by BajUla Quote
jolam Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 :lol: super wieści :multi::multi::multi::multi: trzymam kciuki za Bossa Quote
Joanna K. Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 oznajmiam, że Barry ZOSTAJE NA STAŁE U RAFAŁA!!!! Ja wiedziałam od początku że tak będzie !!! Wspaniałe wieści. :multi: WCZORAJ ZE SCHRONU DO DOMU POSZEDŁ.....BOSS!!!!!!! Kolejna wspaniała wiadomość !!! :multi: Ola pewnie jest szczęśliwa ;) Więc lecę zmienić tytuł wątku.:razz: Quote
BajUla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Joanna K. napisał(a): Kolejna wspaniała wiadomość !!! :multi: Ola pewnie jest szczęśliwa ;) Ola nic nie wie i dowie się dopiero za tydzień :p, urlopuje się daleko i nie będę jej "gitary" zawracać, bo jak ją znam, to zamiast wypoczywać, będzie myśleć, chociaż pewnie jak wróci, to mnie ukatrupi:diabloti: Quote
Joanna K. Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ula jak tak możesz... napisz jej chociaż smsa :razz: To teraz jeszcze Kompanowi trzeba poszukać domku. Quote
BajUla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Joanna K. napisał(a):Ula jak tak możesz... napisz jej chociaż smsa :razz: To teraz jeszcze Kompanowi trzeba poszukać domku. Malutkiego smska to jej wysłałam, spokojnie;), chodzi o to że nie wie nic oprócz tego, że poszedł, to miałam na myśli, a wiesz, to dla Oli jak "nic nie wie":p Kompan...każdego przychodzącego do schroniska i szukającego przyjaciela, prowadzę do niego, to przekochany psiak, mam nadzieję, że mu się uda, jak nie, to trochę po świętach pójdzie do hoteliku i tam będzie czekał:p:p Quote
Recommended Posts