Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Koniecznie trzeba zawiadomić :http://ratujemydogi.org/kontakt.html

p.s. napisałam do nich e-maila, może także warto zadzwonić.
Ja nie jestem od dogów, więc tylko tyle mogłam zrobić.

p.s.2 - chyba trafiłam, jak kulą w płot, bo osoba, która zamieściła ogłoszenie na fb z pewnością już ich zawiadomiła i nie tylko...

Edited by Beta&Czata
Posted

Dzięki Beta.

Tak czy inaczej trzymałaś rękę na pulsie:)

Powiadomione już obie fundacje i Ratujemy Dogi i Dogi Adopcje. Suczka ma też wątek na forum.molosy w dziale dogi niemieckie. Schronisko też już wie i okoliczne lecznice.

Niestety, wygląda na to że nikt jej nie szuka... Przeszukałam też info o zagubionych dogach- nic... :(

Posted

ooo arlekinka ma atek ;-) mój znajomy mowił mi o tej suczce, obecni opiekunowie nazwali ją Frida :-) On zasugerowal im sprawdzenie chipu i tatoo, ale suczka nie ma żadnego oznakowania :-(

Ja ją ostatnio widziałam w Kłodawie, fajna suka, ładna, ale lękowa .. na widok mnie i Urwiniu z psami bała się podejśc i z podkulonym ogonem zwiała :-( Pewnie dużo przeszła ....

Posted

Ja ją odwiedziłam w zeszłym tygodniu u ludzi, którzy się nią zaopiekowali. Przywitała mnie radośnie i nie miała czasu na pozowanie do zdjęć - cały czas bawiła się z ich wyżłem przytulała. Nie miałam ze sobą własnego psa, a ona była na podwórku gdzie spędziła już kilka dni - może się oswoiła.

Może będzie mogła zostać na zawsze w DT...

Ps.
zapraszam na bazarek, z którego dochód będzie przeznaczony na sterylizacje psów i kotów w ramach projektu MOPSiK
http://www.dogomania.pl/threads/224570-***-MOPSiK-owy-bazarek-bi%C5%BCuteryjno-ksi%C4%85%C5%BCkowo-filmowy-***-Do-28.03

Posted

MOPSiK napisał(a):
FRIDA (takie dostała imię) zostaje na zawsze u Państwa, którzy ją znaleźli :multi:

super :-) mam nadzieje, że juz spędzi u nich resztę zycia szczęśliwa :-)