Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę z Fetką w sobotę do jej nowego domu stałego. Znalazł się, chociaż już nikt w to nie wierzył, nawet ja. Muszę to przetrawić, bo łatwo nie jest jej oddać, strasznie ją pokochałam

Posted

Wspaniała wiadomość! Fetka zasługuje na wszystko co najlepsze, bo tyle już wycierpiała! Wiem, że domek jest super - więc mam nadzieję, że będzie tam kochana i rozpieszczana do granic możliwości :) Trzymam kciuki za Fetę i za Ciebie Dominiko - bo sobota będzie dla Ciebie trudnym dniem!

Posted

Z informacji jakie posiadam Feta już w nowym domku. Pewnie Dominika napisze więcej. Do Akachy dzwonili nowi opiekunowie, są zachwyceni Fetą. Tak długo dziewczyna czekała i się doczekała - super.

Posted

[quote name='magdzior83']Wszytskie psiaki zasluguja na swoje domki, super, ze i dla Feci w koncu tez sie znalazl. Napewno bedzie szczescliwa i dozyje tam swojej cudownej strosci :)[/QUOTE]
Ciesze sie bardzo kochana.

Posted

Fetka jest szczęśliwa.. już... tak szybko :D Nie tęskni za mną, ... tylko za nowymi opiekunami jak idą do pracy i szkoły :D Rozmawiałam tel z DS 11 grudnia. Fecia nawet nie ma czasu, żeby zatęsknić, tyle się wokół niej dzieje. DS dba o Fetkę bardziej niż ja, chociaż ciężko sobie to wyobrazić ;) Wychodzi na częste, krótsze spacery. Pokochała bardzo swojego Pańcia, uwielbia bawić się szczególnie z młodszym chłopczykiem. Odżyła, ciagle jest w ruchu, ciągle jej sie chce bawić. Dalej się wozi, wszędzie jeździ autem z nowymi Pańciami. Wszyscy jesteśmy w szoku, bo myśleliśmy, ze Fetka będzie dłużej tęsknić :) Ale Fecia miała w zwyczaju wszystkich zaskakiwać. Polubiły się nawet z nową koleżanką, roczną buldożką, która śpi u Fetki w legowisku :) Fecia Ty szczęściaro, do lepszego domu nie mogłaś trafić ♥ Pańcia tymczasowa jest z Ciebie dumna :) W tym tyg powinny pojawić się zdjęcia z nowego domku naszej księżniczki, narazie DS ma problemy z internetem