Alia87 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) Znalazłam w sieci takie ogłoszenie - przekazuje dalej, gdyż mam szczególną słabość do szorstkich - niepotrafię wkleić zdjęcia- jest w oryginalnym ogłoszeniu : 3 lutego do Ośrodka Wypoczynkowego "NAD ŹRÓDEŁKIEM MIŁOŚCI" W Tarnowie Jeziernym koło Sławy przybłąkał się jamnik szorstkowłosy. Piesek jest bardzo chudy. Ludzie do których przyszedł zajęli się psiakiem, ze względu na pogodę udostępnili mu jeden z domków (domek jest ogrzewany)psiaczek jest dobrze karmiony i został odrobaczony.Niestety ludzie Ci nie mogą go zostawić gdyż posiadają inne psy i nie bardzo zgadzają się z jamniczkiem. Jeśli ktoś posiada jakieś info o ludziach którzy szukają psiaka prosze o kontakt pod nr tel.501-429-302 oryginalne ogłoszenie http://www.gratka.pl/ogloszenie/20615549_znaleziono_jamnika_szukamy_wlascicieli.html Edited February 20, 2012 by Alia87 Quote
jofracy Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 wydaje mi się, że edytka850 rozmawiała juz z tymi ludźmi. Sprawdzę to :) wstawiam fotkę psiaka: Quote
jofracy Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jest na SOS. podobno ma kolejkę chętnych :) może nawet jest już w DS :) Quote
Alia87 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Cieszę się, że ktoś go przygarnie :) Jest cudny! Quote
Recommended Posts