Jump to content
Dogomania

Staruszek Nero znaleziony w zaspie.Zbieramy deklaracje na hotel i utrzymanie.POMOCY

Recommended Posts

Posted (edited)

Ale radosny misiak,:multi: dumnie maszeruje w nowych szeleczkach :)
Nareszcie ma trawkę, jeszcze nie zieloną, ale pewnie już wkrótce.
Super, dziękujemy za opiekę, no i prosimy o kolejne fotki :)

Edited by AtaO
  • Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:thumbs::iloveyou:trzymam kciuki za psineczka slicznego:loveu:zakonczyl sie bazarus dla Nerunia:loveu:bedzie 20zlociszkow :multi:poprosze o num konta i dokladny adresik

Posted

[quote name='Emiś'] Wyniki krwi ma bardzo dobre, dziś dowiem się jak wyszły zeskrobiny. Z łapki fajnie korzysta.[/QUOTE]

Czy są już wyniki zeskrobiny Nerusia?

Posted (edited)

[quote name='ewa gonzales']:thumbs::iloveyou:trzymam kciuki za psineczka slicznego:loveu:zakonczyl sie bazarus dla Nerunia:loveu:bedzie 20zlociszkow :multi:poprosze o num konta i dokladny adresik[/QUOTE]
prosze o num konta dla Nerunia...........................

Edited by ewa gonzales
Posted

Tak, zeskrobiny wyszły ujemnie :)

Nero ma się dobrze, na wybieg jest puszczany z owczarkiem, z którym się zakumplował i biegają razem. U nas leje i nie mam jak zrobić zdjęć - ładowarkę już znalazłam.

Posted

Neruniu odzyles kochanyyyyyyyy:iloveyou::iloveyou::thumbs: [SIZE=5]prosze o num konta do wplaty dla Nerunia , bedzie z bazareczku 20 zlociszkow, tyle osob na wateczku , napewno macie num konta , bo ja pisze jakby sama do siebie [/SIZE]

Posted

[RIGHT][LEFT]A biega, biega. Bryka i zachęca do zabawy :) Była dziś nas odwiedzić Ciocia Klauduś, wyściskała Nera i Deniska. Ma foty, więc pewnie niedługo wstawi.

Nero jest na utrzymaniu Przystani Ocalenie, tak więc wszystkie wpłaty proszę kierować na ich konto z dopiskiem "dla Nero"

Komitet Pomocy dla Zwierząt
[FONT=Monotype Corsiva][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2]Bank Śląski S.A. O/Tychy[/SIZE][/FONT][/FONT]
[/LEFT]
[LEFT][FONT=Monotype Corsiva][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2] Konto główne 91 1050 1399 1000 0022 0998 2426
skr. poczt. 79
43-100 Tychy
[/SIZE][/FONT][/FONT][/LEFT]
[/RIGHT]

Posted

Wspaniałe wieści o Nerusiu.

Ta bida nie jest pszczyńska, ale straszna / chodzi o bidę /, zerknijcie, plizz, może serduszko podarujecie...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/224568-Kup-SERDUSZKO-dla-chudziutkiego-i-niewidomego-Blinda-30.03[/URL]

Posted (edited)

O Boże, to kto pilnował naszych czworonogów? :)
Oczywiście żartowałam, już wszystko wiem.
Przeczytałam na wątku Deniska.

Edited by AtaO