Gamba Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Boniek dalej siedzi w schronie i bardzo, bardzo mocno pragnie nowego domku! Ja już nie mam pojęcia jak mu go szukać...Ogłoszenia nic nie dały,Allegro również (nawet nikt nie napisał w jego sprawie,nie zadzwonił:-( ) Bono dalej czeka i z każdym dniem jego maleńkie szanse maleją jeszcze bardziej! :shake: Quote
Gamba Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Błagam niech ktoś mi powie jak mam mu szukać domu? Gdzie ? Nie mam już pomysłów,ludzie robią wielkie oczy,że taki stary pies,nikt sie nie pyta i nic innego!A Bono dalej kwitnie przy budzie! Chyba pozostaje liczyć,że tu na dogo ktoś go wypatrzy...oby! Quote
quasimodo Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bono wciąż prosi o domek! Czy ktoś się zlituje nad biedakiem? Quote
Gamba Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Nawet nie mam co napisac na watku!Żadnej anegdotki,żadnego zdjęcia!Nawet nie wie jak się Boniek czuje po tych upałach :shake: Do dupy to wszystko :angryy: Quote
Gamba Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Teraz juz mogę coś napisać o Bońku! Mianowicie Boniek ( wg mnie ) czuje się dobrze!Wszystko z nim ok, pomijając,że wydaje mi się że troszkę schudł (albo mam już jakieś omamy) Był dziś na spacerku, wrócił zmęczony bardzo!Zaznaczyć trzeba,że spacer nie był długi i odbywał sie głownie w cieniu! Bonka chyba już dopada starość :shake: Quote
jamos Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [SIZE=1]nie miałam od tygodni dostępu do kompa i wchodząc dzisiaj do dogo miałam wielka nadzieję, że znajdę już Bonusia w nowym domu ... [/SIZE] Bono z nadzieją szuka domu i wierzy, że znajdzie Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kochany staruszku, Ty jeszcze tu...? Gdzie Twój nowy domek...? :-( Quote
Gamba Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Niestety Boniek dalej siedzi w przytulisku :-( .Na osłodę pare jego zdjęć : [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/9531/bonome6.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/695/bono2fv1.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gamba Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='fidelek2']Kochany staruszku, Ty jeszcze tu...? Gdzie Twój nowy domek...? :-([/quote] No gdzie? Boniek gdzie jest twój domek? Kurczę on ma tak małe szanse na adopcję :shake: Nadzieja matką głupich-a ja tak kurczowo się jej trzymam :roll: Quote
jamos Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [SIZE=1]ja też się trzymam tej nadziei i odpuszczę kiedy zobaczę Bonka wylegującego się na kanapie w DOMU. [/SIZE] Piękny , dojrzały Bono szuka domu ...... Quote
Gamba Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='jamos'][SIZE=1]ja też się trzymam tej nadziei i odpuszczę kiedy zobaczę Bonka wylegującego się na kanapie w DOMU. [/SIZE] Piękny , dojrzały Bono szuka domu ......[/quote] Bo jamos chyba nie pozostaje nam nic innego jak gorąco wierzyć w to, że jednak ktoś pokocha go takim jakim jest! Quote
quasimodo Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Do góry psino! Może ktos cię wreszcie wypatrzy! Quote
Kasia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cudowny Boniek tak bardzo prosi o nowy domek....:-( Quote
jamos Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 od rana wypatrujemy domku dla Bonusia... Gamba dziękujemy, że chodzisz z nim na spacerki:lol: , on tak pięknie i dostojnie wygląda na tych zdjęciach. Quote
Gamba Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='quasimodo']Bono czeka i czeka i czeka....[/quote] I doczekać się nie może :shake: :-( :placz: Quote
jamos Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Gamba nie poddajemy się:razz: , zgodnie z umową trzymamy się nadziei i wierzymy, że Bono znajdzie wspaniały, dobry i wyjatkowy dom. podnosimy Bonka do góry po domek, hop Quote
Kasia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Spacerkiem na pierwszą stronę Boniek prosi o nowy domek... Quote
Gamba Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Biedny, stary Bono szuka domku.Juz pewnie ostatniego w swoim życiu! Quote
Wiwi Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Taki piekny starszy psiak... moj tez ma 12 lat i nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic, ze moglabym go oddac na stare lata do przytuliska...:sad: ale widac ze ten ktos jednak byl w stanie to sobie wyobrazic, ba! nawet go zostawic... ala zawsze jest nadzieja... pamietajcie o tym... tyle tylko moge niestety... Trzymaj sie piesku! Quote
Recommended Posts