Gamba Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='jamos']Fidelek:Rose:[/quote] I ode mnie :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Kasia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Nadzieja umiera ostatnia, więc do końca musimy wierzyć że domek sie znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gamba Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Parę dni temu Boniek mi się śnił :crazyeye: Nie pamietam wiele ale zapamiętałem,że chodził po zielonej,wysokiej trawie!Uśmiechał się i widać było,że jest szczęsliwy!Pamiętam też człowieka,który go wołał ale nie jego imieniem!Za nic nie mogę sobie przypomnieć jak to imię brzmiało! :shake: Błagam niech to będzie jakiś znak ... Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 W majowy poranek przypominamy sie wszystkim na pierwszej stronie ;) Quote
Kasia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dlaczego nikt nie chce wysłuchać Jego próśb...? :-( Quote
Iv Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Masz takie piekne imie:lol:, musisz poznac swojego czlowieka;) Quote
jamos Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 to już czwarty miesiąc od kiedy Gamba założył wątek Bonkowi, a on ciągle bez domu:-( . Może miesiąc maj przyniesie Bono dobry domek, ten sen Gamby ...., tak wierzmy, że pojawi się ktoś kto podaruje Bonusiowi nowe życie. Prosimy :modla: o dom dla tego uroczego psiaka. Quote
Kasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tak GosiakP, Bono ma allegro ;) [url]http://www.allegro.pl/item189496152_kazdy_z_nas_kiedys_bedzie_stary_.html[/url] jak tylko aukcja się kończy od razu ją wznawiam :lol: Quote
Gamba Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Ja również podnoszę Bońka, który jutro wyjdzie na dłuuugi spacerek u bedziemy się czesać :evil_lol: :evil_lol: Quote
jamos Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 w deszczowy dzień z nieustającą nadzieją: piękny Bono szuka domu.... nie ma relacji z odwiedzin:razz: , Gamba proszę, czekamy... Quote
Recommended Posts