phase Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='Talucha']My tu pierwszy raz :) Ale pocieszny psiak :loveu:[/QUOTE] Witamy nowych gości. :) Dziękujemy , i na pewno odwiedzimy Was jutro. :) [quote name='Ptysiak']Specjalnie dla mnie :multi: aaaa jaka ona jest słodka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Obiecałam. ;) Dziękujemy. :) [quote name='whiteterrier']Dawaj foty Żabci to mi się polepszy :loveu:[/QUOTE] Na razie zdjęć Żabki nie mam, ale pochwalę się rybką taty. :grins: 7 kilosów, niecały metr. :grins::loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Y_hkrfOjerA/UJ6BmPj0JQI/AAAAAAAADTU/2zmLXExIqls/s640/DSCF5353.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-AKuEz9-04I4/UJ6BmMLfqlI/AAAAAAAADTY/1q4nleV_5ZU/s640/DSCF5354.JPG[/IMG] Tylko na chwilkę wpadłam, jutro zajrzę do Was. :) Quote
whiteterrier Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 O lubię łowić ryby! :D Ale się na nich nie znam :shake: Ale ta to gigaaaaant jest :D Quote
Patik Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Szczupaczek tak ?? Śliczniusi . Ale bym takiego sobie zjadła:evil_lol: Też lubię łowić rybki :D Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']O lubię łowić ryby! :D Ale się na nich nie znam :shake: Ale ta to gigaaaaant jest :D[/QUOTE] Ja też lubię, mam swoją wędkę kiedy nawet złowiłam taką rybę, że tato musiał mi pomagać, bo chyba razem z wędką znalazłabym się w wodzie. :evil_lol: Największy chyba połów taty. :) [quote name='Ptysiak']Szczupak, mniam :loveu:[/QUOTE] Dzisiaj będzie am, am. :loveu::evil_lol: [quote name='magdabroy']Ładny szczupaczek :)[/QUOTE] Dziękuję w imieniu taty. :) [quote name='Patik']Szczupaczek tak ?? Śliczniusi . Ale bym takiego sobie zjadła:evil_lol: Też lubię łowić rybki :D[/QUOTE] Tak, cudny szczupak. :) Najlepsze jest to, że nie ma ości. :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ja też mam swoją wędkę.. różową :evil_lol: Wow to nieźle :D Ja byłam raz na zawodach wędkarskich, ale zajęłam ostatnie miejsce bo złowiłam jedną rybę XD Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Ja też mam swoją wędkę.. różową :evil_lol: Wow to nieźle :D Ja byłam raz na zawodach wędkarskich, ale zajęłam ostatnie miejsce bo złowiłam jedną rybę XD[/QUOTE] :evil_lol: Ale to pewnie była wyjątkowa rybka. :cool3: [quote name='dOgLoV']Biedna lybka :-( :eviltong:[/QUOTE] Ale zjadłabyś. :cool3: A jakie szczęki miała, o ja Cię Panie! :eek2: Mimo, że tato uciął łeb rybie to i tak musiał użyć siły, żeby otworzyć jej gębę. Ale szczęki naprawdę robiły wrażenie. Jestem dumna z ojca. :grins: A Żabie tyle sierści wypada, że dzisiaj będę miała zajęcie. :roll: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Tak bardzo wyjątkowa ważyła aż 0,05 g XD I mierzyła 7 cm! To jest coś :razz: Trymujesz Żabcie? Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Tak bardzo wyjątkowa ważyła aż 0,05 g XD I mierzyła 7 cm! To jest coś :razz: Trymujesz Żabcie?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, nic nie robię, ona sama łapami się czesze. :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='phase']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie, nic nie robię, ona sama łapami się czesze. :evil_lol:[/QUOTE] Ale masz fajnie :D Amoor nie cierpi czesania i to sajgon jest.. :crazyeye: Quote
Sonka95 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Dziękujemy , Smaczna rybka ,ale ja bym jej nie zabiła ;) U mnie w domu to tylko tata zabija :-( Ja jakoś nie mogę ... Pozdrawiamy i będziemy tutaj wpadać :loveu: Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Ale masz fajnie :D Amoor nie cierpi czesania i to sajgon jest.. :crazyeye:[/QUOTE] A mam, mam. :grins: Nieźle, z moją czesanie wygląda czasem tak. :diabloti: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-udHSbpQHxlw/UDXzTY8wfrI/AAAAAAAAB4I/Vz-PGtJACwA/s640/27072012_002.jpg[/IMG] [quote name='Sonkowa']Dziękujemy , Smaczna rybka ,ale ja bym jej nie zabiła ;) U mnie w domu to tylko tata zabija :-( Ja jakoś nie mogę ... Pozdrawiamy i będziemy tutaj wpadać :loveu:[/QUOTE] U mnie jest tak: tata złowił, tata obiera i tata smaży. :evil_lol: A zapraszamy. :) Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ahahaha no nieźle :D Ja dziś ciacham trochę Amoora będą zdjęcia przed i po :evil_lol: Zaraz się biorę do pracy. :D Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Ahahaha no nieźle :D Ja dziś ciacham trochę Amoora będą zdjęcia przed i po :evil_lol: Zaraz się biorę do pracy. :D[/QUOTE] To miłej zabawy. :grins::evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Obciełam go... Nie ma czym się chwalić XD Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']Obciełam go... Nie ma czym się chwalić XD[/QUOTE] Jak to nie. :mad: Chwalcie się. :eviltong: Ktoś chyba miał się pochwalić kotami. :hmmmm: Quote
whiteterrier Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='phase']Jak to nie. :mad: Chwalcie się. :eviltong: Ktoś chyba miał się pochwalić kotami. :hmmmm:[/QUOTE] O kurczaki.. zapomniałam :crazyeye: Ale dobra wiadomość, został 1 trzy znalazly domki! :D Ale jeszcze będę niedługo mieć 2 znajdy, ale mam już dla nich domek też :P Więc chyba czarny zostaje z nami :loveu: Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='whiteterrier']O kurczaki.. zapomniałam :crazyeye: Ale dobra wiadomość, został 1 trzy znalazly domki! :D Ale jeszcze będę niedługo mieć 2 znajdy, ale mam już dla nich domek też :P Więc chyba czarny zostaje z nami :loveu:[/QUOTE] No to pochwal się. :) Cieszę się, że kociaki w domkach. :) Quote
Sonka95 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Zaraz fotki wstawię ;) Twój psiaczek z pyszczka przypomina mi sunię ,którą się zajmowałam przez miesiąc w wakacje , tylko tamta młoda ma 6 miesięcy :loveu: Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Hej:) I jak smakował szczupaczek?? Ale mi narobiłaś smaku tą rybką :evil_lol: Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Sonkowa']Zaraz fotki wstawię ;) Twój psiaczek z pyszczka przypomina mi sunię ,którą się zajmowałam przez miesiąc w wakacje , tylko tamta młoda ma 6 miesięcy :loveu:[/QUOTE] A masz fotki suni?. [quote name='Ptysiak']Hej:) I jak smakował szczupaczek?? Ale mi narobiłaś smaku tą rybką :evil_lol:[/QUOTE] Hejka. :) Ja jeszcze nie jadłam, obiadem się obżarłam. :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ja dziś nic nie jadłam przez nerwy :roll: ale chyba na rybkę bym się dała skusić :eviltong: Quote
phase Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja dziś nic nie jadłam przez nerwy :roll: ale chyba na rybkę bym się dała skusić :eviltong:[/QUOTE] Teraz to Ty mi narobiłaś smaku na rybę. :eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts