BajUla Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Sybir wczoraj zamieszkał w nowym domu w Łodzi. Oto info z nowego domu: dzisiaj mnie rano obudzil bo spal ze mna w pokoju to wskoczyl mi na lozko i zaczal lizac a jak powiedzialem mu ze zaraz wyjde to podszedl i polozyl sie kolo mnie Wysłano o 14:11 (niedziela) on jest bardzo madrym psem jak go drapalem po brzuchu to mnie glaskal lapa po reku Jutro Sybir ma spotkanie z behawiorystą. Powodzenia chłopaki!:lol: ps mam nawet fotki, ale nie mogę sobie poradzić z wklejeniem, prześlę Asi, może pózniej wklei Quote
karolkamadry Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dziewczyny chyba czas zmienic tytul watku :) Quote
BajUla Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 karolkamadry napisał(a):Dziewczyny chyba czas zmienic tytul watku :) Zmienione, proszę moderatora o przeniesienie wątku do psiaków w nowym domu:lol: Quote
Haszczakowe_Love Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wspaniale,że znalazł dom :) Oby już tam został na zawsze :) Quote
Joanna K. Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Dzisiaj na pocztę dostałam zdjęcia Sybira !!! zobaczcie jak on wygląda :multi: Widać że zadowolony chłopak jest ! Quote
Recommended Posts