Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witajcie!
Chciałabym się pochwalić moim kochanym skarbem-Dinem. Psiakiem rasy Shih-Tzu.
Dino (inaczej Dinosław) to piesek mający niespełna 1,5 roku. Nie posiada rodowodu. Jest bardzo mądrym i kochanym pupilkiem. Namawiałam na niego mamę przez 2 lata. W końcu się zgodziła. Dziś żadna z nas nie żałuje zakupu Dina.
Jest to piesek, który nie ma w sobie ani grama agresji. Jest nastawiony optymistycznie do każdego. Nawet złodzieja potrafiłby lizać po rękach. :cool3: Potrafi oczarować każdego. To niezwykle mądry, błyskotliwy, a jednocześnie bardzo leniwy pies. Lubi się buntować i nie słuchać poleceń pani. Ma swojego ulubionego tygryska, którym zawsze się opiekuje- myje go, śpi z nim, bawi się z nim. Teraz już nie potrafilibyśmy żyć bez Dinusia. Oto moja kochana mordka:

Tutaj miał jakieś 2-3 miesiące. Zawsze miał ciągoty do spania w naszych łóżkach. :)

Tutaj też miał jakieś 2-3 miesiące. Na tym zdjęciu biega sobie po polach. :) Uwielbia wiejskie klimaty. :)

Oblizuje się po pysznym obiadku. :)

Tutaj pięknie sobie biegnie na polach. Udało mi się złapać jego mordkę podczas biegu. :) Uwielbiam robić mu takie zdjęcia... :)

I znowu pola. :) Tym razem już po strzyżeniu...

Znowu na polach. :)

I jego słodka minka ukazująca jego śliczną brzydotę. :)

Nasz kochany turysta w Chorwacji. Jego przyjaciela tygryska także nie mogło zabraknąć. :)

Nasz kochany turysta w Chorwacji razem z przyjacielem tygryskiem podczas odpoczynku na balkonie. :)

I taka mała przeróbka zdjęcia podczas biegu. :)

I jak Wam się podoba moja kochana piękność? :)
Komentujcie, oceniajcie i wstawiajcie swoje Shih-Tzaki! :)

Edited by Navarette
Posted

Witamy się :loveu::loveu::loveu:
Dino jest wprost cudowny.

Pamiętaj tylko o tym, że w jednym poście może być max. 5 zdjęć, bo inaczej te piękne zdjęcia zostaną zamienione w linki ;).