Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza ma jakąś narośl na brzuchu ...dośc wielką...za wiele nie mogliśmy poobserwować bo tylko przez siatkę....a i atmosfera na boksie była nieciekawa więc nie chcieliśmy dodatkowo stresowac psiaków...

Elza wcale takim "barankiem" nie jest...:shake: ...nie wiem czy to nie ona...tak potraktowała Kamę zębami...

Posted

Jak wszystkie to wszystkie. Elza też;) Lwica przecie:evil_lol:

A tak poważnie to niedobrze.Ale sądzę, że to atmosfera schroniska i przepełnienie tak działa na psy.

Co to za narośl? Czy wet to może zobaczyć?:-(

Posted

Kara. napisał(a):
Jak wszystkie to wszystkie. Elza też;) Lwica przecie:evil_lol:

A tak poważnie to niedobrze.Ale sądzę, że to atmosfera schroniska i przepełnienie tak działa na psy.

Co to za narośl? Czy wet to może zobaczyć?:-(

Pewnie może, ale czy zobaczy....:shake:

jak spytałam Ewy to móiła, że to urosło ...

a co to jest nie wiem....nawet dokłądnie nie wiem jak wygląda...poprostu wisi coś pod brzuchem...sierśc jest i ona nie podeszła do krat...tzn. podeszła na chwile ale warczała na Kamę groźnie więc ja odpuściłam i odeszłam...bo Kama chciała do nas...i była by tragedia...

niestety schron nie ma weta ...a ten który przyjeżdża do schronu juz się czasowo nie wyrabia...i niestety nie bywa zbyt często

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kochana Elzunia... Ma piekne oczka... Zupelnie tak samo piekne i pelne milosci i madrosci jak mojej niedawno zmarlej suni... Pandunia odeszla 13.07.2007. Elzusia ma podobne oczka do Panduni... :placz:

• 1 month later...