DarkAngels Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Evas']Zdjęcia mało ważne..najważniejsze, żeby wszystko było dobrze, spokojna podróż i happy end..[/quote] No własnie:) Napewno będzie wszystko dobrze :) Quote
Matusz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ja cały czas mocno 3mam kciuki za podróż i szczęśliwy happy end :):) To już tylko 4 dni !! ;):multi::multi: Quote
DarkAngels Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :) Nom tylko 4 dni. A ja za 4 dni prowadze mini festyn w szpitalu dla dzieci :evil_lol: Zabawa kńczy sie o 12:15. Oj będe gnał do domu jak szalony. Przemek - pędzi wiatr :evil_lol: No ale wszystko zrobie, zeby Sabcia miala domek. Tyle przezyla w swoim zyciu :shake: Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 przemek jest po 11.00 ..nie dostałam od Ciebie numeru konta do przelania kasy na podróż... w tej chwili wyjeżdżam do szpitala do Olsztyna będę wieczorem... Quote
DarkAngels Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Aga_Mazury']przemek jest po 11.00 ..nie dostałam od Ciebie numeru konta do przelania kasy na podróż... w tej chwili wyjeżdżam do szpitala do Olsztyna będę wieczorem...[/quote] Hej. Za kilkanuascie minut przesle Ci priva z kątem :) i powiem ci ile kasy masz mi przesłać :) Quote
Evas Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jeszcze 2 dni. Strasznie to przeżywam, ciągle myślę, jak ona zniesie drogę, jak będzie w nowym domu. Sabciu, żegnaj się z koleżankami z boksu..opuścisz swój kącik za budą. Nie oglądaj się za siebie, żeby to był koniec takiego życia. Quote
DarkAngels Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Evas']Jeszcze 2 dni. Strasznie to przeżywam, ciągle myślę, jak ona zniesie drogę, jak będzie w nowym domu. Sabciu, żegnaj się z koleżankami z boksu..opuścisz swój kącik za budą. Nie oglądaj się za siebie, żeby to był koniec takiego życia.[/quote] W sobote 0 21 zaczyna się nowy rozdział w życiu Sabci. Strasznie sie ciesze :) Quote
DarkAngels Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Evas']Przemas :Rose:[/quote] :) jeszcze tylko 41 godzin i będe ruszał do Wrocławia. ALe się ciesze że mogę pomóc naszej kochanej psince :) Quote
Evas Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tyle osób jej pomogło..Aga_Mazury tym, że pokazała ją na dogo. Mateusz zrobił super zdjęcia..ujmujące..obydwoje pisali o tym, jak się Saba zachowuje, jaki ma charakter.. No i teraz Przemek..spadł z nieba..pani Anna z Wrocławia.. LimLim z forum Miau chce wspomóc Sabcie chociaż drobnym datkiem na drogę :) Quote
Matusz Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no nareszcie Sabcia doczekała się tego dnia !! To jeszcze tylko kilkadziesiąt godzin :D i Sabica zacznie nowe życie !! :):multi: Quote
DarkAngels Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Pieniązki na podróz już mam :) ZA kilkadziesiat godzin bede z sabcia w pociagu. W ostródzie będe dokładnie o 13:53. Wymęczcie na spacerku Sabcie żeby w pociągu nie zaczeła szaleć :):):) Quote
Evas Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Szaleć..:cool3: ciekawe..Przemek będziesz na pierwszej linii od załatwiania wszystkiego...proszę o dokładne relacje dla tych co siedzą na szpilkach i śledzą wszystko.. Quote
DarkAngels Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Evas']Szaleć..:cool3: ciekawe..Przemek będziesz na pierwszej linii od załatwiania wszystkiego...proszę o dokładne relacje dla tych co siedzą na szpilkach i śledzą wszystko..[/QUOTE] A jak. Jak tylko dojade do Pani. to odrazu dzwonie do patch75 a ona m pisze co i jak :) Quote
DarkAngels Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Zostało 31 godzin i jedziemy do wrocka. Sabciu pakuj się powoli i żegnasię j z koleżankami z bboksu :) Niedługo zaczynasz zupełnie inne i wspaniałe życie :) Quote
Evas Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Już jutro :p Nie pakuj się Sabciu..nie bierz niczego.;) Quote
Matusz Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Sabuniu to jeszcze tylko jeszcze jakieś 21 godzin ;) I zacznie się dla Ciebie nowe życie!;) Quote
Evas Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Czemu ja tego nie mogę zobaczyć???buuu. Będę polegać na waszych relacjach.. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Sabcia już nie jest na wybiegu.....siedzi bidula w łazience i chyba nie wie, że to droga ku lepszemu... bo skrobie upiornie i chce wyjśc... poza tym jest bardzo grzeczną sunieczką....ładnie się zachowuje, na smyczy nie szarpie nie rzuca się...chyba pamięta albo improwizuje, ale dobrze jej to wychodzi... i tu o dziwo...lgnie do człowieka....nadstawia się do głaskania....chce być rozpieszczana...echhhhh... ucałuję ją jutro od Ciebie Evas...szepnę jej do ucha, że ją pokochałaś, że znalazłas jej domek :Rose:... Evas czy Ty będziesz miec kontakt z tą Panią...żeby od czasu do czasu miec wiadomosci co u nszej Ślicznej Quote
Evas Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Grzeczna malutka Sabcia.:) Pogłaszcz ją proszę ode mnie, uściskaj na szczęście. Będę z panią Anną w kontakcie..przecież muszę wiedzieć jak się układa. A czy Saba widziała może kota? Quote
DarkAngels Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Już jutro o tej poże Sabcia będzie w objęciach swojej nowej Pani. Nie mogę sie doczekać :) Ostróda - 13:53 na dworcu , bede gdziesz przy kacu pociagu straal sie byc, a zreszta szybko wyskocze po psinke. Ja wode i miske bede miał. Potrzebna smyczka, obrózka, kaganiec, ksiazeczka, umowa :) Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani Ania :) Nie może się już doczekać na przyjazd Sabci :) Bilety już kupione. Teraz z lekka sie musze spakować. Quote
Evas Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ech..Przemos..może p. Ania zrobi zdjecie Sabci w domu? :) I może zechciałaby sama napisać na dogo o tym, jak wszystko będzie się układało..szczęśliwej podróży... Quote
DarkAngels Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Postrama sie wprowadzic Panią Anie w tajniki dogo :evil_lol: Quote
Evas Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :cool3: Pilnujcie się nawzajem w podróży..Saba pewnie pierwszy raz w życiu będzie jechała pociągiem. Quote
DarkAngels Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Oj będziemy będziemy. Sabcia będzie miala moze kolezanke ktora dojdzie do nas w pociagu. Sunieczka znalazła tymczas we wrocku :) Quote
Recommended Posts