Jump to content
Dogomania

największa psia tragedia gdy umiera opiekun, MA SWOJĄ PAŃCIĘ ANIĘ I DOM:)))))))))))))

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) Nom tylko 4 dni. A ja za 4 dni prowadze mini festyn w szpitalu dla dzieci :evil_lol: Zabawa kńczy sie o 12:15. Oj będe gnał do domu jak szalony. Przemek - pędzi wiatr :evil_lol: No ale wszystko zrobie, zeby Sabcia miala domek. Tyle przezyla w swoim zyciu :shake:

Posted

[quote name='Aga_Mazury']przemek jest po 11.00 ..nie dostałam od Ciebie numeru konta do przelania kasy na podróż...

w tej chwili wyjeżdżam do szpitala do Olsztyna będę wieczorem...[/quote]

Hej. Za kilkanuascie minut przesle Ci priva z kątem :) i powiem ci ile kasy masz mi przesłać :)

Posted

Jeszcze 2 dni. Strasznie to przeżywam, ciągle myślę, jak ona zniesie drogę, jak będzie w nowym domu.
Sabciu, żegnaj się z koleżankami z boksu..opuścisz swój kącik za budą. Nie oglądaj się za siebie, żeby to był koniec takiego życia.

Posted

[quote name='Evas']Jeszcze 2 dni. Strasznie to przeżywam, ciągle myślę, jak ona zniesie drogę, jak będzie w nowym domu.
Sabciu, żegnaj się z koleżankami z boksu..opuścisz swój kącik za budą. Nie oglądaj się za siebie, żeby to był koniec takiego życia.[/quote]

W sobote 0 21 zaczyna się nowy rozdział w życiu Sabci. Strasznie sie ciesze :)

Posted

Tyle osób jej pomogło..Aga_Mazury tym, że pokazała ją na dogo. Mateusz zrobił super zdjęcia..ujmujące..obydwoje pisali o tym, jak się Saba zachowuje, jaki ma charakter..
No i teraz Przemek..spadł z nieba..pani Anna z Wrocławia..
LimLim z forum Miau chce wspomóc Sabcie chociaż drobnym datkiem na drogę :)

Posted

Pieniązki na podróz już mam :) ZA kilkadziesiat godzin bede z sabcia w pociagu. W ostródzie będe dokładnie o 13:53. Wymęczcie na spacerku Sabcie żeby w pociągu nie zaczeła szaleć :):):)

Posted

Szaleć..:cool3: ciekawe..Przemek będziesz na pierwszej linii od załatwiania wszystkiego...proszę o dokładne relacje dla tych co siedzą na szpilkach i śledzą wszystko..

Posted

[quote name='Evas']Szaleć..:cool3: ciekawe..Przemek będziesz na pierwszej linii od załatwiania wszystkiego...proszę o dokładne relacje dla tych co siedzą na szpilkach i śledzą wszystko..[/QUOTE]

A jak. Jak tylko dojade do Pani. to odrazu dzwonie do patch75 a ona m
pisze co i jak :)

Posted

Sabcia już nie jest na wybiegu.....siedzi bidula w łazience i chyba nie wie, że to droga ku lepszemu...
bo skrobie upiornie i chce wyjśc...

poza tym jest bardzo grzeczną sunieczką....ładnie się zachowuje, na smyczy nie szarpie nie rzuca się...chyba pamięta albo improwizuje, ale dobrze jej to wychodzi...
i tu o dziwo...lgnie do człowieka....nadstawia się do głaskania....chce być rozpieszczana...echhhhh...

ucałuję ją jutro od Ciebie Evas...szepnę jej do ucha, że ją pokochałaś, że znalazłas jej domek :Rose:...

Evas czy Ty będziesz miec kontakt z tą Panią...żeby od czasu do czasu miec wiadomosci co u nszej Ślicznej

Posted

Grzeczna malutka Sabcia.:)
Pogłaszcz ją proszę ode mnie, uściskaj na szczęście.
Będę z panią Anną w kontakcie..przecież muszę wiedzieć jak się układa.
A czy Saba widziała może kota?

Posted

Już jutro o tej poże Sabcia będzie w objęciach swojej nowej Pani. Nie mogę sie doczekać :) Ostróda - 13:53 na dworcu , bede gdziesz przy kacu pociagu straal sie byc, a zreszta szybko wyskocze po psinke. Ja wode i miske bede miał. Potrzebna smyczka, obrózka, kaganiec, ksiazeczka, umowa :)
Dzwoniła do mnie dzisiaj Pani Ania :) Nie może się już doczekać na przyjazd Sabci :) Bilety już kupione. Teraz z lekka sie musze spakować.

Posted

Ech..Przemos..może p. Ania zrobi zdjecie Sabci w domu? :) I może zechciałaby sama napisać na dogo o tym, jak wszystko będzie się układało..szczęśliwej podróży...