Jump to content
Dogomania

największa psia tragedia gdy umiera opiekun, MA SWOJĄ PAŃCIĘ ANIĘ I DOM:)))))))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga_Mazury']no nadal stoimy w miejscu....

bo Pani nie ma numeru do Przemka i nic nie wie o tym, że on chce jechać...

matusz...jaki Alex? <*>[/quote]

odszedł pies Przemka
[*]

Evas jak masz numer to tej pani to podaj jej numer do Przemka i poinformuj ją o wszystkim

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przemku, współczuję Ci ogromnie.
Napiszę do Pani zaraz, myślałam ,że zostawiła p. kierownik schroniska kontakt do siebie..a wygląda na to że nie..

Posted

[quote name='Evas']Przemku, współczuję Ci ogromnie.
Napiszę do Pani zaraz, myślałam ,że zostawiła p. kierownik schroniska kontakt do siebie..a wygląda na to że nie..[/quote]

zostawiła do siebie namiar....dzwoni codziennie...widać, że jej zależy...

ale..p. kierownik nie ma numeru do Przemka i w ogóle bez sensu, żeby p.Kierownik umawiała ją z Przemkiem ...potem przekazywała Przemkowi, żeby przekazać znowu tej Pani...

chyba najjlepiej będzie jak się skontaktują bezpośrednio...

najbardziej odpowiedni termin to 12 maja (sobota)...tak pasuje Przemkowi a to w sumie najważniejsze...

ale się nakręciło ;)
oby pomyślne to zamieszanie było :)

Posted

64 złote to by było w dwie strony. Ale wystapił problem, że gadałem z moją mamą i mama pozwoli mi jechac, ale pod waarunkiem, że nie będe wracał w nocy. Wiec wpadłem na taki pomysł, że może znacie kogoś kto mógłby mnie przenocowac? Kurde ... Szkoda, że musze jechać sam. No chyba ze byście mieli 120 złotych na dwa bilety i, że ktoś by ze mna pojechał. Kurde - jak znacie kogos kto mógłby mnie przenocować to byłoby super :)

Posted

Powiem szczerze, że też uważam, że ktoś powinien z Tobą jechać....koniec kropka...

kto na ochotnika???

podzielam zdanie Twojej mamy i też właśnie miałam dośc spore obawy przed Twoim nocnym powrotem stąd było moje takie wypytywanie Ciebie...

Wrocław....kto może przenocować przemka i jeszcze jedną osobę....?

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Powiem szczerze, że też uważam, że ktoś powinien z Tobą jechać....koniec kropka...

kto na ochotnika???

podzielam zdanie Twojej mamy i też właśnie miałam dośc spore obawy przed Twoim nocnym powrotem stąd było moje takie wypytywanie Ciebie...

Wrocław....kto może przenocować przemka i jeszcze jedną osobę....?[/quote]

To znaczy tak. Moja mama pozwoliła mi jechasć samemu pod warunkiem, że ktoś mnie przenocuje i że nie bede wracał w nocy pociągiem.
Jakby ktoś mnie nie przenocował to w tedy bym musiał jechać z kimś :) Sa dwa wyjscia, albo nocuje we Wrocku, albo jadę z kims :)

Posted

Kochani..no więc tak..moja pierwsza wiadomość do p. Anny nie dotarła, ale dzisiejsza tak. Ponieważ jest już późno, skontaktuje się z PRzemkiem jutro, zdaje się, że wszystko jej odpowiada, termin itd...

Posted

[quote name='przemas-ol']A może dopisać w tytule, że jest potrzebny nocleg dla wolontariusza :cool3: :)[/quote]

Myślę, że można dopisać..albo porozmawiać z p. Anną..albo...mogę poszukać na miau kogoś z Wrocławia..

Posted

Pozdrowienia dla dwóch wspaniałych panów z dogo....Przemka i Mateusza..od przyjaciółki Saby z forum Miau - LimLim, która od kilku dni trzyma kciuki za powodzenie sprawy :p
I oby następnej zimy dla Sabci nie było już tak jak tej -
[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/4880/imgp0355cjh7.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Evas']Pozdrowienia dla dwóch wspaniałych panów z dogo....Przemka i Mateusza..od przyjaciółki Saby z forum Miau - LimLim, która od kilku dni trzyma kciuki za powodzenie sprawy :p
I oby następnej zimy dla Sabci nie było już tak jak tej -
[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/4880/imgp0355cjh7.jpg[/IMG][/quote]

a dziękuję za pozdrowionka i również pozdrawiam :D :lol:

3mam caly czas kciuki !! :kciuki::kciuki:

Posted

Tak jak pisze przemek...
ja jutro przeleję mu na bilet ze swoich pieniędzy a jak p. Ania odda za bilet (bo mówiła, że odda..a jak nie odda to trudno ;)) to wtedy przemek prześle kaskę do Ostródy.

czyli przed 14.00 na dworcu w Ostródzie wrzucamy Sabcię w obroży, zmyczy i kagańcu...i jedzie w Polskę...

może spotka się z Polą ;) ona też we Wrocławiu...

Przemek dziękujemy bardzo :Rose:

Posted

buuuuu:placz: jak jestem wzruszona..
Piszcie, piszcie wszystko..jak ona tą podróż zniesie..po 3 latach w schronisku nagle tyle ludzi.
Malutka..Sabuniu..trzymaj się..
Przemek...:loveu: szczęśliwej podróży...:multi:

Posted

[quote name='Evas']Przemku. czy jest możliwość zrobienia kilku zdjęć..na miejscu?[/quote]

ja bym zrobil w sobote, ale niestety nie moge byc... przez co bardzo ubolewam ale najprawdopodobniej mam jazdę z kursu prawa jazdy do Olsztyna

Posted

Ja nie stety nie posiadam tagiego urządzenia jak aparat. To znaczy posiadam, ale w naprawie :) Jak byłem u nas w Olsztynie w schronie to mi sie zacioł. za duzo fot i filmów :evil_lol: