Laverna Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jezeli ktoś może mi polecić dobrego fryzjera na śląsku, lub samemu zna sie na przystrzyganiu psów rasy golden retriever, bardzo proszę o pomoc. Mam jeden na oku,ale bez żadnego porównania. Ile powinien kosztować taki zabieg?? Quote
kbhobod Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Laverna']Jezeli ktoś może mi polecić dobrego fryzjera na śląsku, lub samemu zna sie na przystrzyganiu psów rasy golden retriever, bardzo proszę o pomoc. Mam jeden na oku,ale bez żadnego porównania. Ile powinien kosztować taki zabieg??[/quote] Slyszalam o panu Stelmachu w Bobrownikach Sl. On rowniez hoduje goldeny i wystawia, wiec jest specjalista. Co do ceny nie smiem sie wypowiadac, ale u mnie przygotowanie goldena do wystawy kosztuje od 200 zl. Z kapiela. Quote
Laverna Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Niesamowita kwota!!! Zrobilam juz niemały wywiad środowiskowy, i przyznam ze taka cene pierwszy raz słysze!! Niezłe zaskoczenie. Osobiście sama przygotowuje psa, jezeli chodzi o kąpiel, trymowanie, zadbanie o wygląd sierści, i w mojej syt w gre wchodzi tylko (lub aż) strzyżenie, ale skoro ludzie tyle płacą za całośc.......... Bywa:) Quote
Dorota_Fiszer Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Cena faktycznie niezla ;-) Rozumiem taka kwote za doroslego na maxa zarosnietego goldena,ale za zwykle strzyzenie,gdy pies az tak bardzo nie odrosl ? Quote
Nitencja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Laverna a co konkretnie chcesz zrobisz ?? Quote
alipog Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bardzo dobry fryzjer na Śląsku to pan Widera, Katowice ul. Brynowska 25, zakład "BOBIK" tel. na stronie internetowej Bobik Katowice, polecam! Quote
Anka-120 Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Ja natomiast mogę polecić psiego fryzjera w Wielowsi, w pobliżu Tarnowskich Gór i Gliwic. Quote
Recommended Posts