doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Już nie jest gruba. Przyjedź i zobacz. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Gruba, gruba, moje tez grube wiec wszystkie jestesmy na diecie od nowego roku. Przyjade ale wieczorkiem bo najpierw musze nagrzac w kominku i pojechac do weta bo Sabinka znowu ma gule na uchu. Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Zapraszamy. Uprzedzam, ze z nami jest tez Alfa. ;) Quote
blue.berry Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 uhahaha a kim jest Alfa? Mambolina wyglada okazale. ile juz wazy? z 60 kilo? :evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='doddy']Zapraszamy. Uprzedzam, ze z nami jest tez Alfa. ;)[/quote] oj to nie wiem czy dla Beaty to nie będzie za dużo astów :evil_lol: Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Alfa to sunia amstaffka BeatyA. Dla Beaty może być za dużo, bo jest 5 amstaffow i 2 ONki :diabloti: Mambunia waży ok. 25 - 30kg a nie 60 :eviltong: Dogów nie hoduję. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Sama mnie zapraszalas, ja wcale nie musze nigdzie jechac . Alfa to suka BeatyA . Daria , ja sie astów nie boje , poprostu udaje ze ich nie widze. Widzę tylko Brenke :) Jakie dwa Onki ????????????????/ Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 ale Mamby nie idzie nie zauważyć - to taka fajna przylepa :loveu: i odczepcie się od jej wagi, wygląda dziewczyna zdrowo i tyle !!! :diabloti: Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] Jakie dwa Onki ????????????????/[/quote] no właśnie jakie ? Brena i Burek ?? Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Ano Burek... Prawie jak ONek. To tak jak Hejka Beaty jest hovkiem. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Teraz pojechałaś po bandzie , nie wiem kiedy mi przejdzie !!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Teraz pojechałaś po bandzie , nie wiem kiedy mi przejdzie !!!!!!!!!![/quote] złość piękności szkodzi :evil_lol: poza tym nudno by tu było jakby doddy nie podkręciła atmosfery :diabloti: Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Beatko najwyżej niedługo nas zbanują :eviltong: Kiedyś Ci pewnie przejdzie... Poczekam. Tymczasem Baster rozwalił właśnie 2 piłeczkę... Idę na jego wątek wstawić mu jakieś fotki. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nie maja za co zbanowac a ja się na Ciebie gniewam i nie przyjade do Ciebie za tego Howka !!!!!!!!!!!! Burek to nijak podobny do Onka , zwazywszy, ze wyglada jak tucznik a nie pies a Hejka jest podobna do howavarta i juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy ja nawet myla i nie sa slepi a przede wszystkim ma normalny pysk i nie rzuca sie na inne psy i ludzi. Pizze sobie zamów , pewnie Ci przywioza bo ja nie ! Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 doddy co robisz 13 stycznia ??? może razem gdzieś na pizze skoczymy ??? Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Dziś nie mam już ochoty na pizze tylko na Nutelle z bananami z grilla. Grill jest ale zbyt zimno, Nutella jest, ale bananów nie ma. Pozostanę więc przy samej Nutelli. Jak Ci przejdzie to daj znać. W końcu Ty non stop mówisz na nasze pikusie amstaffy, że są brzydkie i aż dziw, że zapomniałam się obrazić na Ciebie :evil_lol: Ale cóż skleroza wychodzi w nogach :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Aha, do 27 stycznia musi mi przejsc bo mam dla nas dwa bilety na : Kabaret paranienormalni, moralnego niepokoju, wyrwigrosz, neonówka. Ale nie widzisz róznicy - nie mówie nic na Brene ani na Mambe !!!!!!!! Reszta to fundacyjne . Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Daria ja bardzo chętnie ale po południu, bo mam sesję i jakieś 3 egzaminy :p Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='doddy']Daria ja bardzo chętnie ale po południu, bo mam sesję i jakieś 3 egzaminy :p[/quote] ojojoj no to dużo a co studiujesz ???? Beata : to na moje pikusie też nic nie mów :mad:, zwłaszcza to,że nie są inteligentne !!! wtedy ja powiem ,że Hejka to hovek ( choc w życiu jej nie widziałam :evil_lol:) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Studiujesz, hihihihi, sluchanie mp3 , jak smakuje piwo ze sklepu , jaka impre skrecic, hihiihihi. Daria , jak Ty napiszesz , ze to prawie hovek to mnie nie wzruszy ale Doddy zrobiła mi swinstwo, to zabolało a jak mojego hovka zabolało to Ty nawet nie wiesz. Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Eeee no przy egzaminach studiuje... A studiuje stosunki międzynarodowe, ukierunkowane na logistykę. Beato bo ja typowo studiuję, nie to co Ty - zasłuchana, notująca pilna studentka :diabloti: W ogóle to muszę zacząć się uczyć... I jeszcze jakąś mądrą pracę napisać :placz: Quote
dariaopole Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 nie przejmuj się Beata doddy z miłości się tak z Tobą droczy. 13 grudnia będę w Wawie więc jakby ktoś chciał się spotkać ze mną ( a nie z Jarkiem na strzelnicy :diabloti: ) to będę uradowana...jeśli nie zaspokoję się spotkaniem z moim bratem :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Doddy , to ma totalna krechę bo powiedziała, ze nie jedzie na strzelnice a ja nie mam z kim psów zostawic . Tak to bym je wzięla ale jak ja strzelam to ktos musi z nimi siedzieć . Quote
doddy Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Możesz mi je w Piasecznie zostawić. Poniańczę je. Quote
Recommended Posts