Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alfa to sunia amstaffka BeatyA.

Dla Beaty może być za dużo, bo jest 5 amstaffow i 2 ONki :diabloti:

Mambunia waży ok. 25 - 30kg a nie 60 :eviltong: Dogów nie hoduję.

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Teraz pojechałaś po bandzie , nie wiem kiedy mi przejdzie !!!!!!!!!![/quote]

złość piękności szkodzi :evil_lol:

poza tym nudno by tu było jakby doddy nie podkręciła atmosfery :diabloti:

Posted

Beatko najwyżej niedługo nas zbanują :eviltong:

Kiedyś Ci pewnie przejdzie... Poczekam.

Tymczasem Baster rozwalił właśnie 2 piłeczkę... Idę na jego wątek wstawić mu jakieś fotki.

Posted

Nie maja za co zbanowac a ja się na Ciebie gniewam i nie przyjade do Ciebie za tego Howka !!!!!!!!!!!!
Burek to nijak podobny do Onka , zwazywszy, ze wyglada jak tucznik a nie pies a Hejka jest podobna do howavarta i juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy ja nawet myla i nie sa slepi a przede wszystkim ma normalny pysk i nie rzuca sie na inne psy i ludzi.

Pizze sobie zamów , pewnie Ci przywioza bo ja nie !

Posted

Dziś nie mam już ochoty na pizze tylko na Nutelle z bananami z grilla.

Grill jest ale zbyt zimno, Nutella jest, ale bananów nie ma.
Pozostanę więc przy samej Nutelli.

Jak Ci przejdzie to daj znać. W końcu Ty non stop mówisz na nasze pikusie amstaffy, że są brzydkie i aż dziw, że zapomniałam się obrazić na Ciebie :evil_lol:

Ale cóż skleroza wychodzi w nogach :p

Posted

[quote name='doddy']Daria ja bardzo chętnie ale po południu, bo mam sesję i jakieś 3 egzaminy :p[/quote]

ojojoj no to dużo a co studiujesz ????

Beata : to na moje pikusie też nic nie mów :mad:, zwłaszcza to,że nie są inteligentne !!! wtedy ja powiem ,że Hejka to hovek ( choc w życiu jej nie widziałam :evil_lol:)

Posted

Eeee no przy egzaminach studiuje...
A studiuje stosunki międzynarodowe, ukierunkowane na logistykę.
Beato bo ja typowo studiuję, nie to co Ty - zasłuchana, notująca pilna studentka :diabloti:

W ogóle to muszę zacząć się uczyć... I jeszcze jakąś mądrą pracę napisać :placz:

Posted

nie przejmuj się Beata doddy z miłości się tak z Tobą droczy.
13 grudnia będę w Wawie więc jakby ktoś chciał się spotkać ze mną ( a nie z Jarkiem na strzelnicy :diabloti: ) to będę uradowana...jeśli nie zaspokoję się spotkaniem z moim bratem :evil_lol: