Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gryziowy ogonek wybiera się do weta, tylko ja sama z dziećmi i Gryzią raczej się nie wybiorę:shake: Nie wygląda jakoś strasznie, ale...

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja babcia się wygraża, że zacznie nosić mini:crazyeye: Gryzia intensywnie domaga się kontaktu łapiąc ją za spódnicę:evil_lol: moich spodni też nie oszczędza:eviltong:

Ciotka Rnja, ładny avatarek:cool3:

Posted

[quote name='ara']Prawdopodobnie w piątek doczepimy się do wizyty u weta:cool3: Lecę teraz na Wasz wątek:cool3:[/quote]
To ja tu napisze jestescie oficjalnie podczepione pod wycieczke do weta:p
Zagadaj do nas na gg wieczorkiem bo nie zpisalam Tojego numeru i podaj swoj telefon.

Posted

Gryzia ogonek miała też oskubany przez szczury. Piesek do adopcji i tyle. Ludzie zobaczcie, ona jest kochana !!! A jak pieknie wyglądają te uszka !! Jak falbaneczki, dodają jej uroku a zdjęcia tego tak wiernie nie oddają jak w realu.

Posted

No właśnie Maćka mi mówiła:crazyeye: może swojego "domku" pilnowała:hmmmm:bo z moimi psami szybciutko kontakt złapała:fadein:

Posted

Wyjściowo wyglądali podobnie:lol: ale tak czasem bywa, jak wybierałam Arię była najmniejsza z miotu, a po miesiącu przerosła największą siostrę o jakieś 4 cm :-o normalnie ufo jakieś:diabloti:

Posted

Wilejkaros...no wiesz? Grubas?????
To juz prawdziwie wyrosniety samiec!!
Ogryzia jest po prostu subtelnie delikatna dziewczynka i tej wersji bedziemy sie trzymac :lol:

Posted

9 kg ??? Toż to może człowieka przygnieść w łóżku. Hehehehe. Gryzia tak słodko z tymi uszkami wygląda. Może to okropne co napisałam, ale bardzo jej ładnie z takim storczykowymi uszalkami. ;)