Gamba Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Naprawdę nikt nie zakochał się w marmurkowej suni? No chyba,że czekacie na jej dzieciaki... Quote
ana289 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [SIZE=3][COLOR=red][B]Kto pokocha Żanetkę[/B][/COLOR][/SIZE]? :-( Taka z niej piękna marmurkowa sunia. I taka dzielna...tak się troszczy o swoje kruszynki :loveu: Quote
Gamba Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='ana289'] I taka dzielna...tak się troszczy o swoje kruszynki :loveu:[/quote] Oj tak troszczy się i to bardzo!Jest przy tym bardzo pocieszna i jak to Zaneta musi najpierw przemyśleć zanim coś zrobi!Jest przy tym tak słodko ciapowata,że w niej poprostu trzeba się zakochać!Nie ma innej opcji :loveu: .Myślę,że to taki typ,którego ciężko wyprowadzić z równowagi,zdenerwować!Dzieci pilnuje jak oczka w głowie lecz nie ma problemu aby kuknąć jej do budy,nie warczy,nie wścieka się tylko leży i patrzy!Zaneta robi jeszcze jeden trik!Gdy tak sobie siedziałem koło budy i sobie z nią gadałem,wsadziła nos pod pierwszego z brzegu malucha i popchała w moja stronę!Nie dotykałem bo to taka kruszynka malutka!Poszedłem wyprowadzać pozostałe psy na spacerek!Gdy wróciłem się żegnać powtórzyła wszystko raz jeszcze i patrzyła na mnie!Pewnie to zachowanie miało jakieś inne podłoże ale ja odniosłem wrażenie,że pokazywała mi maluchy żebym o nich nie zapomniał,żeby ich życie nie wyglądało jak życie ich matki!Zaszkliły mi się oczy :oops: !I tak upłynął mi dzień na zastanawianiu się o co jej chodziło? Quote
Justysia i Grześ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hopsa, hops ... na pierwszą :multi: Quote
Iv Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :loveu: Zanetko, do gory, moze ktos cie zauwazy , albo twoje maluszki? Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dzielna rodzinka czeka na swojego człowieka....każdy z osobna ;) Quote
Gamba Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='fidelek2']dzielna rodzinka czeka na swojego człowieka....każdy z osobna ;)[/quote] A na specjalne życzenie można brać hurtowo całą piąteczkę ;) .Mamusię i cztery maluchy bo dla jednego mam już domek! Quote
Justysia i Grześ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wszystkie razem, ale by było radości :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Justysia i Grześ'] Wszystkie razem, ale by było radości :evil_lol: [/quote] A może znajdzie sie taki domek, który weżmie całą piatkę :cool3: Quote
Gamba Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='fidelek2']A może znajdzie sie taki domek, który weżmie całą piatkę :cool3:[/quote] Kurcze...gdyby taki domek się znalazł to padłbym trupem ze szczęścia!No ale dobrze, że za marzenia nie karają! :cool1: Quote
Justysia i Grześ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jajciu, ale tutaj cichutko - skaczcie ... Pewnie, że za marzenia nie karają... Na szczęście :roll: Quote
Gamba Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Cisza bo nie mam zadnych wieści bo : Mamy zakaz wstępu bo padł pies na kwarantannie i podejrzewa się,że to wscieklizna albo jakieś inne choróbsko!Wet wykonał sekcję i znalazł obrzmienie mózgu,podobno charakterystyczne przy wściekliźnie!Wszystko zdezynfekowane,zakaz wstępu do 15 marca!Psy nie będą przyjmowane ani wydawane!Podjęto wszystkie środki bezpieczeństwa! Zmarły pies nie pogryzł nikogo i zachowywał się normalnie,poprostu rano znaleziono go martwego!Tyle udało mi się dowiedzieć! Szkoda bardzo bo dziecikaki Żanety będą już mieć miesiąc.A przez ten czas nie bedę miał zadnych zdjęć tylko ewentualnie jakieś wieści co tam słychać!A przez ten czas kto wie czy jakiś domek by się nie znalazł:angryy: .Trudno,mam nadzieję że domki się znajdą szybciutko i dla maluchów i dla mamy! Quote
ana289 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Gamba']Gdy tak sobie siedziałem koło budy i sobie z nią gadałem,wsadziła nos pod pierwszego z brzegu malucha i popchała w moja stronę!Nie dotykałem bo to taka kruszynka malutka!Poszedłem wyprowadzać pozostałe psy na spacerek!Gdy wróciłem się żegnać powtórzyła wszystko raz jeszcze i patrzyła na mnie![/quote] Jakie to wzruszające :-( - uznała Ciebie za jedynego jej opiekuna. Jej i dzieciaczków. Bosh..jaka kochana sunia :-( [COLOR=red][B]Cudowna....[/B][/COLOR] Quote
Gamba Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='ana289']. Bosh..jaka kochana sunia :-( [COLOR=red][B]Cudowna....[/B][/COLOR][/quote] To moja największa schroniskowa miłość!Gdyby nie Żaneta to podejrzewam,że nie miałym na tyle odwagi aby pójść do przytuliska i spojrzeć w te wszystkie oczy!No i uwielbiam maść marmurkową :roll: ! A dziewczyna cudna i własnie ze względu na tą jej cudowność potrzebuje najlepszego domu pod słońcem!:loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 I musi ten domek znaleźć !!!! Nie można wklejać nowych zdjęć to chociaż skaczcie na górę - niech ludzie pooglądają mamusię, która już wklejona ... :razz: Quote
Iv Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dolaczam sie do wszystkich podnoszacych temat w gore. Zanetko, do gory, niech w koncu ktos cie dostrzeze. Szkoda psiaka, ktory zmarl [*] Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 witaj Żanetko dzielna mamuśko :loveu::loveu: Quote
Gamba Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Tak sobie dość często myślę co czuje taka Żaneta? Kiedyś miała zapewne dom,kogoś bardzo kochała,może ktoś kochał ją? Teraz ma swoją budę i swoje małe pijawki!Co czuje bezdomna suka wchodząc do budy,układając się i karmiąc swoje dzieci?Może mocno się do nich przytula bo teraz są dla niej wszystkim,może ciężko wzdycha i stara się zasnąc?Zapewne marzy o tym aby jej pociechy nie podzieliły losu swojej matki,bezdomnej suki,której nikt nie chce!A przecież Zaneta nic złego nie zrobiła,ona swojego losu nie wybrała,taki los zgotował jej człowiek i człowiek pownien pokazać Żanecie,że przecież życie nie musi ograniczać się do budy.. Quote
Gamba Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Wskakuj słońce moje na pierwszą stronę...:loveu: Quote
Justysia i Grześ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ktoś się znajdzie i da jej szczęśliwy dom - wierzymy w to Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Justysia i Grześ'] Ktoś się znajdzie i da jej szczęśliwy dom - wierzymy w to [/quote] To śliczna sunie, na pewno znajdzie swój domek!!!! Jak już Gamba będzie mógł ją odwiedzić i porobi zdjęcia to wystawię ją na allegro....założę osobną aukcję jej i osobną szczeniaczkom ;) Quote
Gamba Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='fidelek2']To śliczna sunie, na pewno znajdzie swój domek!!!! Jak już Gamba będzie mógł ją odwiedzić i porobi zdjęcia to wystawię ją na allegro....założę osobną aukcję jej i osobną szczeniaczkom ;)[/quote] Dzięki fidelku :lol: .Śliczna jest to prawda a psiaki będą jeszcze ładniejsze :lol: !Ja już wam dostarczę mnóstwo zdjęć i każdy będzie mógł pozachwycać się pewną brzeską rodzinką :eviltong: Quote
Justysia i Grześ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jakoś będziemy musieli się doczekać na te zdjęcia - choć nie będzie łatwo :lol: Quote
Gamba Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Pewna słodka mamusia wraz ze swoją rodziną wędruje na pierwszą stronę :cool3: Quote
Justysia i Grześ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Gamba']Pewna słodka mamusia wraz ze swoją rodziną wędruje na pierwszą stronę :cool3:[/quote]I znowu :razz: Quote
Recommended Posts