wiq Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wracam jutro, już odliczam godziny :multi: a pacają strasznie :loveu: właśnie, chyba były jakieś obiecanie i niewklejone.. :hmmmm: Quote
Gamba Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Obiecane i niewklejone to są,ale mój net pozostawia wiele do życzenia . Quote
Gamba Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Jeszcze szybciutko napiszę, że Lala nie jest zwykłym kundlem :cool3: Lala jest szarym dalmatyńczykiem tylko łaty ma jak krowa :diabloti: i nikt się nie zorientował jakie to ja mam cudo w domu :evil_lol:. Jeszcze napiszę tylko, że Lalka po zastrzyku dostała taki wielki apetyt :crazyeye:,że swój posiłek spożywa prawie tak szybko jak Kalif :roll: No i dziś zwędziła mi taką pyszną grzankę :placz: Na kolację sobie zrobiłem :roll: A teraz idziemy już spać, bo Pan czyli ja :cool3: wstaje rano do pracy,trzeba zarobić na to bydło,pasożyty jedne :loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No to albo[I] bydło[/I] albo [I]pasożyty[/I]!:mad: Jakiś taki niezdecydowany jesteś...:shake: ...[SIZE=1]albo wszystkiego masz w domu po trochu.[/SIZE]..:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 a nie czasem dog albo collie merle? :evil_lol: no właśnie, bydło mimo wszystko pożyteczne jest :P a pasożyty są pożyteczne tylko dla producentów środków przeciwko nim :evil_lol: to jak to jest :hmmmm: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Koperek']No to albo[I] bydło[/I] albo [I]pasożyty[/I]!:mad: Jakiś taki niezdecydowany jesteś...:shake: ...[SIZE=1]albo wszystkiego masz w domu po trochu.[/SIZE]..:evil_lol::evil_lol:[/quote] Zdecydowanie wszystko po trochu :cool1: Bydło,bo wielkie to takie jest, biega po domu,az się wszystko trzęsie.Sąsiedzi myślą, że to dzieci tak biegają :diabloti:,no w sumie to dzieci tylko z napędem na cztery łapska :cool3: :evil_lol:. A pasożyty,bo tylko sępią i muszę wydawać na nie pół mojej wypłaty :shake::evil_lol:. [QUOTE]a nie czasem dog albo collie merle? :evil_lol:[/QUOTE] Ona chyba najbardziej podobna do collie,ale nikt tego nie widzi :placz: była już chartem, ostatnio szarym dalmatyńczykiem :cool1: Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Gamba']Sąsiedzi myślą, że to dzieci tak biegają :diabloti:[B][I] Może to i lepiej- dzieci są bardziej "przyswajalne przez sąsiadów" i mniej niebezpieczne:evil_lol:[/I][/B] A pasożyty,bo tylko sępią i muszę wydawać na nie pół mojej wypłaty :shake::evil_lol: [B][I]Nie marudź tylko pomyśl- zawsze to jakaś dieta, jak dla Ciebie nie wystarczy:evil_lol:- przynajmniej odchudzać się nie musisz- wszystko jakoś tak naturalnie wychodzi:eviltong:[/I][/B][/quote] ...............................:lol: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Z wieści mniej wesołych Lalka ma podejrzenie ropomacicza :mdleje:. Przestała krwawić, kilka dni był spokój, a dziś zauważyłem, że z pochwy wypływa jej jakaś brunatna ciecz. Mamy skierowanie na USG,jeżeli diagnoza będzie prawidłowa Lalka jutro idzie pod nóż :flaming:. Co ma być to będzie,jakoś przeżyjemy. Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Gamba']Z wieści mniej wesołych Lalka ma podejrzenie ropomacicza :mdleje:. Przestała krwawić, kilka dni był spokój, a dziś zauważyłem, że z pochwy wypływa jej jakaś brunatna ciecz. Mamy skierowanie na USG,jeżeli diagnoza będzie prawidłowa Lalka jutro idzie pod nóż :flaming:. Co ma być to będzie,jakoś przeżyjemy.[/quote] No to teraz mnie powiesiiłeś :grab: [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO[/COLOR][/SIZE] kochanie, trzymaj się maleńka...[/B]:-( Quote
zasadzkas Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gamba, nie martw się. Moja sunia miała, wysterylizowana obecnie i szczęśliwie ;) Quote
epe Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gamba! Wszystko będzie OK! Jak dobrze,że jesteś spostrzegawczy! Szybka reakcja to podstawa;) Trzymam kciuki za Lalę w pierwszej kolejności,a w drugiej za Ciebie:lol: A Kalif to pewnie nie orientuje się o co chodzi! Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Koperek']No to teraz mnie powiesiiłeś :grab: [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO[/COLOR][/SIZE] kochanie, trzymaj się maleńka...[/B]:-([/quote] Czytam o tym ropomaciczu i czytam,straszne to dziadostwo jest :angryy: Tylko ,że nic mi sie nie zgadza, żadne objawy nie mają powiązania z Lalką . Pomojając ten dzisiejszy wyciek i częste oddawanie moczu. Pani wet powiedziała, że może to być ropomacicze, a może to po tym zasstrzyku.Pluje sobie w brodę, że nie ciachnełem i nie ustaliłem terminu wcześniej :angryy:.Jutro będziemy wszystko wiedzieć. Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='zasadzkas']Gamba, nie martw się. Moja sunia miała, wysterylizowana obecnie i szczęśliwie ;)[/quote] A jak się to u Milwy objawiało? Też jestem dobrej myśli,a przynajmniej się staram ;) Quote
zasadzkas Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gorączką i wysiękiem z pipki. Bardzo wcześnie wykryta, najpierw antybiotyki, a potem skalpel. Nie zdążyłam się nawet wystraszyć. Trzymam kciuki za naszą gwiazdę :thumbs: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='epe']Gamba! Wszystko będzie OK! Jak dobrze,że jesteś spostrzegawczy! Szybka reakcja to podstawa;) Trzymam kciuki za Lalę w pierwszej kolejności,a w drugiej za Ciebie:lol: A Kalif to pewnie nie orientuje się o co chodzi![/quote] Za mnie nie trzeba,trzeba a Lalusię ;) A Kalifowi humorek dopisuje,tak jak zawsze .Chociaż myślę, że gdyby Lalka źle się czuła to pewnie i on by był inny,one są jak stare,dobre małżeństwo :cool1: [QUOTE]Gorączką i wysiękiem z pipki. Bardzo wcześnie wykryta, najpierw antybiotyki, a potem skalpel. Nie zdążyłam się nawet wystraszyć. [/QUOTE] Ja już się zdązyłem wystraszyć :evil_lol: Quote
epe Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bo faceci to de facto histerycy! Gamba-nie bój nic!:evil_lol: Najważniejsze,że od razu zorientowałeś się,że coś nie tak! Reszty dokona antybiotyk i skalpel-jak napisała cioteczka!:lol: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='epe']Bo faceci to de facto histerycy! Gamba-nie bój nic!:evil_lol: Najważniejsze,że od razu zorientowałeś się,że coś nie tak! Reszty dokona antybiotyk i skalpel-jak napisała cioteczka!:lol:[/quote] Histerycy :shake: absolutnie :eviltong: Ja tylko trzesę sie nad moimi psami i...nad wielkimi,zielonymi konikami polnymi :cool1: Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ja tam wolę dmuchać na zimne, więc kciuki dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/SIZE][/B]! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: ...maleńka więcej tak nie rób!:nono: bo się pańciu na ciebie pogniewa!:roll: Zresztą ja też! Quote
epe Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gamba! Nad konikami zielonymi?:crazyeye: A to z jakiego powodu? One też miewają ropomacicze?:evil_lol: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Właśnie nad zielonymi :cool1:Tymi wielkimi, co latają i czepiają się wszystkiego brrr... Kiedyś taki jeden gagatek wlazł mi za koszulkę :cool3: Jak go złapałem i zobaczyłem co trzymam w dłoni to prawie zszedłem z tego świata ;). Kolejny gagatek włeciał mi do pokoju to poznał mojego kapcia :evil_lol: nie trawię tych stworzeń :evil_lol: Mam nadzieję, że mają ropomacicze, wszystkie bez wyjątku :diabloti: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Koperek']Ja tam wolę dmuchać na zimne, więc kciuki dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/SIZE][/B]! :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: ...maleńka więcej tak nie rób!:nono: bo się pańciu na ciebie pogniewa!:roll: Zresztą ja też![/quote] Muszę się nauczyć na nią gniewać :diabloti: Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Gamba']Muszę się nauczyć na nią gniewać :diabloti:[/quote] Obyś nie musiał!:roll: Quote
Gamba Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='Koperek']Obyś nie musiał!:roll:[/quote] Ależ muszę i to koniecznie, facet też musi strzelić focha gdy kobieta mu z talerza jedzenie wykrada :evil_lol: a Lalka ostatnio robi to bardzo często :cool1: Quote
epe Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ale mnie rozśmieszyłeś:evil_lol: Wszystkie bez wyjątku? Samce też?:evil_lol: Ja to nie cierpię takich "bombowców"-mówia,że to żuczki majowe,choć na mojej psiej łączce i w całym parku fruwaja w czerwcu! Ohyda! Na dodatek lubia wplatywać się we włosy,a bzyczą tak "basowo"-wrzeszczę wtedy okropnie! Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='epe']Ja to nie cierpię takich "bombowców"-mówia,że to żuczki majowe,choć na mojej psiej łączce i w całym parku fruwaja w czerwcu! Ohyda! Na dodatek lubia wplatywać się we włosy,a bzyczą tak "basowo"-wrzeszczę wtedy okropnie![/quote] Do pokoju mi kiedyś taki wpadł- całą noc nie spałam:diabloti: przez tą cholerę Quote
Recommended Posts