Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wracam jutro, już odliczam godziny :multi:
a pacają strasznie :loveu:

właśnie, chyba były jakieś obiecanie i niewklejone.. :hmmmm:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze szybciutko napiszę, że Lala nie jest zwykłym kundlem :cool3: Lala jest szarym dalmatyńczykiem tylko łaty ma jak krowa :diabloti: i nikt się nie zorientował jakie to ja mam cudo w domu :evil_lol:.
Jeszcze napiszę tylko, że Lalka po zastrzyku dostała taki wielki apetyt :crazyeye:,że swój posiłek spożywa prawie tak szybko jak Kalif :roll:
No i dziś zwędziła mi taką pyszną grzankę :placz: Na kolację sobie zrobiłem :roll:
A teraz idziemy już spać, bo Pan czyli ja :cool3: wstaje rano do pracy,trzeba zarobić na to bydło,pasożyty jedne :loveu::loveu::loveu:

Posted

No to albo[I] bydło[/I] albo [I]pasożyty[/I]!:mad: Jakiś taki niezdecydowany jesteś...:shake:

...[SIZE=1]albo wszystkiego masz w domu po trochu.[/SIZE]..:evil_lol::evil_lol:

Posted

a nie czasem dog albo collie merle? :evil_lol:

no właśnie, bydło mimo wszystko pożyteczne jest :P
a pasożyty są pożyteczne tylko dla producentów środków przeciwko nim :evil_lol:

to jak to jest :hmmmm:

Posted

[quote name='Koperek']No to albo[I] bydło[/I] albo [I]pasożyty[/I]!:mad: Jakiś taki niezdecydowany jesteś...:shake:

...[SIZE=1]albo wszystkiego masz w domu po trochu.[/SIZE]..:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Zdecydowanie wszystko po trochu :cool1: Bydło,bo wielkie to takie jest, biega po domu,az się wszystko trzęsie.Sąsiedzi myślą, że to dzieci tak biegają :diabloti:,no w sumie to dzieci tylko z napędem na cztery łapska :cool3: :evil_lol:.
A pasożyty,bo tylko sępią i muszę wydawać na nie pół mojej wypłaty :shake::evil_lol:.
[QUOTE]a nie czasem dog albo collie merle? :evil_lol:[/QUOTE]
Ona chyba najbardziej podobna do collie,ale nikt tego nie widzi :placz: była już chartem, ostatnio szarym dalmatyńczykiem :cool1:

Posted

[quote name='Gamba']Sąsiedzi myślą, że to dzieci tak biegają :diabloti:[B][I] Może to i lepiej- dzieci są bardziej "przyswajalne przez sąsiadów" i mniej niebezpieczne:evil_lol:[/I][/B]
A pasożyty,bo tylko sępią i muszę wydawać na nie pół mojej wypłaty :shake::evil_lol: [B][I]Nie marudź tylko pomyśl- zawsze to jakaś dieta, jak dla Ciebie nie wystarczy:evil_lol:- przynajmniej odchudzać się nie musisz- wszystko jakoś tak naturalnie wychodzi:eviltong:[/I][/B][/quote]

...............................:lol:

Posted

Z wieści mniej wesołych Lalka ma podejrzenie ropomacicza :mdleje:.
Przestała krwawić, kilka dni był spokój, a dziś zauważyłem, że z pochwy wypływa jej jakaś brunatna ciecz. Mamy skierowanie na USG,jeżeli diagnoza będzie prawidłowa Lalka jutro idzie pod nóż :flaming:.
Co ma być to będzie,jakoś przeżyjemy.

Posted

[quote name='Gamba']Z wieści mniej wesołych Lalka ma podejrzenie ropomacicza :mdleje:.
Przestała krwawić, kilka dni był spokój, a dziś zauważyłem, że z pochwy wypływa jej jakaś brunatna ciecz. Mamy skierowanie na USG,jeżeli diagnoza będzie prawidłowa Lalka jutro idzie pod nóż :flaming:.
Co ma być to będzie,jakoś przeżyjemy.[/quote]

No to teraz mnie powiesiiłeś :grab:

[B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO[/COLOR][/SIZE] kochanie, trzymaj się maleńka...[/B]:-(

Posted

Gamba!
Wszystko będzie OK!
Jak dobrze,że jesteś spostrzegawczy! Szybka reakcja to podstawa;)
Trzymam kciuki za Lalę w pierwszej kolejności,a w drugiej za Ciebie:lol:
A Kalif to pewnie nie orientuje się o co chodzi!

Posted

[quote name='Koperek']No to teraz mnie powiesiiłeś :grab:

[B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKO[/COLOR][/SIZE] kochanie, trzymaj się maleńka...[/B]:-([/quote]
Czytam o tym ropomaciczu i czytam,straszne to dziadostwo jest :angryy:
Tylko ,że nic mi sie nie zgadza, żadne objawy nie mają powiązania z Lalką .
Pomojając ten dzisiejszy wyciek i częste oddawanie moczu.
Pani wet powiedziała, że może to być ropomacicze, a może to po tym zasstrzyku.Pluje sobie w brodę, że nie ciachnełem i nie ustaliłem terminu wcześniej :angryy:.Jutro będziemy wszystko wiedzieć.

Posted

[quote name='zasadzkas']Gamba, nie martw się. Moja sunia miała, wysterylizowana obecnie i szczęśliwie ;)[/quote]
A jak się to u Milwy objawiało?
Też jestem dobrej myśli,a przynajmniej się staram ;)

Posted

Gorączką i wysiękiem z pipki. Bardzo wcześnie wykryta, najpierw antybiotyki, a potem skalpel. Nie zdążyłam się nawet wystraszyć.
Trzymam kciuki za naszą gwiazdę :thumbs:

Posted

[quote name='epe']Gamba!
Wszystko będzie OK!
Jak dobrze,że jesteś spostrzegawczy! Szybka reakcja to podstawa;)
Trzymam kciuki za Lalę w pierwszej kolejności,a w drugiej za Ciebie:lol:
A Kalif to pewnie nie orientuje się o co chodzi![/quote]
Za mnie nie trzeba,trzeba a Lalusię ;)
A Kalifowi humorek dopisuje,tak jak zawsze .Chociaż myślę, że gdyby Lalka źle się czuła to pewnie i on by był inny,one są jak stare,dobre małżeństwo :cool1:
[QUOTE]Gorączką i wysiękiem z pipki. Bardzo wcześnie wykryta, najpierw antybiotyki, a potem skalpel. Nie zdążyłam się nawet wystraszyć. [/QUOTE]
Ja już się zdązyłem wystraszyć :evil_lol:

Posted

Bo faceci to de facto histerycy!
Gamba-nie bój nic!:evil_lol: Najważniejsze,że od razu zorientowałeś się,że coś nie tak!
Reszty dokona antybiotyk i skalpel-jak napisała cioteczka!:lol:

Posted

[quote name='epe']Bo faceci to de facto histerycy!
Gamba-nie bój nic!:evil_lol: Najważniejsze,że od razu zorientowałeś się,że coś nie tak!
Reszty dokona antybiotyk i skalpel-jak napisała cioteczka!:lol:[/quote]
Histerycy :shake: absolutnie :eviltong: Ja tylko trzesę sie nad moimi psami i...nad wielkimi,zielonymi konikami polnymi :cool1:

Posted

Ja tam wolę dmuchać na zimne, więc kciuki dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/SIZE][/B]!

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

...maleńka więcej tak nie rób!:nono: bo się pańciu na ciebie pogniewa!:roll: Zresztą ja też!

Posted

Właśnie nad zielonymi :cool1:Tymi wielkimi, co latają i czepiają się wszystkiego brrr...
Kiedyś taki jeden gagatek wlazł mi za koszulkę :cool3: Jak go złapałem i zobaczyłem co trzymam w dłoni to prawie zszedłem z tego świata ;).
Kolejny gagatek włeciał mi do pokoju to poznał mojego kapcia :evil_lol: nie trawię tych stworzeń :evil_lol:
Mam nadzieję, że mają ropomacicze, wszystkie bez wyjątku :diabloti:

Posted

[quote name='Koperek']Ja tam wolę dmuchać na zimne, więc kciuki dla [B][SIZE=3][COLOR=red]LALECZKI[/COLOR][/SIZE][/B]!

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

...maleńka więcej tak nie rób!:nono: bo się pańciu na ciebie pogniewa!:roll: Zresztą ja też![/quote]
Muszę się nauczyć na nią gniewać :diabloti:

Posted

[quote name='Koperek']Obyś nie musiał!:roll:[/quote]
Ależ muszę i to koniecznie, facet też musi strzelić focha gdy kobieta mu z talerza jedzenie wykrada :evil_lol: a Lalka ostatnio robi to bardzo często :cool1:

Posted

Ale mnie rozśmieszyłeś:evil_lol: Wszystkie bez wyjątku? Samce też?:evil_lol:
Ja to nie cierpię takich "bombowców"-mówia,że to żuczki majowe,choć na mojej psiej łączce i w całym parku fruwaja w czerwcu! Ohyda!
Na dodatek lubia wplatywać się we włosy,a bzyczą tak "basowo"-wrzeszczę wtedy okropnie!

Posted

[quote name='epe']Ja to nie cierpię takich "bombowców"-mówia,że to żuczki majowe,choć na mojej psiej łączce i w całym parku fruwaja w czerwcu! Ohyda!
Na dodatek lubia wplatywać się we włosy,a bzyczą tak "basowo"-wrzeszczę wtedy okropnie![/quote]
Do pokoju mi kiedyś taki wpadł- całą noc nie spałam:diabloti: przez tą cholerę