Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]monika&karol[/B] - Jak na razie to się wstrzymujemy, ponieważ dużo wydatków przed obozem. No i do tego sterylka to wyjdzie za dużo i mama moja będzie zła, dlatego toż nie chcę przeznaczać bardzo dużej kwoty na psa bo jak policzyłam to jakieś 3000 zł muszę wysypać na obóz. Dobrze, że jadę z przyjaciółką. Wyjdzie na pewno taniej..

Posted

[quote name='patusiove']vege* - zgadzam się.. Znajdziesz na pewno coś fajnego i taniego. :wink:[/QUOTE]
No właśnie, a nawet jak się szybko zniszczy to nie będzie szkoda bo się nie zapłaci za to nie wiadomo jak dużych pieniędzy ;-)

Posted

monika&karol - Tak, obóz organizowany przez Wandrus ;)
[URL="http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy"]http://www.wandrus.com.pl/obozy-letnie/obozy-wyjatkowe/z-psem-na-wakacje-oboz-dla-dzieci-z-w%C5%82asnym-psem-poczatkujacy[/URL]

vege* - Tak więc o tym mówię, poza tym na psie to taki szlafroczek długo nie będzie, bo się ubrudzi, może się potrzeć itp., a za te 50 zł można kupić 3 tanie szlafroki.

Posted

3 tysiące za obóz? :O
Turnus kosztuje 1600, na co masz zamiar wydać 1400zł?
Karma, smaczki itd. rozumiem, ale żeby aż tyle?
Może zamiast dodawać - mnożyłaś? XD

Posted

[quote name='vege*']A myślałaś, żeby się przejść po sklepach z tanią odzieżą i tam na prawdę za grosze można znaleźć szlafroki :-)[/QUOTE]

Nie, gdyż krawieckich zdolności nie mam, a chciałabym mieć coś dopasowanego do psa :)
Chodzi mi o takie coś, co bym np. po wyjściu Fanty z jeziora(nie mówię o upalnych dniach, ale tych nieco chłodniejszych) mogła jej założyć i żeby jej bardzo ruchów nie krępowało.

Posted

Fantowa - Tak, 3 tysiące za obóz. Może dam Ci to co policzyłam:
Obóz - 1600 zł,
Szczepienia - ok. 100 zł,
Woreczki - 10 zł,
Linka - 20 zł,
Smaki - 30 zł,
Karma - 100 zł,
Przewóz na obóz - 500 zł,
Kieszonkowe - 300 zł,
I jeszcze dodać można AGILITY zajęcia..
Jeszcze inne duperele. xd
Tak właśnie uzbierało mi się 3000 zł.

Posted

Patusiove, no OK, ale co mają szczepienia do wydatków obozowych? Teraz masz psa nieszczepionego, że tak to liczysz? :)
Zajęć agility nie ma co w obóz wliczać, bo to 2 inne bajki.
Choć w sumie nic mi do tego, jednak lubię czepiać się szczegółów.

• 1 month later...
Posted

[quote name='patusiove']Nie, nie byłam. A Ty byłaś?
PS: Nie mogłam, bo byłam na działce (80 km od łodzi).
Za chwilę filmik dodam.[/QUOTE]

byłam, byłam