agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przepiękności, jedno i drugie:loveu: :loveu: Takie cudo masz i nic nie mówisz? Biedne, zazdrosne suczydło... Quote
iwonamaj Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Słodziaczki kochane, cudeńka- jeszcze tylko mojej Emilki brakuje do kompletu :lol: :lol: :lol: Quote
psy-warszawa.pl Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 To my wszyscy z klubu poczochranych futrzaków? ;) Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38690&page=44 Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 pozwoliłam sobie... i tak będzie wątek przeniesiony!!ale futrzasty jest! Quote
Kasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Kochani jest transport!!! Albin w czwartek jedzie do swojego domu!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Dogomaniaczce Mrowa23 :) :multi: :multi: :multi: Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to super :multi::multi: aukcja na allegro właśnie się skończyła więc nie ma co wystawiać ponownie - Albinek ma swój nowy domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale co i jak??? Mam go z Wrocławia odebrać-tak?? Bardzo dziękuję:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwonamaj Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 To już jutro!!! Ale cudnie!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Albinek jest od wczoraj bardzo grzeczny, uspokoił sie znacznie, potrafi juz sam sobie znaleźć miejsce i spać. Piszczy znacznie mniej. Agnieszka znasz juz szczegóły transportu? Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 jeszcze nie...:oops: zaraz dzwonię ... Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a no tak, przecież ja tylko e-maila miałam, dzwoniłam ma wył tel będę wisieć do skutku. Grzeczny mówisz??? Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):a no tak, przecież ja tylko e-maila miałam, dzwoniłam ma wył tel będę wisieć do skutku. Grzeczny mówisz??? Grzeczny to on był zawsze, tylko taki niespokojny, łaził za mna krok w krok, koło drzwi siedział, a teraz tak jakby sie zaczyna przyzwyczajac do pewnego rytmu dnia i moze poczul sie bezpieczny, bo sobie odpuścił juz tak nie łazi potrafi spokojnie spac. Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dzwoniłam, jeszcze tylko zgram szczegóły i wszystko załatwione, Albin jutro będzie świdniczaninem! Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dorotka przywiezie jutro Albina w godz póżnowieczornych do Świdnicy, miski Ania już kupiła. 3 miski. I posłanko, choć nie wiem,czy to aby nie chybiony zakup...:roll: Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):Dorotka przywiezie jutro Albina w godz póżnowieczornych do Świdnicy, miski Ania już kupiła. 3 miski. I posłanko, choć nie wiem,czy to aby nie chybiony zakup...:roll: a dlaczego? :) Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no te łózia itd., ale niech kupuje, bardzo dobrze, Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Relacja z dzisiejszego dnia: Poniewaz choroba mnie zmogla, leże cały dzien w łóżku i taki oto mam widok: 1. Najpierw sie krecił na podłodze: 2. Potem sie troche przyblizył, spać mu sie juz chciało, ale wziąz udawał twardzila :) 3. No w końcu sie poddał i zdał sobie sprawe że z jego pomrukiwań nic nie będzie :) 4. No a ze był grzeczny, uzyczyłam mu troche kołderki :) Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 kochany psiaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 A teraz ja tu sobie pisze, a on...:loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 oj, coś mi się zdaje,ze będziemy tęsknili... co Kasiek??? Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Także Aga to łózko rzeczywiscie może okazac się zbędne, on po prostu chętnie bedzie dzielił ich łoże ;) Quote
Kasiek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):oj, coś mi się zdaje,ze będziemy tęsknili... co Kasiek??? Nawet nie chce o tym myslec.... Przez to ze w domu siedze to sie z nim strasznie zżyłam, a ze on taki pieszczoch to nosze go na rekach jak malego dzidziusia caly czas..... Takze Aga chyba zdajesz sobie sprawe ze bede cie molestowac o relacje i zdjecia z nowego domku :) non stop :) Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 wiem, wiem, oni neta nie mają, ja zaś cyfrówkę muszę sobie zakupić, ale znam ten bol, też zadręczam ...a co słychać...a fotkę.... Kasiek, będziesz miała, obiecuję!!! Quote
Recommended Posts