Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']Aga ważysz 45kg?:crazyeye: ty chudzino, :evil_lol:[/QUOTE]

nooo ,ale twierdze ze za gruba jestem , bo ja nizutka jestem :shake:

jaki slodziak z Cezarka :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']nooo ,ale twierdze ze za gruba jestem , bo ja nizutka jestem :shake:

jaki slodziak z Cezarka :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

za gruba? chyba oszlałaś:shake::mad:

Posted

O widzę, że dwie wszechwiedzące behawiorystki tutaj zawitały :diabloti: Brakuje jeszcze trzeciej ha ha

[url]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/473442_3344851589205_59190730_o.jpg[/url] koleżanka jęzor pokazuje Cezarkowi :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']O widzę, że dwie wszechwiedzące behawiorystki tutaj zawitały :diabloti: Brakuje jeszcze trzeciej ha ha

[URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/473442_3344851589205_59190730_o.jpg[/URL] koleżanka jęzor pokazuje Cezarkowi :lol:[/QUOTE]

no nie dobra ta koleżanka:eviltong:

Posted

[quote name='justysiek']buahahaha:evil_lol: więcej ...kichania i nie będziesz widziała:diabloti:[/QUOTE]

jeszcze więcej ?? :crazyeye: :eviltong::evil_lol:

[quote name='shera9']znów zaglądamy na staruszka:D[/QUOTE]

ja nie wiem który wątek przegladałaś razem z tym ale cezar jest szczeniakiem ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze więcej ?? :crazyeye: :eviltong::evil_lol:

ja nie wiem który wątek przegladałaś razem z tym ale cezar jest szczeniakiem ;)[/QUOTE]

najwięcej ile się da:evil_lol::diabloti:
tak Cezar ma 8,5 msc:eviltong:

Posted

[quote name='justysiek']najwięcej ile się da:evil_lol::diabloti:
tak Cezar ma 8,5 msc:eviltong:[/QUOTE]

Ja juz wiecej nie dam rady :evil_lol:

koleżanka chyba nie widziała dorosłego Donka jak Cezar wygląda jej na staruszka hehe

Posted

[quote name='shera9']a sorry,zagapiłam sie na gg pisałam jak popadnie bo se tym głowy nie zawracałam :D[/QUOTE]

yyyy długo sie nie ozdywałam ale czytając Twoje wypowiedzi zastanawiam sie nad ich sensem i nic sensownego z nich nie wyciagłam

Posted

[quote name='dOgLoV']yyyy długo sie nie ozdywałam ale czytając Twoje wypowiedzi zastanawiam sie nad ich sensem i nic sensownego z nich nie wyciagłam[/QUOTE]

Nie tylko Ty się nad tym zastanawiałaś. :evil_lol: Ale ja nie wiedziałam co napisać.
:roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja juz wiecej nie dam rady :evil_lol:

koleżanka chyba nie widziała dorosłego Donka jak Cezar wygląda jej na staruszka hehe[/QUOTE]

ja to nie dasz rady?:evil_lol: musisz dać:diabloti:
Cezar to jeszcze gówniarz jest:loveu:

Posted

[quote name='phase']Nie tylko Ty się nad tym zastanawiałaś. :evil_lol: Ale ja nie wiedziałam co napisać.
:roll:[/QUOTE]

hehe , ja rozumiem wejsc przywitac sie i podziwiac psa ktory jest piekny ale ta dziewczyna pisze od rzeczy i ja nie moge tych wypowiedzi zrozumieć niestety a od dzisiaj ucze sie byc szczera do bólu wiec musiałam to napisac ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']hehe , ja rozumiem wejsc przywitac sie i podziwiac psa ktory jest piekny ale ta dziewczyna pisze od rzeczy i ja nie moge tych wypowiedzi zrozumieć niestety a od dzisiaj ucze sie byc szczera do bólu wiec musiałam to napisac ;)[/QUOTE]

akurat od dziś?:evil_lol::diabloti: