Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']haha, co kase mi pożyczysz ? :D[/QUOTE]
Tak, z gwiazdkowych na zaliczke starczy. :D
[quote name='Kirinna']do roboty dziewczyny ulotki rozdawac i sie zarobi:)[/QUOTE]
Ja miałam akurat większy problem z opiekunami, ale tu nie potrzeba na szczęście. Chociaż fundusze też niestety mocno ograniczone inaczej już byśmy szaleli po semi, ale rodzice mają to tego specyficzny stosunek niestety.. ;)

Posted

Rodzice zgodzili się zapłacić za obóz ale ją muszę iść też na szkolenie i zapłacić za nie sama ale jak się uda to jedziemy
no ale agility dw klubie do wakacji odpuszczam

Posted

My zgłoszni na 1 turnus, mam nadzieje że się załapaliśmy. :smile: Tak myślałam, że zgłoszenia ruszą ok.24, my zgłosiliśmy się 24:15, ale tyle było wyczekujących, że to jedna niewiadoma. :D

Posted

[quote name='motyleqq']jakoś tak 5 czy 10 po 24, nie patrzyłam na godzinę, byłam zbyt przejęta :eviltong:[/QUOTE]

haha, ja dostaje smsa zrywam się do kompa żeby go włączyć a czytam "zgłosiłam Cię :) " haha, dziękuję.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']haha, ja dostaje smsa zrywam się do kompa żeby go włączyć a czytam "zgłosiłam Cię :) " haha, dziękuję.:D[/QUOTE]

ja byłam w takich emocjach że wcześniej nie mogłam napisać :lol: musiałam najpierw zrobić co było do zrobienia, czyli formularz, wziąć oddech i dopiero napisać :lol:

ps: DO NAUKI

Posted

[quote name='motyleqq']ja byłam w takich emocjach że wcześniej nie mogłam napisać :lol: musiałam najpierw zrobić co było do zrobienia, czyli formularz, wziąć oddech i dopiero napisać :lol:

ps: DO NAUKI[/QUOTE]

uwage oglądałam, ale juz zaczynam:D

Posted

[quote name='Kirinna']no to my pewnie nie jedziemy bo sie nie załapaliśmy...
jestesmy na rezerwowej[/QUOTE]

My też, pewnie pierwszeństwo mieli klubowicze, bo nie wiem czy miejsca rozeszłyby się naprawde w 5 min. :D

Posted

[quote name='paulaa.']My też, pewnie pierwszeństwo mieli klubowicze, bo nie wiem czy miejsca rozeszłyby się naprawde w 5 min. :D[/QUOTE]

pewnie klubowicze mieli
mysle jeszcze o Grafie ale nie wiem co z tego wyjdzie

Posted

[quote name='Kirinna']pewnie klubowicze mieli
mysle jeszcze o Grafie ale nie wiem co z tego wyjdzie[/QUOTE]

My jedziemy na dwa turnusy, chyba że jakimś cudem znajde opiekuna na Fortowy.. Ale szczerze wątpie. ;)

+ plus jeśli się oczywiście dostaniemy, bo już nie wiem jak z tymi obozami jest dwa turnusy DCAC

Posted

[quote name='Aleksandra95']dokładnie ąz to niemożliwe.. :o tez rezerwowa..:p aj tam sa inne, ja nawet mam na oku tańszy i fajniejszy tylko daleko.:D[/QUOTE]

a co masz?

[quote name='paulaa.']My jedziemy na dwa turnusy, chyba że jakimś cudem znajde opiekuna na Fortowy.. Ale szczerze wątpie. ;)

+ plus jeśli się oczywiście dostaniemy, bo już nie wiem jak z tymi obozami jest dwa turnusy DCAC[/QUOTE]

ale na ten z grafa jedziecie?

Posted

[quote name='Kirinna']a co masz?

ale na ten z grafa jedziecie?[/QUOTE]

Tak, na ten z Grafa. ;) A wy kiedy zamierzacie się wybrać ?

ps. Oli chodzi też o Grafa, tylko ona w lipcu. :D

Posted

[quote name='paulaa.']Tak, na ten z Grafa. ;) A wy kiedy zamierzacie się wybrać ?

ps. Oli chodzi też o Grafa, tylko ona w lipcu. :D[/QUOTE]

my ewentualnie na 1 lub 2 w lipcu, ale srednio mi sie podoba, nie wiem jak by mój zniósł obecność innych psów

Posted

[quote name='Kirinna']my ewentualnie na 1 lub 2 w lipcu, ale srednio mi sie podoba, nie wiem jak by mój zniósł obecność innych psów[/QUOTE]

Mnie się obóz podoba jedyne wady : odległość i pokój 4 osobowy

Posted

Też mnie pokój zastanawia, ale jak psy nam podpasują to raczej nie powinno być problemu, bo to raczej uległy typ i mieszkał już z innymi psami. Zresztą mam zamiar przed obozem zakupić klatke, wrazie czego. ;)