neverend Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kudłaczku hopsaj.... ty też nie masz za wiele czasu z tymi psiakami na boksie...trzymaj się.... Quote
neverend Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Garry w realu dobrze... tylko ma okropne dredy.... ach muszę go obstrzyc... łapki mnie świerzbią... Quote
Aga_Mazury Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Garry jest bardzoo smutny...siedzi w rogu wybiegu za każdym razem jak jestem i....i....sama nie wiem co mu jest... Quote
lupe Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 lupe napisał(a):...... moze jakas Ciocia rozreklamuje pieknego psiaka w podpisie ? hopaj do domku kudlaczku banerki TUTAJ na stronie 5 Gary ponawia prosbę o domek i oczywiscie rozdaje autografy !! Quote
neverend Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Garry,nie smuć się....on jest tam taki samotny....:-( Quote
Aga_Mazury Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Garry biedak ostatnio jak padał deszcz to miał aż sztywną tą sierść na brodzie, na głowie...pierwszy raz wystawiał łapki chciał być głaskany...pierwszy raz odkąd został przesadzony na duży wybieg...ale widać, że dalej jest atakowany...przez Milusia napewno..sama widziałam.. Quote
neverend Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Ja też to zauważyłam...i rzeczywiście...z sierścią niedobrze...:shake::shake: Quote
neverend Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Garry, tak nisko już jesteś...kto ciebie przygarnie? Marcel już znalazł dom, a ty ???? Quote
Recommended Posts