Jump to content
Dogomania

Ikarek za TM....odchodził kochany....potrzebny....

Recommended Posts

Posted

[quote name='DONnka']Kurcze, to nie tak źle :):):)
Bałam się, ze będzie droższy :shake:
To od kiedy Ikar zaczyna kurację jadem tarantuli ???

[B]Bellatriks[/B], "zjadłaś" to co Ci zafundowałam ??? :evil_lol:[/QUOTE]
Karmelcia albo Collodi napiszą na wątku jak umówią się z wetem...

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wejdźcie cioteczki proszę na bazarek na długi moich ogonów....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223138-pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria....ponad-150-wzor%C3%B3w....do-30.03.2012-do-22-00?p=18638227#post18638227[/url]

Posted

[quote name='danavas']wejdźcie cioteczki proszę na bazarek na długi moich ogonów....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223138-pi%C4%99kna-bi%C5%BCuteria....ponad-150-wzor%C3%B3w....do-30.03.2012-do-22-00?p=18638227#post18638227[/url][/QUOTE]

Cmokam wirtualnie Ikarka i lecę na bazarek ;)

Posted

[quote name='DONnka']
[B]Bellatriks[/B], "zjadłaś" to co Ci zafundowałam ??? :evil_lol:[/QUOTE]
Tak, zjadłam :D
Było pyszne, dziękuję!:loveu:

Chociaż coś ten bazarek nie idzie... A myślałam, że na niezły pomysł wpadłam:evil_lol: A tu... pupulka:evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Tak, zjadłam :D
Było pyszne, dziękuję!:loveu:

Chociaż coś ten bazarek nie idzie... A myślałam, że na niezły pomysł wpadłam:evil_lol: A tu... pupulka:evil_lol:[/QUOTE]
trzeba wysyłać zaproszenia na bazar.....bez tego to ciężko aby ktoś wszedł.....może któraś cioteczka Ikarkowa pomoże w rozsyłaniu????

Posted

[quote name='danavas']trzeba wysyłać zaproszenia na bazar.....bez tego to ciężko aby ktoś wszedł.....może któraś cioteczka Ikarkowa pomoże w rozsyłaniu????[/QUOTE]
Wysyłałam już ich trochę, ale może faktycznie potrzeba jeszcze więcej.
Jutro pokombinuję z tym trochę bardziej ;)

Posted

ja dziś wysłałam na mój bazar 250 ogłoszeń..cały dzień siedzę z gałami w monitorze...weszło może 10 osób.... to jest loteria...albo trafisz albo nie...no ale może tylko pomóc....
a swoją droga to ten pomysł miałaś świetny:)

Posted

Ano, właśnie jestem rozdarta między wysyłaniem tych zaproszeń a nauką do poprawki :3

Swoją drogą to nasunęło mi to kolejną myśl - skoro są bazarki ogłoszeniowe, to równie dobrze można zbazarkować reklamę innego bazarka, w pakiecie u iluś tam użytkowników, tak jak jest z ogłoszeniami. Tylko to już niestety wymaga czasu... Ale pomyślę o tym. ;)

Posted

witam, a ja właśnie trafiłąm tutaj z bazarku :P po dostaniu zaproszenia :P ale mozna tez bazarek zareklamować na wątku reklamowym, ja tam czesto zagladam:)

kochane cioteczki, przeleciałam szybciutko historię Ikarka i jest niesamowita, dzięki Wam niesamowitym cioteczką, psiak tak sie zmienił od "pierwszego postu" nie do poznania,
ale już nawet mimo wykończenia na pierwszej stronie było widać ze ma cudaśną mordkę:)

ech i tak to jest, nie to zeby osądząc, ale takna przyszłość, ludzie myśleli ze mu życie ratują podkarmiając, a tu sie okazuje ze co o mało go nie pozbawili.... lepiej było go zglosić do adopcji jak zaczą sie błakać w ich okolicy. głupie zapalenia ucha a psiak ledwo dychał, jak było nie leczone. ale dalej nie wyłapałam co z tym nowotworem w okolicach odbytu?? poza tym psiak już wyzdrowiał z reszty?

przesyłam mu mocniuchne przytulanko- hihihi

Posted

[quote name='blackgerl']witam, a ja właśnie trafiłąm tutaj z bazarku :P po dostaniu zaproszenia :P ale mozna tez bazarek zareklamować na wątku reklamowym, ja tam czesto zagladam:)

kochane cioteczki, przeleciałam szybciutko historię Ikarka i jest niesamowita, dzięki Wam niesamowitym cioteczką, psiak tak sie zmienił od "pierwszego postu" nie do poznania,
ale już nawet mimo wykończenia na pierwszej stronie było widać ze ma cudaśną mordkę:)

ech i tak to jest, nie to zeby osądząc, ale takna przyszłość, ludzie myśleli ze mu życie ratują podkarmiając, a tu sie okazuje ze co o mało go nie pozbawili.... lepiej było go zglosić do adopcji jak zaczą sie błakać w ich okolicy. głupie zapalenia ucha a psiak ledwo dychał, jak było nie leczone. ale dalej nie wyłapałam co z tym nowotworem w okolicach odbytu?? poza tym psiak już wyzdrowiał z reszty?

przesyłam mu mocniuchne przytulanko- hihihi[/QUOTE]

witamy u Ikara....on się nie błąkał wiesz....on miał dom...był wspólnym psiakiem mieszkańców podwórka.....jak zachorował to nikt sie już do niego nie przyznawał...nigdy nie był leczony....smutne to.....

guz jest wielki.....cieknie z niego...jest duży i nabrzmiały...są dwie bańki a na jednej robi się trzecia...rozrasta się.....dziś Ikar dostał zastrzyk.....teraz czekamy ...jeśli guz pęknie to będzie po wszystkim...Ikarek może się wtedy wykrwawić.....oby wcześniej zaczął działać lek....

Posted

Pooozdrowienia od Ikara!!!!!
weekendowy kryzys, brak apetytu należą do przeszłości. obrzęk guzów ustąpił a wrócił wilczy apetyt i humor...
pierwsza działka [I]Lekum Ztarantulum [/I]podana. następna w piątek..
TRZYMAĆ KCIUKI!!

acha! mam nadzieję, że po tym leku nie będę miał całego mieszkania w pajęczynach a Ikar nie będzie biegał po ścianach zastawiając sieci na króliki??????

Posted

[quote name='piescofajnyjest']Danavas bedziesz miala pake przed Swietami na 100% :multi::multi::multi:

tylko sie nie przestrasz:eviltong:[/QUOTE]
ok:) postaram się nie dostać zawału ;)

Posted

[quote name='Collodi']Pooozdrowienia od Ikara!!!!!
weekendowy kryzys, brak apetytu należą do przeszłości. obrzęk guzów ustąpił a wrócił wilczy apetyt i humor...
pierwsza działka [I]Lekum Ztarantulum [/I]podana. następna w piątek..
TRZYMAĆ KCIUKI!!

acha! mam nadzieję, że po tym leku nie będę miał całego mieszkania w pajęczynach a Ikar nie będzie biegał po ścianach zastawiając sieci na króliki??????[/QUOTE]

Tak się cieszę :multi: :multi: :multi:
Wystraszyłam się po tym, co napisała danavas, uuufff, ale mi ulżyło ... :):):)