Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię: John
Rasa: mieszaniec w typie Siberian Husky
Miasto: Głogów
Sterylizacja: tak
Szczepienia: tak
Kontakt w sprawie adopcji:
* [email protected] / [email protected]
* 667 096 617

Wątek na shusky: http://forum.shusky.pl/viewtopic.php?t=3330
John na HA: http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/995-john.html
... i Sforze: http://sforahusky.pl/doadopcji/333.html
;)

John to młody pies w typie rasy Siberian Husky o czarno-białym umaszczeniu i zniewalającym błękitnym spojrzeniu.

John to bardzo żywiołowy psiak i jak każdy haszczak nie lubi gorąca. Nie ma skłonności do ucieczek, gdyż codziennie biega po terenie schroniska i jeszcze nigdy nie próbował z niego uciec.

John trafił do schroniska wraz ze swoim psim kompanem, z którym błąkał się po mieście i zamieszkał razem z nim w schroniskowym kojcu. Początkowo psiaki dogadywały się, jednak po kilku miesiącach John zrobił się zazdrosny o uwagę człowieka, co spowodowało, że psiaki się pogryzły, więc po rozdzieleniu zamieszkały oddzielnie. Zapewne zadziałało tak na niego schronisko, bo jakby nie patrzeć przez większość czasu siedzi zamknięty w kojcu. Prawdopodobnie, jeśli trafiłby do domu, w którym miałby większy kontakt z człowiekiem oraz sporo okazji do ruchu, to mógłby zamieszkać z innym psem.

John potrzebuje bardzo aktywnego i znającego specyfikę rasy domku. Przyszli właściciele powinni zapewnić mu bardzo dużo zajęć, aby rozładować jego energię, a także poświęcić psiakowi odrobinę uwagi.

Edited by Weg
  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie. Już sama nie wiem gdzie go wrzucać. W ogóle nie ma u nas zainteresowania haskaczami. Chociaż reszta nie jest póki co tak intensywnie ogłaszana...

Posted

Wiem, wiem caromina, ale póki co, to dopiero kiedy ktoś z aparatem będzie w schronie do południa. Niestety już po 16 się ciemno robi i zdjęcia wychodzą fatalne... Jednak czaję się na te zdjęcia, bo większość naszych haskaczy potrzebuje nowych lub w ogóle ich nie ma.

Posted (edited)

Śliczny chłopak.Jak będą lepsze fotki to mogę druknąc kilka ogł i we Wro porozwieszać no i na stronce wrocławskich zaprzęgów dać. A John nie ma DT? Bo gdzieś chyba coś słyszałam o DT dla niego...

Edited by Shiki
Posted

Byłoby świetnie, Shiki! :D Tylko ciągle czekam na przychylniejsze warunki do zdjęć... :roll:
Niestety John póki co nie ma dt. Miał iść do HA, ale dziewczyny mają tam teraz full pracy i prosiły, żeby dać im więcej czasu na skombinowanie czegoś.
Poza Johnem mamy jeszcze 5 innych haskaczy, ale w mieście chętnych na północniaków niestety brak... :shake: