AtaO Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Edzio był wczoraj na kontrolnej wizycie u weta. Jest poprawa, przytył 5 kg, prostata zmniejszyła się o 2cm no i serducho lepiej pracuje. Myślę, że możemy się cieszyć ogólnym stanem Edzionka:) To tak na szybko, Lobaria opisze dokładniej jak tylko się tu pojawi. Quote
krolik2014 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 no to dobre wiadomosci chyba byl ostatni dzwonek Quote
beataczl Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='AtaO']Edzio był wczoraj na kontrolnej wizycie u weta. Jest poprawa, przytył 5 kg, prostata zmniejszyła się o 2cm no i serducho lepiej pracuje. Myślę, że możemy się cieszyć ogólnym stanem Edzionka:) To tak na szybko, Lobaria opisze dokładniej jak tylko się tu pojawi.[/QUOTE] to sa super wiesci :) :) Quote
AtaO Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 [quote name='bakusiowa']Kto jest skarbnikiem chłopaka?[/QUOTE] Skarbnikiem Edzionka jest Lobaria :) Quote
krolik2014 Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 I co dalej u Edka cisza od tygodni czy jest stala poprawa Quote
Lobaria Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 [quote name='krolik2014']I co dalej u Edka cisza od tygodni czy jest stala poprawa[/QUOTE] Jest, nie wiem, w co łapcie wsadzić,,, Skopiuje wszystko, co dostałam z hoteliku. Skany badań i zdjęcia Edzionka. Tak na szybko - ma niedoczynnośc tarczycy - stąd ta " osowiałość "chłopaka i ubytki w sierści na ogonie. Weci w Czestochowie potrafili wszystkie dolegliwości Edzia " wyczytać" z podstawowych badań krwi, jakie były dostarczone z Kluczborka i na ich podstawie szukac, badać dalej i trafiać w "dziesiątkę." Można powiedzieć, że uratowali Edzia. Edzio bierze leki na tą tarczycę i już jest poprawa :) Quote
AtaO Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Właśnie poleciała moja stała za kwiecień i maj dla Edzionka:) Quote
krolik2014 Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 pozdrawiam Edka wplata 20 zl poszla za kwiecien Quote
bakusiowa Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Lobaria, czy robić ogłoszenia? Mam wykupione pakiety. Tylko Edek nie ma ładnych zdjęć. Gdzie on obecnie przebywa? Quote
krolik2014 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Witam wplata na Edka poszla 20 zl bardzo bym prosil choc raz w miesiacu o jakies informacje lub zdjecia nie wiem kto jeszcze wplaca i ile ale sytuacja tu na tym watku i jeszcze innych na ktore placilem jest zastanawiajaca nie mozemy wplacac kasy w ciemno nawet nie wiedzac czy pies zyje i jak sie ma. Ludzie troche szacunku dla sponsorow bo sie wykrusza, ostanie info jest z 24 marca dzis 5 maj ,zamieszczenie malej wzmianki nie wymaga duzo czasu TAK MYSLE Quote
Lobaria Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 (edited) Masz rację, ja nie mam czasu nawet sprawdzić, czy Edzio ma jeszcze pieniążki a dalsze badania... Uzupełnię w weekend, choćbym miała całą noc nie spać. Przepraszam. Zdjęcia i info mam na mailu. Edited May 8, 2014 by Lobaria Quote
Lobaria Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='bakusiowa']Lobaria, czy robić ogłoszenia? Mam wykupione pakiety. Tylko Edek nie ma ładnych zdjęć. Gdzie on obecnie przebywa?[/QUOTE] Kochana, ogłoszeń nie ma co robić, jak Edzio chory. Edzionek przebywa w hoteliku u Ewy pod Częstochową, wcześniej pisałam. To zaufany domowy hotelik, są tam już Pszczyniaki, Został przewieziony w trybie pilnym - prawdopodobnie by już nie żył, gdyby został w Kluczborku, bo tamtejsi weci zlekceważyli stan psiaka. Po podstawowych badaniach krwi, które zrobili - nie zareagowali, wyszła niby "tylko" wątroba... Klinika w Częstochowie już na podstawie tych podstawowych wyników wywnioskowała, że Edzio nie tylko ma wątrobę zjechaną... Uratowali Edzia. Sczegóły opiszę w weekend, zresztą wyniki badan Edzia z Częstochowy i diagnozę wstawiałam wcześniej... Beata Żółkiewska na fb tak się wkurzyła, że napisała, kopiuję: " Jako ,że mianowane mnie adminem wydarzenia i poproszono o pomoc informuję ,że nie zostawimy sprawy Edzia w taki sposób. Nie było mnie na miejscu ponieważ musiałam wyjechać...... na kilka dni ,ale w związku z licznymi pytaniami o stan Edzia mamy zamiar zwrócić się do lekarzy o szczegółowe wyjaśnienia dlaczego zbagatelizowali poważny stan psa. W naszym kraju zaniechanie leczenia jest karalne." Kopiuję też niedawne info od Ewy z fb, u której jest Edzio: " Edziu u nas ma sie dobrze ,ale czekaja go kosztowne dalsze diagnozy u weta powinien mieć zrobiony kolejny test na tarczyce po podanych lekach ,kolejne RTG czy zmiany na plucach nie powiekszyly sie i czy sa to tylko zmiany po przebytych zapaleniach oskrzeli .W maju ma byc u naszej wetki specjalista okulista z Krakowa Edzio wymaga takich konsultacji bo z oczami nie jest najlepiej wymagane jest sprawdzenie cisnienia w galkach ocznych. Nastepnym etapem jego leczenia to kastracja mial podana kastracje chemiczna prostata sie obkurczyla ale wet sugeruje ze moze bedzie lepiej jesli podda sie go kastracji operacyjnej tym bardziej ze serducho podleczone." Quote
krolik2014 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 dzieki za info ,teraz wiadomo co i jak zycze duzo zdrowia dla Edka Quote
Lobaria Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='krolik2014']dzieki za info ,teraz wiadomo co i jak zycze duzo zdrowia dla Edka[/QUOTE] Jeszcze raz przepraszam za brak info i dziękuję za wspieranie Edzia :loveu: W weekend wszystko uzupełnię to i na fb, bo tam też mam tyły. Quote
Lobaria Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Edzionek miał wczoraj konsultacje u psiego okulisty. Ma chore oczy. szczegóły otrzymam na mailla. W ten weekend będę miała wreszcie czas, aby wszystko uzupełnić. W drugiej połowie lipca mam urlop, planuję spędzić go u Ewy, gdzie jest Edzionek. Quote
bakusiowa Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Edek ma ode mnie cały czas ogłoszenia. Na dawnej tablicy wyróżnione. Może ktoś kiedyś zadzwoni? Quote
AtaO Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Stała dla Edzionka za czerwiec i lipiec w drodze :) Quote
krolik2014 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 kaske za czerwiec wyslalem trzymam kciuki za zdrowie Quote
krolik2014 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 czy jakies foty Edka znalazly by sie strasznie dawno nic nie bylo Quote
Lobaria Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dostałam zdjęcia Edzia, wstawię w ten długi weekend. Teraz jest kłopot z oczętami Był na konsultacji u dobrego okulisty, który przyjechał do Częstochowy. Powinien nosić gogle, bo światło słoneczne mu szkodzi. Za miesiąc będę u Edzia, nie wiem, czy Wam pisałam, że urlop chcę spędzić w hoteliku, pomagając przy psiakach. Quote
krolik2014 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 weekend dawno minol rozpoczyna sie kolejny a zdjec nadal brak Quote
Lobaria Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 To zdjęcia z jednego z pobytów w Przychodni Feniks w Częstochowie [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/12402_571887416233099_2113556008_n.jpg?oh=5848f26fb49997a888eb5e28f61f696b&oe=54278E98[/IMG] [IMG]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1654152_571886322899875_1508549644_n.jpg?oh=d9b05a17e909675dac82cce3b6c090cf&oe=54170775[/IMG] Quote
Recommended Posts