grzanka.ch Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jeśli Florka ma znaleźć dom, to niech znajdzie szybko, bo im dłużej u nas jest, tym bardziej czuję, że nie będę chciała jej oddać ;) Quote
karusiap Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Nie chciej, nie chciej:loveu::p:oops: Quote
grzanka.ch Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A czy z ogłoszeń ktoś się odzywał w sprawie Florki? Ja dostałam do tej pory tylko jednego maila, ale takiego, że od razu wiedziałam, że nic z tego nie będzie ;) Quote
karusiap Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Ja tez mialam jednego maila, takiego bardzo neutralnego, tylko zapytanie. Odpisalam oczywiscie i cisza...:( Quote
grzanka.ch Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No to czekamy dalej :) A Florka właśnie pałaszuje kurczaka, którego dostała z okazji tłustego czwartku ;) Bo przecież pączków nie może jeść ;) Quote
karusiap Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 hehe chyba nawet woli kurczaczka:) Jejku jak ja bym chciala kocie taka przytulasna.....teskni mi sie za moimi dwoma,ale wiem,ze zylby w ciaglym stresie przy moich psach...... Quote
grzanka.ch Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Hehe, jak chcesz, to ja Ci mogę znaleźć przytulaśniego kota, który się nie boi psów ;) Quote
karusiap Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Tylko mialabym juz chyba sajgon w domu:):) Quote
grzanka.ch Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No tak, rozumiem. Ja też bym chętnie wzięła więcej zwierzaków, ale pozostali domownicy się nie zgadzają ;) Quote
grzanka.ch Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Dzisiaj byliśmy z Florką na ściągnięciu szwów. Wszystko się ładnie zagoiło. Florka jeszcze trochę kuleje, ale pani weterynarz powiedziała, że za ok. 4 tygodnie powinna już całkiem normalnie chodzić :) Quote
karusiap Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Bedzie biegac:):) Kurcze Asiu dzwonil ktos do Ciebie o nia?? Cisza, a to taka cudna kocinka:( Quote
grzanka.ch Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Nikt nie dzwonił :( Postaram się zrobić jakieś nowe fotki i napisać nowy tekst. Może ogłoszenia nie są zachęcające... Quote
grzanka.ch Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dzisiaj trzecia osoba dzwoniła w sprawie Florki. Z jednego spotkania nic nie wyszło, drugie sama odwołałam po przemyśleniu sprawy... Może trzecia osoba okaże się właśnie tą osobą, której szukamy... Quote
karusiap Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dzwonie umowic sie na wizyte,ale na razie ten Pan nie odbiera... Quote
grzanka.ch Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Oo, mam nadzieję, że nie zrezygnował... A jeszcze co do naszej rozmowy, to uświadomiłam sobie, że ja większość moich tymczasów oddałam osobom, które mieszkają w wynajmowanych mieszkaniach... Sama w takim też mieszkam, więc mam nadzieję, że ten pan jednak odbierze i będzie fajny ;D Quote
karusiap Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='grzanka.ch']Oo, mam nadzieję, że nie zrezygnował... A jeszcze co do naszej rozmowy, to uświadomiłam sobie, że ja większość moich tymczasów oddałam osobom, które mieszkają w wynajmowanych mieszkaniach... Sama w takim też mieszkam, więc mam nadzieję, że ten pan jednak odbierze i będzie fajny ;D[/QUOTE] Umowilismy sie na razie na tel w weekend bo ja wczensiej nie dam rady. Pan mlody z glosu...no zobaczymy jak to bedzie Quote
black sheep Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 I co z adopcją kotki? Co u niej ciekawego? Quote
karusiap Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Bylo pare tel, ale to nie TE domki...Florka ma najwspanialszy DT....ale DS sie przydalby:) Quote
grzanka.ch Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nadal czekamy na ten jeden właściwy telefon... Trochę to dziwne, że zainteresowanie Florką jest dosyć duże, ale żaden domek nie spełnia wymagań (większość domków byłaby wychodząca...) Quote
black sheep Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Bo jest śliczna!!! Jak nie pokochać tych ocząt, tej gracji, nieskazitelności;) Quote
grzanka.ch Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Tak, jest śliczna, to prawda. I urocza. Ciężko mi będzie się z nią rozstać... A tak w ogóle to muszę ją chyba troszkę odchudzić, bo jak mnie odwiedzają znajomi to mówią, że bardzo przytyła :( Quote
black sheep Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Oj tam, lepsze to niż - tak jak na początku, nie chciała jeść;) Grzanko, trzymaj te telefony, bo niedługo sezon na małe kociaki, sama pewnie będę kilkorgu szukać domów, ja nie jestem wymagająca, wszystko lepsze niż utopienie:( Quote
grzanka.ch Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Widzę, że zniknęło trochę postów :( W każdym razie chciałam napisać, że Florka dzisiaj pojechała do nowego domu. Jesteśmy zaproszone z Karoliną na kawę w maju, żebyśmy mogły sprawdzić, jak się nasza koteczka czuje :) Quote
black sheep Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Było małe zawirowanie na dogo:/ To super, bardzo się cieszę! Gratulacje! Quote
Recommended Posts