Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj byliśmy z Florką na ściągnięciu szwów. Wszystko się ładnie zagoiło. Florka jeszcze trochę kuleje, ale pani weterynarz powiedziała, że za ok. 4 tygodnie powinna już całkiem normalnie chodzić :)

Posted

Dzisiaj trzecia osoba dzwoniła w sprawie Florki. Z jednego spotkania nic nie wyszło, drugie sama odwołałam po przemyśleniu sprawy... Może trzecia osoba okaże się właśnie tą osobą, której szukamy...

Posted

Oo, mam nadzieję, że nie zrezygnował...
A jeszcze co do naszej rozmowy, to uświadomiłam sobie, że ja większość moich tymczasów oddałam osobom, które mieszkają w wynajmowanych mieszkaniach... Sama w takim też mieszkam, więc mam nadzieję, że ten pan jednak odbierze i będzie fajny ;D

Posted

[quote name='grzanka.ch']Oo, mam nadzieję, że nie zrezygnował...
A jeszcze co do naszej rozmowy, to uświadomiłam sobie, że ja większość moich tymczasów oddałam osobom, które mieszkają w wynajmowanych mieszkaniach... Sama w takim też mieszkam, więc mam nadzieję, że ten pan jednak odbierze i będzie fajny ;D[/QUOTE]

Umowilismy sie na razie na tel w weekend bo ja wczensiej nie dam rady. Pan mlody z glosu...no zobaczymy jak to bedzie

• 3 weeks later...
Posted

Nadal czekamy na ten jeden właściwy telefon... Trochę to dziwne, że zainteresowanie Florką jest dosyć duże, ale żaden domek nie spełnia wymagań (większość domków byłaby wychodząca...)

Posted

Tak, jest śliczna, to prawda. I urocza. Ciężko mi będzie się z nią rozstać...
A tak w ogóle to muszę ją chyba troszkę odchudzić, bo jak mnie odwiedzają znajomi to mówią, że bardzo przytyła :(

Posted

Oj tam, lepsze to niż - tak jak na początku, nie chciała jeść;) Grzanko, trzymaj te telefony, bo niedługo sezon na małe kociaki, sama pewnie będę kilkorgu szukać domów, ja nie jestem wymagająca, wszystko lepsze niż utopienie:(

• 1 month later...
Posted

Widzę, że zniknęło trochę postów :( W każdym razie chciałam napisać, że Florka dzisiaj pojechała do nowego domu. Jesteśmy zaproszone z Karoliną na kawę w maju, żebyśmy mogły sprawdzić, jak się nasza koteczka czuje :)