Marzena Pokrywka Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Witam :) Jestem już w Lubaniu :( Mam pytanie, co sądzicie na temat szkolenia specjalistycznego husky? Waszym zdaniem nadają się czy nie ? ZaHoryzontem co dalej ze szkoleniem twojego psa? Quote
Cobra Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 a tak z ciekawosci ile kosztuje takie szkolenie?? Quote
Marzena Pokrywka Posted January 13, 2004 Author Posted January 13, 2004 Cobra ile kosztuje szkolenie nie mam pojęcia, ja kosztów nie ponoszę, poświęcam tylko swój czas. ZaHoryzontem jestem właśnie na szkoleniu specjalistycznym tylko że z labkiem i instruktorowim powiedziałam że przynajmniej jeden z moich husky byłby dobry do takiego szkolenia, ale tutaj panuje powszechna opinia o husky że one tylko do biegania się nadają Quote
ewaka Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Oj, ZH nie czytasz gazet?? Marzena jest opiekunką nowego labka, łódzkiej Straży Miejskiej. ;-) Noki bŁędzie z nią mieszkaą, a teraz oboje wyjaechałi porzucając całą psią ludzką rodzinę na 5 miesięcy na szkolenie... z tego co wiem, na głównie na narkotyki.... Quote
Cobra Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Huskie i inne zaprzegowce jesli chodzi o bieganie sprawdzaja sie nawet 200%, ale to nie znaczy ze nie umieja nic innego. Nie sa to jakies bezmyslne psy co umieja nauczyc sie beignac prosto i czasem skrecic. Nie mozna zapominac ze sa to bardzo inteligentne psiaki, wiec nie widze powodu aby je dyskryminiwac. Quote
Recommended Posts