DD's Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Witam wszystkich, Mam możliwość przywiezienia do Polski angielski magazyn [B]AKITA ANNUAL 2012. [/B] Dla tych, którzy się nie orientują, jest to największy, coroczny magazyn poświęcony Akicie i Akicie Amerykańskiej . Pięknie wydany, są w nim ciekawe artykuły, wywiady ze znamienitymi specjalistami (sędziami, hodowcami) związanymi z w/w rasami, wiele reklam hodowli ze Świata, wspaniale zdjęcia, porady, relacje z wystaw z różnych krajów (m.in. z Polski ;). Do 15.01.12 jest jeszcze możliwość dodania reklamy swojej hodowli (zainteresowanym podam szczegóły w mailu). Oczywiście, magazyn jest w języku angielskim. cena za magazyn – 80 PLN (15 GBP) + koszty przesyłki. Chętnych proszę o kontakt na maila - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - w tytule proszę podać AKITA ANNUAL 2012 Ilość magazynów ograniczona – więc proszę się spieszyć! :) Pozdrawiam Justyna Quote
DD's Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Witam serdecznie wszystkich! W tym roku ponawiam pytanie i zapraszam do kupna magazynu [B] AKITA ANNUAL 2013. [/B] Już od trzech lat mam przyjemność opisywania/relacjonowania osiągnięć wystawowych naszych AA. W zeszłym roku wiele naszych AA stawało na podium, co nie ukrywam sprawiło,iż pisanie Raportu z Polski przysporzyło mi wiele radości i dumy :) Tak wiec, zapraszam wszystkich hodowców/właścicieli do zakupy magazynu...warto mieć go w domu, a tym bardziej jak np. nasze AA widnieją na zdjęciach czy zostały ujęte w wynikach z wystaw :) Dodam jeszcze, ze dzięki wspomnianemu Raportowi z Polski wiele naszych rodzimych hodowli zostanie dostrzeżona przez innych hodowców/ właścicieli Akit na Świecie, jak również jest on swoistą reklamą Polski i naszych hodowli Akit Amerykańskich :) Zapraszam serdecznie do zakupu, i życzę wszystkiego dobrego i wiele sukcesów w 2013 roku... Zainteresowanych proszę o maila - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - w tytule proszę podać AKITA ANNUAL 2013, juz kilka osób zamówiło egzemplarz, tak wiec proszę się spieszyć, ponieważ ilość jest ograniczona :) CENA 15 GBP - 80 zl ( cena wraz z przesyłką). Pozdrawiam serdecznie, Justyna Daniluk Quote
Tifoon Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [QUOTE=DD's;20321868]Witam serdecznie wszystkich! W tym roku ponawiam pytanie i zapraszam do kupna magazynu [B] AKITA ANNUAL 2013. [/B] Już od trzech lat mam przyjemność opisywania/relacjonowania osiągnięć wystawowych naszych AA. W zeszłym roku wiele naszych AA stawało na podium, co nie ukrywam sprawiło,iż pisanie Raportu z Polski przysporzyło mi wiele radości i dumy :) Tak wiec, zapraszam wszystkich hodowców/właścicieli do zakupy magazynu...warto mieć go w domu, a tym bardziej jak np. nasze AA widnieją na zdjęciach czy zostały ujęte w wynikach z wystaw :) Dodam jeszcze, ze dzięki wspomnianemu Raportowi z Polski wiele naszych rodzimych hodowli zostanie dostrzeżona przez innych hodowców/ właścicieli Akit na Świecie, jak również jest on swoistą reklamą Polski i naszych hodowli Akit Amerykańskich :) Zapraszam serdecznie do zakupu, i życzę wszystkiego dobrego i wiele sukcesów w 2013 roku... Zainteresowanych proszę o maila - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] - w tytule proszę podać AKITA ANNUAL 2013, juz kilka osób zamówiło egzemplarz, tak wiec proszę się spieszyć, ponieważ ilość jest ograniczona :) CENA 15 GBP - 80 zl ( cena wraz z przesyłką). Pozdrawiam serdecznie, Justyna Daniluk[/QUOTE] Witam, Otrzymaliśmy maila, odpowiedzieliśmy na niego,jednak ciągle otrzymujemy zwrotny komunikat o przepełnieniu Państwa skrzynki mail.W związku z tym bardzo proszę o sprawdzenie skrzynki . Pozdrawiam Sławomir Kociszewski Quote
DD's Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Tifoon']Witam, Otrzymaliśmy maila, odpowiedzieliśmy na niego,jednak ciągle otrzymujemy zwrotny komunikat o przepełnieniu Państwa skrzynki mail.W związku z tym bardzo proszę o sprawdzenie skrzynki . Pozdrawiam Sławomir Kociszewski[/QUOTE] Witam, Z nasza skrzynka wszystko ok, przychodzą maile...proszę spróbować na ten adres, może się uda..:) [email][email protected][/email], jednak artykuł już wysłany do redakcji, wstawiłam śliczne zdjęcie Państwa AA :) Dziękuje :) Pozdrawiam, Justyna Daniluk Quote
DD's Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Witam, Annual jest juz w Polsce! :) Zainteresowanych prosze o kontakt [email][email protected][/email], zostały mi już tylko dwie ostatnie sztuki! :) Pozdrawiam, Justyna Quote
Recommended Posts